ohh afiyet olsun. biskreme bende bayılırım en sevdiğim bisküvidir. her daim evde olur :)O kadar çok yedim ki midem bulanıyor şu an :)) Can'ım ya çok iyisin çok rahatlıyorum valla sizinle konuşunca. Haklısın kesinlikle illa ki bi hazırolmaları gerekiyor, mesela çatalla yemesi için önüne batırıp koyuyordum yemiyordu, ama bi sabah kahvaltıda kendi kendine batırdı ve yedi, yada bardaktan su içmeyi becerebilmesi gibi.. Ben uyku konusunda artık yıldırım için aceleci davrandım sanırım, yada artık geç kaldığımız için sırasıyla yapmaya beklemeye sabrım kalmamış da olabilir. Ama öyle böyle yeni bi gece bizi bekliyor bakalım..
Küçük Ömerfatmagülün suçu ne kolyesi miay güldürdün beni hahahha alemsin mericim yaaa :))
evet benziyo demekki. spor ayakkabıyı çok sevmem ama yine spor tarzda ayakkabı giyerim daha çok hele çocuk olduktan sonra :)
yazın fix kıyafetim hep elbiseydi ama ah şu emzirme işi bozdu :) çok garip bazen çok feminen giyinmek isterim şöyle süslenmek püslenmek falan. ama tabii 1 yıldır küçük ömer gibi geZiyorum
Haklısınohh afiyet olsun. biskreme bende bayılırım en sevdiğim bisküvidir. her daim evde olur :)
sıkma canını ne olur. dün gece uygun bi gece değilmiş demekki. muhtemelen bi derdi vardı ki büyük ihtimal dişidir. ondan da içlenmiş olabilir
hahahaKiz varya sanki biliyor da kusuyor
beni en zayif noktamdan vuruyor resmen bacaksiz :)))
uyku konusunda ustalik eserim kizimdi, acemiliklemi yanlsiklilami artik bilmiyorum :))
kendi kendine uyumasini ogrettim 7 senedir hiç sorunum olmadi uyku konusunda
bundada yedirme kilo aldirma tezimi bitirdim doktora yapiyorum
onumuzdeki ay dr agoturcem kilosuna bakmak için
nasil olsa saglik sigortasini oduyorum hiç dr yuzude goren yok hakandan baska
param bosa gitmesin bari
body pyjamayla 11.5 kg geliyor ama dr da ne çikar bilmiyorum
sen simdi gece emmesi noldu onu de bana
uyanma sayisinda azalma varmi
uyanmasi duzeldiyse sabrederim kusmasina yani elimden geleni yaparim
ama ben odadan çikmistim kustugunda odada olursam kusmaz belki
Gerçekten çok zor olmuş ama sabrına hayran kaldım, ben hemen pes ediyorum, ağlayıveriyorum.. Bu gece Nasıl uyudu?hahaha
maralım her insan bir olamadığı gibi her bebek de bir değil demekki. Hakan da uyku konusunda zorlamayı tercih etti seni :)
şöyle söyleyeyim Begüm'ün ne yapacağı hiç belli olmazdı bazı gece hiç uyanmazdı bazı gece de 2 saatte bir uyanıp meme ister ve sallanmak isterdi.
bu uyku eğitimine başlamadan önce iki gecedir de kalkmıyodu. dedim tam zamanı. eğitime başladığım iki gecedir de kaşkmıyo yine. hiç uyanmadı. inşallah böyle devam eder. bi iki kere kalkması sorun değil kalksın. ben emziririm. yeterki koyduğumda uyusun.
kusma olayında şimdi düşününce çok vicdan yaptım bendeo son kusması fazlaydı önceki bi avuç bile değildi tükürük gibiydi. son kusmasında üstünü çıakrırken eşimi çağırsam mı vazgeçsem mi diye düşündüm ellerim titriyodu. ama o an çağırmadım çünkü panik olur eşim. sonra yorgun düştü uyudu. belki ağlamaya devam etse bende devam edemezdim muhtemelen.
ay senin göbüşünü sevsinler :))ayrıca sen daha tatlısınKüçük Ömeray çok tatlısın yaa :)) valla benim en feminen halim kırmızı oje sürdüğüm halimdir, elbiseyi ben de severim efil efil. Ay dur kendime haksızlık etmişim şimdi, her yaz mutlaka bi düğün olur Oray'a giderken de baya baya elbise topuklu falan fena olmuyorum yani tabi göbeksiz ve bebeksizken
Ayyynen öyle, o verdiğin örnekler gibi işte :)O kadar çok yedim ki midem bulanıyor şu an :)) Can'ım ya çok iyisin çok rahatlıyorum valla sizinle konuşunca. Haklısın kesinlikle illa ki bi hazırolmaları gerekiyor, mesela çatalla yemesi için önüne batırıp koyuyordum yemiyordu, ama bi sabah kahvaltıda kendi kendine batırdı ve yedi, yada bardaktan su içmeyi becerebilmesi gibi.. Ben uyku konusunda artık yıldırım için aceleci davrandım sanırım, yada artık geç kaldığımız için sırasıyla yapmaya beklemeye sabrım kalmamış da olabilir. Ama öyle böyle yeni bi gece bizi bekliyor bakalım..
