2015 Şubat Anneleri

Canim yaa cok duygusal demekki Tuna kuzum. Bence de kademe kademe azalt. Ben Duru'ya oyle yapmistim. Ozellikle belirledim atiyorum 2 saat gecmeden kalkarsa meme kesinlikle yok. Boyle boye sureyi arttirabilirsin.

yok canim sivi seyler deil onlari doker en az 2 yasina kdr :)
pilav maakrna gibi eliyle tutbailecegi seyleri diyorum yada çatalla alabilecegi seyleri
bneim oglan kahvaltisini kendi yiyor, çatala takiyorum omleti oda atiyor agzina ben verince agzini açmiyor kendi sokunca açiyir agzini :)*

sut olayi biberon bilmedigi için olabilir,full seni emdigi için hiç biberon tecrubesi yok farzediyorum
oyle bi çocuga biberon aldirmak deveye hebdek atlatmakdan daha zor :)
ugrasma biberon aldircam diye
bardak piet dene
yogurt peynir dene , yumusak peynirlker oluyor çocuklar için, yumusak dediysem ka$ar gibi ama çocuklar için ozel var burda ,biraz daha yumusak onu çok seviyor benimki gzerek yiyor çerez gibi
buyuklerde çok seviyor iki paket almaya absladim yine bitti peynr yetiremiyorum evdekilere :))

Aman iyi yapmissin canim en azindan kendine zaman ayirmissin bosver

Canlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)

dogum gunun kutlu olsun canim
soyle tabii kizzz , sen demezsen biz nerden bilecez :)
bi dahaki dogum gununde yani esininkinde sendende ayni performansi bekliyorum haa
o sana bugun napiyorsa aynisini yapacaksin gram fazlasi yok bakkk kizarim haa :)

Canımm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun. Sevdiklerinle kuzunla eşinle huzurlu mutlu bir ömrünolsun :))

gelincikgibi canım geç oldu seninde doğum günün kutlu olsun. Tüm güzellikler seninle olsun :))

tatlım benim niye belirtiyosun yanlış anlamayın diye aşkolsun. biz birbirimizi bilmiyo muyuz ayrıca belirtebilirsin de söylemeZsen bilemeyiz ve kutlayamayız :) en yakınların olarak bilmek hakkımız değil mi :))

canım benim nasıl buruk olduğunu tahmin edebiliyorum inan yakında oldam pastayla çalardım kapını doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun.. şimdi git sarıl kızına kokusunu içine çek. en güzel hediyen o..

daha saat erken belki eşin bi sürpriz yapar belli mi olur? ufak bi pasta bile kesmezse de cidden ayıp etmiş olur biraz zaman geçince yüzüne vurursun. sende onunkini kutlamazsın ohh

Evet Can'ım yatak bizim yatağın hemen yanında. Dediğin gibi yapıcam.. Umarım bu gece iyi geçer. Biliyormuşum can sıkıntısından biskremin üstüne Nutella sürüp yedim resmen alkolikler gibi birden bi çikolata patlamasına girdim, yağmurda Seyfettin bakkala gidip aldım o derece yani

Maalesef başka bi odada yatırmam mümkün değil, hala soba yakıyoruz.. En azından yanımızda yatırmıcam bu gece.. İlk ona alışsın bari.. Ben böyle plansız başlamazdım bu işlere ne oldu bana yahu..

Bende tişört aldım erkek tişörtü :)) erkek modelleri çok güzel yav kadın modellerini beğenmiyorum hiç

Evet gece kesintisiz uyusun diye kesmek istiyorum, gündüz devam edeceğim. Bu gece en azından bir kere emzirip yatağa koymayı deneyeceğim, ama 5 mayısta kesin kesiyorum inşallah..

Canim yaa cok duygusal demekki Tuna kuzum. Bence de kademe kademe azalt. Ben Duru'ya oyle yapmistim. Ozellikle belirledim atiyorum 2 saat gecmeden kalkarsa meme kesinlikle yok. Boyle boye sureyi arttirabilirsin.
En mantıklısı o sanırım Can'ım. Öyle yapacağım. Anasına çekmiş duygusallıkta demek ki :) aman duygusal olsun öyle ruhsuz anlayışsız olmasın, halden anlasın ilerde..

