2015 Şubat Anneleri

tuşları babaaı gösteriyor o basıyor tabii :) mikrop konusunda takıntılı değilim asla.

belim kalçam yorulunca ağrıyor canım. başka doktora gittim acil ameliyatı çıkmış gösterwmedim :KK43: başka zaman artık. bakalım ne olacak sağol canım..

işte hatayı da orda yapıyoruz. aynı çocuklarımıza yaptığımız gibi taviz verdiğimiz konularda bizi kullanıyolar oh mis. ne de olsa küs kalamaz diyor. sana diyorum da ben farklıyım sanki.
tabiiki yanında olucaz şapşik :KK68:

aynen tatlım. sadece sabah uyanınca yanıma alıyorum koklaşıp şekerleme yapıyoruz uyumuyoruz. o da biliyor ve hiç yanımızda yatmak istemiyor.
Benim de ağrıyor canım çok yorulduğumda çok yürüdüğümde. Bakalım ne olacak geçer inşallah :)

BiZim kızda babasına ve annesine getiriyor.onlar hiç çıkarmaz.ama bana getirmez.giymediğimi gözlemlemiş heralde.
Bi de ustundenn çıkardıklarını kirli sepetine atıyor.onu ogrettim.sonrada tüm kirli sepetini boşaltmaya yelteniyor:KK70:Ama.şimdi bezini değiştireceği gim zaman git bezini hazırla diyom.malzemelerini çıkarıyor hep aynı yerde degistiriyoRum oraya koyup yatıyor.

Aa harikaymış bende deneyeyim akıllı bıdık lar ya öğrenmeye ne kadar açlar. Doğru kullanmak lazım .Sağol canım ;))

Güzel bi akşam değil de yürüyüşe çıkarız ayaz hele bi uykuya dalsın beyefendi, onun da inadı tuttu şimdi debelenip duruyor yatakta :)

Ya ayaz iki kere uyuyor Canm, bi sabah 10-10.30 da bi saat falan bi de öğlen 16.00 gibi .. Nasıl değiştirebilirim ki bi fikrin var mı? Tek uyku denedim dana önce ama uyku süresi uzamıyor yani bi uyumasında 3 saat uyusa bi daha uyutmam ama en fazla 1.5 saat uyuyor seferde
:))
Uykusunu onar dakka falan kaydırabilirsiniz gün gün, ben öyle yaptım şimdi öğleden sonra iki buçuk gibi falan uyutuyorum. Ben tek uykuya geçsin istiyorum ama dediğin gibi şöyle soluksuz derin derin bi uyumuyor, kırk dakka bi saate bi uyanıyor ve ben tekrar uyutuyorum. Yaz tatiline kadar idare edicem sonr hemen tek uykuya geçiş. On iki buçuk bir gibi uyuturum artık ne Zaman uyanırsa

yok onu da göstermiyor. oyuncağını al diyorum almıyor mesela. kendi dünyasında takılıyor. pek benim sölediklerime bakmıyor.
Al diye değil de topun nerde o cevap vermeyince aa burdaymış bak mavi Araban da burada peki çorabın nerde vs deyip sürekli soru cevap şeklinde pekiştirmek gerekiyor canım. Sonrasında sorduğunda cevaplar zaten ;)

tuşları babaaı gösteriyor o basıyor tabii :) mikrop konusunda takıntılı değilim asla.

belim kalçam yorulunca ağrıyor canım. başka doktora gittim acil ameliyatı çıkmış gösterwmedim :KK43: başka zaman artık. bakalım ne olacak sağol canım..

işte hatayı da orda yapıyoruz. aynı çocuklarımıza yaptığımız gibi taviz verdiğimiz konularda bizi kullanıyolar oh mis. ne de olsa küs kalamaz diyor. sana diyorum da ben farklıyım sanki.
tabiiki yanında olucaz şapşik :KK68:

aynen tatlım. sadece sabah uyanınca yanıma alıyorum koklaşıp şekerleme yapıyoruz uyumuyoruz. o da biliyor ve hiç yanımızda yatmak istemiyor.
:KK36::KK75::KK37::KK19:

