Canim yaa cok duygusal demekki Tuna kuzum. Bence de kademe kademe azalt. Ben Duru'ya oyle yapmistim. Ozellikle belirledim atiyorum 2 saat gecmeden kalkarsa meme kesinlikle yok. Boyle boye sureyi arttirabilirsin.Şu an diş de bastırıyor sanırım, bu akşam emzireyim o Zaman gece iki üç gibi, bide sabah.. Yada emzirmeyeyim de yanımızda mı yatsın? Bugün çok huysuz, yemek de yemedi doğru dürüst. Sabah gecenin yorgunluğuna rağmen bölük pörçük yarım saat uyumuş.. Zaten hep böyle oluyor. Eğer gece köyü geçtiyse o sabah da kötü oluyor..
yok canim sivi seyler deil onlari doker en az 2 yasina kdr :)Atıyo genelde zaten eline veriyorum ama ağzına alıyo işine gelmedimi tükürüyor sonra da mama sandalyesinden aşağıya atıyor hepsini
Ayran yapar veririm eline
Meyveli ya da sade süt veririrm bi tadına bakar işine gelmeyince sallar sallar etrafa saçar onu da.
Çorba koydum verdim olduğu gibi döktü mama sandalyesine.
Aman iyi yapmissin canim en azindan kendine zaman ayirmissin bosveramiin :) çok teşekkürler canım :)
çok iyiydi canım nasıl oldu anlamadım koydum ağlamadı ve üç dakikada yyudu. inşallah böyle devam eder.
bugün de hastaneye gittim başka bi doktora mr sonucumu göstermeye ama acil ameliyatı çıkmış. aramadılar da beni şerefsizler ya. ben çocuğumu bıraktım geldim dedim randevulu hastayım nasıl aranmaZsınız? sinir oldum varya. neyse gittim kendime tişört falan aldım azcık dolandım iyi geldi.
giderken de uyuttum burda yanına yattım uyudu şükürler olsun.
dogum gunun kutlu olsun canimCanlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)
Canımm doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun. Sevdiklerinle kuzunla eşinle huzurlu mutlu bir ömrünolsun :))Canlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)
tatlım benim niye belirtiyosun yanlış anlamayın diye aşkolsun. biz birbirimizi bilmiyo muyuz ayrıca belirtebilirsin de söylemeZsen bilemeyiz ve kutlayamayız :) en yakınların olarak bilmek hakkımız değil mi :))Canlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)
Evet Can'ım yatak bizim yatağın hemen yanında. Dediğin gibi yapıcam.. Umarım bu gece iyi geçer. Biliyormuşum can sıkıntısından biskremin üstüne Nutella sürüp yedimBana sorarsan önce tekrar yatağında yatmasını sağla, yatak sizin odanızda mı? Olursa daha iyi olur bence.. Şimdi temas isterse de dokunursun en azından..kendi yatağına alışınca da bi kaç gün veya en fazla bir hafta sonra emzirmeme işine başla.. Ayaz mesel saat başı veya bazen yarım saatte uyanıyordu, kendime dedim ki bi saatten önce kalkarsa kesinlikle meme yok sonra binince seferinde gün gün 15 dk erteledim, şimdi mesela 2,5 saat geçmeden emzirmiyorum.. Ama tabi her gün artırmadım, hep en az iki gün bekledim artırmak için.. İşe yarıyor gibi Ama bakalım.. Gündüz uykusuna hiç ellemiyorum zor uyuyor bazen memede bazen kucağımda sallanarak arada da uyanıyor ama o önemli değil önemli olan gece benim için
Maalesef başka bi odada yatırmam mümkün değil, hala soba yakıyoruz.. En azından yanımızda yatırmıcam bu gece.. İlk ona alışsın bari.. Ben böyle plansız başlamazdım bu işlere ne oldu bana yahu..canım benimneler hissettiğini anlayabiliyorum.. nacizane fikrim en önce odasını ayırmakla başlaman.. yaz da geliyor başka bir odada yatırman mümkün mü? ev sobalı yatıramıyorum demiştin yanlış hatırlamıyorsam.
önce sizden bağımsız kendi odasında yatmayı öğrenirse gerisi daha kolay gelir gibi geliyo bana..