hiç ben niye öyle olamadım diye düşünme. adım gibi eminim senden daha dirayetsizimdir yemin ediyorum. bende hemen ağlarım pes ederim.Gerçekten çok zor olmuş ama sabrına hayran kaldım, ben hemen pes ediyorum, ağlayıveriyorum.. Bu gece Nasıl uyudu?
Tüm hayallerimiz emzirme bitsin diye başlar oldu :))))ay senin göbüşünü sevsinler :))ayrıca sen daha tatlısınbi fotoğrafınız vardı Tuna kuzuyla hiç de öyle dediğin kadar kilolu durmuyosun ciddi söylüyorum. eninde sonunda gidecek kilolar takma kafana amaaan :)
kırmızı ojeye bende bayılırım. ama bordoya daha çok. oje de çok sürerdim bak. topuklu ayakkabı konusunda aynıyız. düğünden düğüne ancaayaklarım kazulet gibi zaten ayıptır söylemesi 40 numara asla yürüyemiyorum çok canımı yakıyor.
amaan en güzeli salaş tarz gerçekten. emzirme bitse de giysek yine tiril tiril elbiseleri bez ayaklabıları babetleri ohh mis.
işin komik tarafı emzirme bitince de aynen devam ediyomuşuz :))Tüm hayallerimiz emzirme bitsin diye başlar oldu :))))
Ayyy benim de ayaklar 40 numara, üniversitede bir arkadasım töbe töbe o ne kız çocuk mezarı gibi ayakların derdi :)))
Bordo oje bir numerooo :)) boyun uzun ondan ayağın büyük normal yani.. Öyle kilo takıntım yok da fit bi görüntüm olsun isterim tabi , oda olur spor yaptıkça artıkım :))ay senin göbüşünü sevsinler :))ayrıca sen daha tatlısınbi fotoğrafınız vardı Tuna kuzuyla hiç de öyle dediğin kadar kilolu durmuyosun ciddi söylüyorum. eninde sonunda gidecek kilolar takma kafana amaaan :)
kırmızı ojeye bende bayılırım. ama bordoya daha çok. oje de çok sürerdim bak. topuklu ayakkabı konusunda aynıyız. düğünden düğüne ancaayaklarım kazulet gibi zaten ayıptır söylemesi 40 numara asla yürüyemiyorum çok canımı yakıyor.
amaan en güzeli salaş tarz gerçekten. emzirme bitse de giysek yine tiril tiril elbiseleri bez ayaklabıları babetleri ohh mis.
Hadi yaa o kimse görmeden asma işini bilmiyordum bak :) ya elbette basit şeyler istiyoruz, maksat bi geleneği anmak iç huzur falan filan :))Ayyynen öyle, o verdiğin örnekler gibi işte :)
Sana hak veriyorum, uyku konusunda hakikaten artık sabrımızın taşma noktasına geldik, ne olumsuzluklar yaşıyorsak bu yüzden Ama biz de elbet bir gün rahata ereceğiz bizim bebekler biraz inat ve bize bağlı napak bunlar da böyle olsun sağlık olsun :))
Hehe tahmin ettim canım, hıdırelleze ben de küçüklüğümden ber önem veririm, normalde öyle aşırı inançlı değilim ama o gece bir başka, annem o gün hep börek çörek yapardı, güzel cicili bicili giydirdi beni, banyo, süslenme en son da o gül ağacına Dilek asardık ve çok ilginç, tabi ben basit şeyler dikiyorum belki ondan ama hep de kabul olur Dilek'lerim çok şükür :)) geçen yıl yalnızdım, ayazı aldım akşam vakti indim aşağıya astım yine dileğimi ayyy :))
Bi de şöyle öğretti annem bana, kimse görmezken as ağaca kimse görmeden de al diye ona bile çok dikkat ederim :)))
Ühüüüü benim de öyle biliyor Musun upuzun, yazın bilr çorap giyerim, babet çoraplardan, çünkğ ayaklarımı görmek istemem, Başkaların ayaklarını pek sevmem ilginç bişi :)))işin komik tarafı emzirme bitince de aynen devam ediyomuşuz :))
ay sende mi öylesin çok sevindim şu anbenim parmaklar da uzun çok çirkin ayaklarım hiç sevmiyorum.