Canııııııım iyi ki doğduuuuuun. Ne demek özellikle yazmıyorum, yazacaksın tabi, burası bizim şımarma yerimiz, burda kalbimizde ne varsa onlar var. Belki de bi sürpriz vardır ne biliyorsun :)) hem olmasa da üzülme, sevdiklerin var duru kuşun var sarıl mis gibi yumuşacık :) tekrardan doğum günün kutlu olsun..

anladım canım yazın belki denersin
acaba benden cesaret mi geldi sana da bi anda plansız başladın ama kendini suçlama bazen bi an ve bi davranış bile etkili oluyo yapmalıyım diyosun. ama doğru zaman olmuyo demekki. bu gece belki istemez bile dün gece ağlaması işe yarar belkide?

Bende tişört aldım erkek tişörtü :)) erkek modelleri çok güzel yav kadın modellerini beğenmiyorum hiç
güle güle giy canım :) bende daha çok salaş tişörtleri seviyorum öyle aldım. v yaka severim ve salaş tişörtler kotun üstüne süper oluyo.

Yahu bırak şimdi biskremi nutellayı olur o kadar rahatlaman gerekiyordu, biriyle konuşamadığına göre elbette ki öyle bir yola başvuracaksın.. Ya ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum Ama bazı şeyler için bebeklerin hazıroluşları çok önemli aynı tıbalet eğitimi bence bu uyku konusu yani çok sıkmamak lazım.. Aşırı içli ağlayınca bence bir sıkıntı var demektir ve bırakmak lazım.. Duygusal olarak hazır değil demek ki.. Ayaz da öyle çok duygusal ve ben genelde zorlamıyorum.. Senin de yoluna girecek annesi, bi şu dişini çıkarsın yavaş yavaş :)

Sen 5 mayısta emmeyi komple mi bıraktıracaksın? Ve neden 5 mayıs :)))

dadera kuzucum beniiiiiiiim, canımmm, duygusal boğam :)))

Doğum günün kutlu olsun, allah karşına hep kendin kadar iyi nşyetli ve temiz kalpli insanlar çıkarsın bahtınız hep açık olsun :)

Çok iyi anlıyorum seni ben.. Ama işte bir süre sonra öyle oluyor.. Ben çok önem veririm doğum günlerine en azından hatırlanmak isterim, çünkğ ben hatırlarım hep herkesin doğum gününü.. Kendini değersiz hissediyorsun belki ama bil ki çok çok değerlisin, iyi ki tanımışız seni.. İlerde duru doğum gününe minik hediyeler hazırlayacak onu düşün ve gülümse :)))

Ayy hadi inşallah.. Bu arada tarzlarımız da benziyormuş, bende severim salaş tişört kot üstüne, spor ayakkabı örgü saç ve boynumda fatmagülün suçu ne kolyesi :))

O kadar çok yedim ki midem bulanıyor şu an :)) Can'ım ya çok iyisin çok rahatlıyorum valla sizinle konuşunca. Haklısın kesinlikle illa ki bi hazırolmaları gerekiyor, mesela çatalla yemesi için önüne batırıp koyuyordum yemiyordu, ama bi sabah kahvaltıda kendi kendine batırdı ve yedi, yada bardaktan su içmeyi becerebilmesi gibi.. Ben uyku konusunda artık yıldırım için aceleci davrandım sanırım, yada artık geç kaldığımız için sırasıyla yapmaya beklemeye sabrım kalmamış da olabilir. Ama öyle böyle yeni bi gece bizi bekliyor bakalım..

Ayy hadi inşallah.. Bu arada tarzlarımız da benziyormuş, bende severim salaş tişört kot üstüne, spor ayakkabı örgü saç ve boynumda fatmagülün suçu ne kolyesi :))
fatmagülün suçu ne kolyesi mi ay güldürdün beni hahahha alemsin mericim yaaa :))

evet benziyo demekki. spor ayakkabıyı çok sevmem ama yine spor tarzda ayakkabı giyerim daha çok hele çocuk olduktan sonra :)

yazın fix kıyafetim hep elbiseydi ama ah şu emzirme işi bozdu :) çok garip bazen çok feminen giyinmek isterim şöyle süslenmek püslenmek falan. ama tabii 1 yıldır küçük ömer gibi geZiyorum

Ha bide neden 5 mayıs? Çünkü o gece Hıdrellez gecesi ve benim en dindar takıldığım gecedir kendisi :))ne bileyim küçüklükten beri severim o geceyi, evi temizlerim, yıkanırım, yeni bişey giyerim, çarşafları değiştiririm mutlaka, ve Dilek'lerimi yazar Gül ağacına bağlarım. :)) bişeye inanmak insana neşe ve umut veriyor. Öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…