Bende tişört aldım erkek tişörtü :)) erkek modelleri çok güzel yav kadın modellerini beğenmiyorum hiçcanım benim çok sağol şimdi tek korkum bi anda kötüler mi bu düzeni acaba şu an çok iyi gidiyoruz maşallah. inşallah böyle devam eder.. uyku düzeni falan biraz şaştı saatler ama olsun başka bi düzen oturtacak belkide.
hiç sorma belki çok uzaktan gelecek o insan belki işten iZin alıp gelecek. hiç umursamıyorlar..
neyse dediğin gibi bi bakıma iyi oldu tişört aldım bi kaç tane ama iğne bile alsan iyi geliyo insana :)
Evet gece kesintisiz uyusun diye kesmek istiyorum, gündüz devam edeceğim. Bu gece en azından bir kere emzirip yatağa koymayı deneyeceğim, ama 5 mayısta kesin kesiyorum inşallah..Sen sadece gece emmesinimi biraktirmak istiyorsun ben öyle başladım gündüz emziriyodum şimdi tamamen kestim öylede böylede ağlıyor çünkü. Bana kalsa aglamisken devam et inanki kötülük yapmıyosun vicdanın rahat olsun ailenin huzuru için onun deliksiz uyuması için biraz daha dayan sabret. Benimki artık alıştı biliyorki gece uyanınca yapacak hiçbir yok oda hiç uyanmıyor biberondur suttur sudur hiçbişey vermiyorum bide onun için kalkmasın
En mantıklısı o sanırım Can'ım. Öyle yapacağım. Anasına çekmiş duygusallıkta demek ki :) aman duygusal olsun öyle ruhsuz anlayışsız olmasın, halden anlasın ilerde..Canim yaa cok duygusal demekki Tuna kuzum. Bence de kademe kademe azalt. Ben Duru'ya oyle yapmistim. Ozellikle belirledim atiyorum 2 saat gecmeden kalkarsa meme kesinlikle yok. Boyle boye sureyi arttirabilirsin.
Canııııııım iyi ki doğduuuuuun. Ne demek özellikle yazmıyorum, yazacaksın tabi, burası bizim şımarma yerimiz, burda kalbimizde ne varsa onlar var. Belki de bi sürpriz vardır ne biliyorsun :)) hem olmasa da üzülme, sevdiklerin var duru kuşun var sarıl mis gibi yumuşacık :) tekrardan doğum günün kutlu olsun..Canlar merhaba isten ciktim eve yeni donuyorum. Kizimi cok ozledim gunduz pek uyumamis simdi beni emer emmez uyuyacak. Hic zaman geciremicem. Toplanti koydular aksama. Cok sinir oldum. Ozellikle yazmiyorum yanlis anlamayin ama bugun benim dogum gunum ve cok mutsuzum. Ne bir surpriz ne bisey. Nerde o eski gunler. Simdi eve gitcem evde de bi degisiklik yok eminim siradan bir aksam olacak. Bi de ustelik hava buz gibi olmus dondum zaten hastayim. Hic bu kadar negatif bi dogum gunum olmamisti. Tekrar soyluyorum canlar yanlis anlamayin duyurmak icin degil dertlesmek icin yazdim dogum gunum oldugunu. Gerci siz artik beni biliyosunuz. Iste boyle cok uzattim ama bos uzattim:)
anladım canım yazın belki denersinMaalesef başka bi odada yatırmam mümkün değil, hala soba yakıyoruz.. En azından yanımızda yatırmıcam bu gece.. İlk ona alışsın bari.. Ben böyle plansız başlamazdım bu işlere ne oldu bana yahu..