Ay Nasıl sevindiiiiim. Bozulmaz merak etme, aynı kararlılıkta gidersen bişey olmaz. Aferin gelinime :)) üzmesin dünürümü :))hiç ben niye öyle olamadım diye düşünme. adım gibi eminim senden daha dirayetsizimdir yemin ediyorum. bende hemen ağlarım pes ederim.
o gece bana bişey oldu inan. gözyaşlarım gözümden değil içime aktı. çok kötü oldum ama pes etmedim. ikimizin iyiliği içindi. ertesi gece uyku vakti yaklaştıkça yemin ediyorum kalbim güm gümdü ağlayacak diye. ağlamayıp uyuyunca herhalde son zamanlarda en mutlu olduğum andı.
bugün saçımı toplarken saçkıran olduğunu gördüm. o kadar stres yapmışım demekki.
bu akşam da süper uyudu allahım ne olur bozulmasın. hatta bi aşama daha ilerledik. yatağın başında sandalyede oturuyodum. bu sefer biraz daha uzakta beni göremeyeceği şekilde koltukta oturdum. on dakikada uyudu kendi kendine. vallahi nazar değdircem kendi kendime. ne büyük rahatlıkmış eşim bile şaşırdı ..
Tabi Canım, iyi hissetmek rahatlamak asıl amaç :)Hadi yaa o kimse görmeden asma işini bilmiyordum bak :) ya elbette basit şeyler istiyoruz, maksat bi geleneği anmak iç huzur falan filan :))
aynen onun için spor şart. en güzel spor da kesinlikle yürüyüş ve pilates. bana inan ipincecik ve sımsıkı oluyorsun.Bordo oje bir numerooo :)) boyun uzun ondan ayağın büyük normal yani.. Öyle kilo takıntım yok da fit bi görüntüm olsun isterim tabi , oda olur spor yaptıkça artıkım :))
eskiden bende bu konuda çok kompleksliydim. yazın bile dediğin gibi çorap ve kapalı ayakkabı. sonra amaaan dedim mankenlerin ayaklarından çirkin değil :)) parmak arası terlik bile giyiyorum şimdi :)Ühüüüü benim de öyle biliyor Musun upuzun, yazın bilr çorap giyerim, babet çoraplardan, çünkğ ayaklarımı görmek istemem, Başkaların ayaklarını pek sevmem ilginç bişi :)))
üzmüyo annesii :)) çok akıllı bi kız olcak benim prensesim :))Ay Nasıl sevindiiiiim. Bozulmaz merak etme, aynı kararlılıkta gidersen bişey olmaz. Aferin gelinime :)) üzmesin dünürümü :))
:)) yazın yaparsın artık evde plates falan hallederiz yahu, tek derdimiz bu olsun :)Tabi Canım, iyi hissetmek rahatlamak asıl amaç :)
Ayrıca katılıyorum kilon çok iyi, bacakların ince ama tabi kendini iyi hissetmek için gitmesi gereken bişi varsa gitsin:) ki sen çok azimlisin maşallah ben öyle değilşm bu yemek konusunda, hele de hiiiiç hareket yapamıyorum ben ayazı bırakıp, havalar da soğuk zaten.. Tabi bana bahane çok :)))
Aynen düzenine alışır, belki ilk gün biraz şaşırır ama oda daha rahat uyumaya alıştığı için devam eder yaniaynen onun için spor şart. en güzel spor da kesinlikle yürüyüş ve pilates. bana inan ipincecik ve sımsıkı oluyorsun.
eskiden bende bu konuda çok kompleksliydim. yazın bile dediğin gibi çorap ve kapalı ayakkabı. sonra amaaan dedim mankenlerin ayaklarından çirkin değil :)) parmak arası terlik bile giyiyorum şimdi :)
üzmüyo annesii :)) çok akıllı bi kız olcak benim prensesim :))
aynen devam edicem canım. mekan değiştirince ne olucak onu merak ediyorum ama daha var allahtan temmuzda gidicem istanbula. o zamana kadar iyice oturur düzen sanırım.
Valla imkanın varsa bence en güzeli yer yatağı, montessori ye göre de yer yatağı en güzeliymiş. Bi dene bence, bunalıyor olabilir dediğin gibi, ay bu çocuklar kötüye ne çabuk alışıyorlar :))Selam kızlar.bizim kızda yatak seçmeye başladı galiba.bizimle yatıyordu.yatagimizi değiştim yayliydi.viscolardan aldık.ordan oraya atmaya başladı kendini.eski yatagi salona koymuştum.çocuklar ziplasin biraz sonra atarim diye.ses olmasın diye orda yatırırken salona alıştı.besige alsam gece agliyor yanımı istiyor ama sığmıyor bunaliyor bizi de uyutmuyor..salonda yatsa rahat sere serpe ama odaya uzak ben de salona tasindim.ama napsam bilemedim belki de yataktan değilde havalar ısındığını için bizi istemiyuor bunaliyor.yer yatagimi yapsam yatak odasına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?