Daderacığım valla Tuna yirmi milyon kez uyanmaya devam ediyor.. İlk yatış süper gayet kolay uyuyor, on ikide bi başlıyor sabaha kadar.. Diştir diye umuyorum, azıları uç vermiş, çok mızmız sanırım ondan.. Ama benim bu işi en kısa zamanda halletmem lazım çünkü yoruldum.. Dün Tuna uyuyunca bende uyuyakalmışım ki hayatta bi yerse öyle uyuyakalmam..
Canim ya evet buyuduler artik bu kadari fazla. Her istediklerinde elde ettiler memeyi de ondan boyle oldular. Artik bi dur demeli. Dis donemi de gecsin de canim. Kopek disleri zorlar deniyo

kızlar merhaba, çok uzun zamandır yazamıyorum ara ara okumaya çalışıyorum güzellikler sıkıntılar hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz... sizlerden yardım istiyorum bebeğime kitaplar alıcam tavsiye edeceğiniz kuzuların dikkatini çeken kitaplar hangileri birde oto koltuğu kullananlar memnun olanlar araştırma yapıcam ama hiçbir fikrim yok...

Evet canım sanki o çocuk sadece benim, zaten genelde geç geliyor akşamları ya görmüyor ya da 15-20 dk görüyor geç geldiği içim, ne güzel eline fırsat gecmiş ilgilen vakit geçir..

Ayaz zor bir çocuk ama o da sadece ilgi istiyor oyun istiyor.. Amaaaan ne bileyim işte..

Bendem bu kadar bir daha bırakmam ne yapyım bunları yaşayacağıma gitmem daha iyi..
Ben de oyle canim guvenip bi 5dklik kas aldirma icin bile birakamiyorum. Bir kere annemle biz erkek kardesime biraktik mesela. Durunun da en huysuz donemiydi. Bi kere aramadi nerdesiniz diye bile. Bayagi yormus kardesimi ama yine de sesini cikarmadi. Insallah iyi bir baba olacak. Umarim iyi bir esle karsilasir.

Canım zaten biriktiği için öyle oldu. Sen bu zamana kadar çok iyi dayanmuşsın. 14 aydır ilk defa bıraktım diyorsun Bu büyük bir özveri hatta fazla bile diyebilirim . Bence suçluluk duyma o çocuğun senin kadar babasına da ihtiyacı var rol model alacak. Babalar da gerekli fedakarlığı gösterip bu süreçte anneyle birlikte ortak bir yol izlemeli. Umarım en kısa zamanda bu sıkıntıyı atlatırsınız canım biz yanındayız :))
Evet canım çok doğru söylüyorsun babaya ihtiyacı var..
Yürüyüşe çıktık bi yarım saat, anlattım, o anlattı hallettik.. Gerçekten anladı mı beni bilmiyorum, şimdi bir süre iyi olur sonra yine bozulur, tekrar ayar vermek zorunda kalırım :) ayrıca varlığınızı hissetmek çok güzel bir duygu teşekkür ederim :-*

Ben de oyle canim guvenip bi 5dklik kas aldirma icin bile birakamiyorum. Bir kere annemle biz erkek kardesime biraktik mesela. Durunun da en huysuz donemiydi. Bi kere aramadi nerdesiniz diye bile. Bayagi yormus kardesimi ama yine de sesini cikarmadi. Insallah iyi bir baba olacak. Umarim iyi bir esle karsilasir.
Ayyy ne güzel, helal olsun kardeşine :)) inşallah iyi bir insanla karşılaşır dediğin gibi.. Ya geldiğimde ayaz ağlamıyordu canım öyle de bir durum var :) neyse artık geçti ama eşime de dedim öyle hop dite unutamam, yalan hemen unuturum kin yok ki anam bende :)

kızlar merhaba, çok uzun zamandır yazamıyorum ara ara okumaya çalışıyorum güzellikler sıkıntılar hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz... sizlerden yardım istiyorum bebeğime kitaplar alıcam tavsiye edeceğiniz kuzuların dikkatini çeken kitaplar hangileri birde oto koltuğu kullananlar memnun olanlar araştırma yapıcam ama hiçbir fikrim yok...
merhaba canım özlettin kendini nasılsın?
bizde geçen kitapları konuşmuştuk. ben kızıma konuşan kitap aldım çok oyalanıyor onla. d&r da var, nette de var.
net yayınlarının renkler kitabı da ilgisini çekti. kabartmalı kitaplardan.