güle güle giy canım :) bende daha çok salaş tişörtleri seviyorum öyle aldım. v yaka severim ve salaş tişörtler kotun üstüne süper oluyo.Bende tişört aldım erkek tişörtü :)) erkek modelleri çok güzel yav kadın modellerini beğenmiyorum hiç
Yahu bırak şimdi biskremi nutellayı olur o kadar rahatlaman gerekiyordu, biriyle konuşamadığına göre elbette ki öyle bir yola başvuracaksın.. Ya ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum Ama bazı şeyler için bebeklerin hazıroluşları çok önemli aynı tıbalet eğitimi bence bu uyku konusu yani çok sıkmamak lazım.. Aşırı içli ağlayınca bence bir sıkıntı var demektir ve bırakmak lazım.. Duygusal olarak hazır değil demek ki.. Ayaz da öyle çok duygusal ve ben genelde zorlamıyorum.. Senin de yoluna girecek annesi, bi şu dişini çıkarsın yavaş yavaş :)Evet Can'ım yatak bizim yatağın hemen yanında. Dediğin gibi yapıcam.. Umarım bu gece iyi geçer. Biliyormuşum can sıkıntısından biskremin üstüne Nutella sürüp yedimresmen alkolikler gibi birden bi çikolata patlamasına girdim, yağmurda Seyfettin bakkala gidip aldım o derece yani
Ayy hadi inşallah.. Bu arada tarzlarımız da benziyormuş, bende severim salaş tişört kot üstüne, spor ayakkabı örgü saç ve boynumda fatmagülün suçu ne kolyesi :))anladım canım yazın belki denersin
acaba benden cesaret mi geldi sana da bi anda plansız başladınama kendini suçlama bazen bi an ve bi davranış bile etkili oluyo yapmalıyım diyosun. ama doğru zaman olmuyo demekki. bu gece belki istemez bile dün gece ağlaması işe yarar belkide?
güle güle giy canım :) bende daha çok salaş tişörtleri seviyorum öyle aldım. v yaka severim ve salaş tişörtler kotun üstüne süper oluyo.
O kadar çok yedim ki midem bulanıyor şu an :)) Can'ım ya çok iyisin çok rahatlıyorum valla sizinle konuşunca. Haklısın kesinlikle illa ki bi hazırolmaları gerekiyor, mesela çatalla yemesi için önüne batırıp koyuyordum yemiyordu, ama bi sabah kahvaltıda kendi kendine batırdı ve yedi, yada bardaktan su içmeyi becerebilmesi gibi.. Ben uyku konusunda artık yıldırım için aceleci davrandım sanırım, yada artık geç kaldığımız için sırasıyla yapmaya beklemeye sabrım kalmamış da olabilir. Ama öyle böyle yeni bi gece bizi bekliyor bakalım..Yahu bırak şimdi biskremi nutellayı olur o kadar rahatlaman gerekiyordu, biriyle konuşamadığına göre elbette ki öyle bir yola başvuracaksın.. Ya ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum Ama bazı şeyler için bebeklerin hazıroluşları çok önemli aynı tıbalet eğitimi bence bu uyku konusu yani çok sıkmamak lazım.. Aşırı içli ağlayınca bence bir sıkıntı var demektir ve bırakmak lazım.. Duygusal olarak hazır değil demek ki.. Ayaz da öyle çok duygusal ve ben genelde zorlamıyorum.. Senin de yoluna girecek annesi, bi şu dişini çıkarsın yavaş yavaş :)
Sen 5 mayısta emmeyi komple mi bıraktıracaksın? Ve neden 5 mayıs :)))
fatmagülün suçu ne kolyesi miAyy hadi inşallah.. Bu arada tarzlarımız da benziyormuş, bende severim salaş tişört kot üstüne, spor ayakkabı örgü saç ve boynumda fatmagülün suçu ne kolyesi :))
Ha bide neden 5 mayıs? Çünkü o gece Hıdrellez gecesi ve benim en dindar takıldığım gecedir kendisi :))ne bileyim küçüklükten beri severim o geceyi, evi temizlerim, yıkanırım, yeni bişey giyerim, çarşafları değiştiririm mutlaka, ve Dilek'lerimi yazar Gül ağacına bağlarım. :)) bişeye inanmak insana neşe ve umut veriyor. Öyle..Yahu bırak şimdi biskremi nutellayı olur o kadar rahatlaman gerekiyordu, biriyle konuşamadığına göre elbette ki öyle bir yola başvuracaksın.. Ya ben yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum Ama bazı şeyler için bebeklerin hazıroluşları çok önemli aynı tıbalet eğitimi bence bu uyku konusu yani çok sıkmamak lazım.. Aşırı içli ağlayınca bence bir sıkıntı var demektir ve bırakmak lazım.. Duygusal olarak hazır değil demek ki.. Ayaz da öyle çok duygusal ve ben genelde zorlamıyorum.. Senin de yoluna girecek annesi, bi şu dişini çıkarsın yavaş yavaş :)
Sen 5 mayısta emmeyi komple mi bıraktıracaksın? Ve neden 5 mayıs :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?