2015 Şubat Anneleri

ohh afiyet olsun. biskreme bende bayılırım en sevdiğim bisküvidir. her daim evde olur :)

sıkma canını ne olur. dün gece uygun bi gece değilmiş demekki. muhtemelen bi derdi vardı ki büyük ihtimal dişidir. ondan da içlenmiş olabilir

Küçük Ömer ay çok tatlısın yaa :)) valla benim en feminen halim kırmızı oje sürdüğüm halimdir, elbiseyi ben de severim efil efil. Ay dur kendime haksızlık etmişim şimdi, her yaz mutlaka bi düğün olur Oray'a giderken de baya baya elbise topuklu falan fena olmuyorum yani tabi göbeksiz ve bebeksizken

Haklısın

hahaha
maralım her insan bir olamadığı gibi her bebek de bir değil demekki. Hakan da uyku konusunda zorlamayı tercih etti seni :)

şöyle söyleyeyim Begüm'ün ne yapacağı hiç belli olmazdı bazı gece hiç uyanmazdı bazı gece de 2 saatte bir uyanıp meme ister ve sallanmak isterdi.

bu uyku eğitimine başlamadan önce iki gecedir de kalkmıyodu. dedim tam zamanı. eğitime başladığım iki gecedir de kaşkmıyo yine. hiç uyanmadı. inşallah böyle devam eder. bi iki kere kalkması sorun değil kalksın. ben emziririm. yeterki koyduğumda uyusun.

kusma olayında şimdi düşününce çok vicdan yaptım bende o son kusması fazlaydı önceki bi avuç bile değildi tükürük gibiydi. son kusmasında üstünü çıakrırken eşimi çağırsam mı vazgeçsem mi diye düşündüm ellerim titriyodu. ama o an çağırmadım çünkü panik olur eşim. sonra yorgun düştü uyudu. belki ağlamaya devam etse bende devam edemezdim muhtemelen.

Gerçekten çok zor olmuş ama sabrına hayran kaldım, ben hemen pes ediyorum, ağlayıveriyorum.. Bu gece Nasıl uyudu?

ay senin göbüşünü sevsinler :))ayrıca sen daha tatlısın bi fotoğrafınız vardı Tuna kuzuyla hiç de öyle dediğin kadar kilolu durmuyosun ciddi söylüyorum. eninde sonunda gidecek kilolar takma kafana amaaan :)

kırmızı ojeye bende bayılırım. ama bordoya daha çok. oje de çok sürerdim bak. topuklu ayakkabı konusunda aynıyız. düğünden düğüne anca ayaklarım kazulet gibi zaten ayıptır söylemesi 40 numara asla yürüyemiyorum çok canımı yakıyor.

amaan en güzeli salaş tarz gerçekten. emzirme bitse de giysek yine tiril tiril elbiseleri bez ayaklabıları babetleri ohh mis.

Ayyynen öyle, o verdiğin örnekler gibi işte :)
Sana hak veriyorum, uyku konusunda hakikaten artık sabrımızın taşma noktasına geldik, ne olumsuzluklar yaşıyorsak bu yüzden Ama biz de elbet bir gün rahata ereceğiz bizim bebekler biraz inat ve bize bağlı napak bunlar da böyle olsun sağlık olsun :))

Hehe tahmin ettim canım, hıdırelleze ben de küçüklüğümden ber önem veririm, normalde öyle aşırı inançlı değilim ama o gece bir başka, annem o gün hep börek çörek yapardı, güzel cicili bicili giydirdi beni, banyo, süslenme en son da o gül ağacına Dilek asardık ve çok ilginç, tabi ben basit şeyler dikiyorum belki ondan ama hep de kabul olur Dilek'lerim çok şükür :)) geçen yıl yalnızdım, ayazı aldım akşam vakti indim aşağıya astım yine dileğimi ayyy :))

Bi de şöyle öğretti annem bana, kimse görmezken as ağaca kimse görmeden de al diye ona bile çok dikkat ederim :)))

Gerçekten çok zor olmuş ama sabrına hayran kaldım, ben hemen pes ediyorum, ağlayıveriyorum.. Bu gece Nasıl uyudu?
hiç ben niye öyle olamadım diye düşünme. adım gibi eminim senden daha dirayetsizimdir yemin ediyorum. bende hemen ağlarım pes ederim.

o gece bana bişey oldu inan. gözyaşlarım gözümden değil içime aktı. çok kötü oldum ama pes etmedim. ikimizin iyiliği içindi. ertesi gece uyku vakti yaklaştıkça yemin ediyorum kalbim güm gümdü ağlayacak diye. ağlamayıp uyuyunca herhalde son zamanlarda en mutlu olduğum andı.

bugün saçımı toplarken saçkıran olduğunu gördüm. o kadar stres yapmışım demekki.

bu akşam da süper uyudu allahım ne olur bozulmasın. hatta bi aşama daha ilerledik. yatağın başında sandalyede oturuyodum. bu sefer biraz daha uzakta beni göremeyeceği şekilde koltukta oturdum. on dakikada uyudu kendi kendine. vallahi nazar değdircem kendi kendime. ne büyük rahatlıkmış eşim bile şaşırdı ..