otokoltuğu ben iki aydır kullanıyorum joie markası. fotoğrafını yükledim. çok memnunum. yatma pozisyonuna da ayarlanabiliyor. gayet rahat ve sağlam bişey. ebebek mağazasından 700 tl ye aldık indirimli hali.
image.webp

Eminim düşünüyordur ve çoktan pişman olmuştur az önce gördüm mesaj atmış uzun uzun özür dilemiş daha neler neler içini dökmüş.. Cevap vermedim akşam yürüyüşe gidelim diyerek dışarda konulurum annem evde kalırım ben derse..

Bugün de iznim bitti, 1 saat erken gittim okula, yani ayazı uyutmadan çok ağladı ben çıkarken :KK43: şimdi geldim eve, sabah annem uyutmuş ama çok az uyumuş ağlayarak uyumuş ve ağlayarak 45 dk sonra uyanmış.. Çok zor ya hrm çalışmak hem anne olmak :KK43:
Canim benim sevindim dusunmesine ve ozur dilemesine guzel bir adim olmus. Gercekten zor calisan anne olmak. Tum gun ozluyo insan. Kiyamam annesi alisti senin uyutmana ama boyle alismasi daha iyi. Hepten bize baglaniyolar bizsiz bisey yapamaz oluyolar. Simdi sana zor gelir bikac gun. Ama alisiyo insan.

Kesinlikle öyle, ben zaten konuşmazsam çatlarım :) illa halletmem lazım kiminle olursa olsun :) bence erkeklerin doğasındav var diye bişi yok, bizim kültürümüze has bişi bu, yani anne Bebek'ten sorunlu evden sorumlu baba ise çalışır falan filan diğer ülkelerde böyle değil.. Kader işte :))
Hadi eskiden kadinlar fazla calismazken tamam da biz de calisiyoruz eglenmeye mi gidiyoruz altin gunune mi gidiyoruz?

bizim erkeklerin doğasında var demeliyim o zaman :) ama yine de insanoğlunda var böyle bi kanı çocuğa en çok anne bakar diye. ya hangi ülkeydi hatırlamıyorum izlanda mıydı irlanda mıydı unuttum orda babalara da doğum izni veriliyor hemde bayağı uzun süre ve anneden daha çok sorumluluğu oluyor çocuklar üstünde. bize hayal bunlar tabii :))

bende iki gün sürdüremem küslüğümü. vallahi çatlarım :)) ama unutmam bana yapılanı o ayrı. inşallah çözersiniz bu akşam canım..
Canim vucudumuza bakarsak Allah'in bize verdigi sadece iki gorev var bebekle ilgili. Biri dogurmak o gecti zaten. Digeri de emzirmek ki o da gecici. Bunlar disinda annenin yapip da babanin yapamayacagi hicbisey yok. Ama erkekler uyanik cikmis hep bizim uzerimize atmislar herseyi. Sanki bolunerek cogaliyoruz

Canim benim sevindim dusunmesine ve ozur dilemesine guzel bir adim olmus. Gercekten zor calisan anne olmak. Tum gun ozluyo insan. Kiyamam annesi alisti senin uyutmana ama boyle alismasi daha iyi. Hepten bize baglaniyolar bizsiz bisey yapamaz oluyolar. Simdi sana zor gelir bikac gun. Ama alisiyo insan.
Evet haklısın, bize bağımlı olmaları sürekli evde olursak daha fazla olur.. Ama düşündüğümde yazık, yani evet çalışmak çok güzel ama mesaili değil istediğin Zaman gidip gelebileceğin bir iş düşün veya kendi kafenin olduğunu en büyük hayalim kafe açmak da birden öyle dedim :)))

Back
X