Tüm hayallerimiz emzirme bitsin diye başlar oldu :))))

Ayyy benim de ayaklar 40 numara, üniversitede bir arkadasım töbe töbe o ne kız çocuk mezarı gibi ayakların derdi :)))

Tüm hayallerimiz emzirme bitsin diye başlar oldu :))))

Ayyy benim de ayaklar 40 numara, üniversitede bir arkadasım töbe töbe o ne kız çocuk mezarı gibi ayakların derdi :)))
işin komik tarafı emzirme bitince de aynen devam ediyomuşuz :))

ay sende mi öylesin çok sevindim şu an benim parmaklar da uzun çok çirkin ayaklarım hiç sevmiyorum.

Bordo oje bir numerooo :)) boyun uzun ondan ayağın büyük normal yani.. Öyle kilo takıntım yok da fit bi görüntüm olsun isterim tabi , oda olur spor yaptıkça artıkım :))

Hadi yaa o kimse görmeden asma işini bilmiyordum bak :) ya elbette basit şeyler istiyoruz, maksat bi geleneği anmak iç huzur falan filan :))

işin komik tarafı emzirme bitince de aynen devam ediyomuşuz :))

ay sende mi öylesin çok sevindim şu an benim parmaklar da uzun çok çirkin ayaklarım hiç sevmiyorum.
Ühüüüü benim de öyle biliyor Musun upuzun, yazın bilr çorap giyerim, babet çoraplardan, çünkğ ayaklarımı görmek istemem, Başkaların ayaklarını pek sevmem ilginç bişi :)))

Ay Nasıl sevindiiiiim. Bozulmaz merak etme, aynı kararlılıkta gidersen bişey olmaz. Aferin gelinime :)) üzmesin dünürümü :))

Hadi yaa o kimse görmeden asma işini bilmiyordum bak :) ya elbette basit şeyler istiyoruz, maksat bi geleneği anmak iç huzur falan filan :))
Tabi Canım, iyi hissetmek rahatlamak asıl amaç :)

Ayrıca katılıyorum kilon çok iyi, bacakların ince ama tabi kendini iyi hissetmek için gitmesi gereken bişi varsa gitsin:) ki sen çok azimlisin maşallah ben öyle değilşm bu yemek konusunda, hele de hiiiiç hareket yapamıyorum ben ayazı bırakıp, havalar da soğuk zaten.. Tabi bana bahane çok :)))

Selam kızlar.bizim kızda yatak seçmeye başladı galiba.bizimle yatıyordu.yatagimizi değiştim yayliydi.viscolardan aldık.ordan oraya atmaya başladı kendini.eski yatagi salona koymuştum.çocuklar ziplasin biraz sonra atarim diye.ses olmasın diye orda yatırırken salona alıştı.besige alsam gece agliyor yanımı istiyor ama sığmıyor bunaliyor bizi de uyutmuyor..salonda yatsa rahat sere serpe ama odaya uzak ben de salona tasindim.ama napsam bilemedim belki de yataktan değilde havalar ısındığını için bizi istemiyuor bunaliyor.yer yatagimi yapsam yatak odasına.

Bordo oje bir numerooo :)) boyun uzun ondan ayağın büyük normal yani.. Öyle kilo takıntım yok da fit bi görüntüm olsun isterim tabi , oda olur spor yaptıkça artıkım :))
aynen onun için spor şart. en güzel spor da kesinlikle yürüyüş ve pilates. bana inan ipincecik ve sımsıkı oluyorsun.

Ühüüüü benim de öyle biliyor Musun upuzun, yazın bilr çorap giyerim, babet çoraplardan, çünkğ ayaklarımı görmek istemem, Başkaların ayaklarını pek sevmem ilginç bişi :)))
eskiden bende bu konuda çok kompleksliydim. yazın bile dediğin gibi çorap ve kapalı ayakkabı. sonra amaaan dedim mankenlerin ayaklarından çirkin değil :)) parmak arası terlik bile giyiyorum şimdi :)

Ay Nasıl sevindiiiiim. Bozulmaz merak etme, aynı kararlılıkta gidersen bişey olmaz. Aferin gelinime :)) üzmesin dünürümü :))
üzmüyo annesii :)) çok akıllı bi kız olcak benim prensesim :))
aynen devam edicem canım. mekan değiştirince ne olucak onu merak ediyorum ama daha var allahtan temmuzda gidicem istanbula. o zamana kadar iyice oturur düzen sanırım.

:)) yazın yaparsın artık evde plates falan hallederiz yahu, tek derdimiz bu olsun :)

Aynen düzenine alışır, belki ilk gün biraz şaşırır ama oda daha rahat uyumaya alıştığı için devam eder yani

Valla imkanın varsa bence en güzeli yer yatağı, montessori ye göre de yer yatağı en güzeliymiş. Bi dene bence, bunalıyor olabilir dediğin gibi, ay bu çocuklar kötüye ne çabuk alışıyorlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…