2015 Şubat Anneleri

Şimdi kabul ettim
öğrenirsin canım çok kolay. hatta hiç bişey yok diyebilirim :) fotoğraf paylaşıyosun, fotoğrafların altına yorum yaparken aynı burdaki gibi kişiyi etiketliyebiliyosun. fotoğrafı beğenmek için çift tıklıyosun üstüne. oldu da bitti bu kadar :)

ayrıca Alp kuzunun papyonunu yirim ben maşallah :)

O zaman görümcen hemen evlensin ki sen de kurtul :)))

Şaka bir yana, bu işler, ilişkiler gerçekten çok zor ama işte başa gelen çekilir, atsa atılmaz satsan satılmaz.. Eşinin annesi, yine de allah başınızdan eksik etmesin anne annedir.. Annen bi yandan haklı, daha yaşlı bu yüzden de düşünce yapısı çok farklı ve hatta değişken de olabilir.. Konuşmaya karar verdiğinde inşallah güzel bir konuşma ve senin içşn sonucu güzel bir konuşma olur..

Yazık annene, tam melek gibi kadın herkes katlanmaz öyle, kendimi düşünüyorum, mecbur kalırsam bakarım eşimin annesine ama çok zor olur bi kere kendi hayatından fedakarlık edeceksin bir süre kendi isteklerini geri planda tutacaksın.. Allah korusun :))

Ben ev gibi olan cadirlardan aldim canim girip girip cikiyo cok tatli. Ben de internetten aldim ama bayagi buyuk geldi bana evde gorunce. Ev kucuk bi de. Ilerde daha da hosuna gider diye dusunuyorum.

aynen canım aynen allah başımızdan eksik etmesin tabiiki. herkesin kv den yana derdi vardır dört dörtlük olanı bulmak çok zor. eşlerle bile çatışıyoruzki hayat arkadaşımız onlar. hiç tanımadığın bi insan sana anne sende ona evlat olamazsın kolay kolay.

benim annem tam 24 yıl fedakarlık etti hayatından :) sorma çok acılar çekti çok zor bi hayat yaşadı. inşallah mükafatını alır.

bende asla yapamam gibi geliyo o fedakarlığı. tabiiki ne kendi ailem ne eşimin ailesi bakıma muhtaç olsa asla sırtımı dönmem bakarım. ama başka türlü beraber yaşamak, hayatından fedakarlık etmek vs hiç başarabileceğim şeyler değil. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

ah bu anne gibisi cidden yok allah yokluğunu yaşatmasın diyeceğim ama elbet birimiz bigün göçüp gidicez. çok duygulandım niyeyse ya

bugün öğlen kızı uyuttuğumuzdan beri o ameliyatlı kollarıyla 3 buçuk saat yazlıkları çıkarıp kışlıkları kaldırmama yardım etti. daha doğrusu ben ona yardım ettim :) belimin durumunu anlattım çok üzüldü ve kıZdı söylemediğim için. o yüzden de hiç ağır iş yaptırmadı bana.
o kadar çok şey ayırdımki ihtiyacı olana vermek için. yenilendim resmen. boşalttım dolapları ohh. 4 büyük poşet ayırdım.

sonra vakumlu poşet almıştım yorgan yastık hep vakumladım. o kadar çok yer açıldıki süper bişeymiş. bi türlü fırsat bulup da yapamamıştım.

yarın da kızın dolabını yapıcaz. olmayanları ayırıcam vericem ihtiyacı olan birilerine. nasıl olsa uzun süre çocuk yapmayı düşünmüyorum

Avakadonun nötr bi tadı var onu farketmez bence bulabilirsen inşallah o yaban ellerde :)) valla ben biraz aklı başına gelsin, şöyle vücudu bi toparlasın kendini, koyacak önüne yerse yer yemezse hiç kusura bakmasın başka bi şey uyduramaz ve ısrar da etmem, Nazlı çocuk olmasın, ilerde eşine zorluk çıkarmasın yemek konusunda

Ay Allah sabır selamet versin.. Seni az çok anlıyorum, çünkü benim kv de ne isterse veriyor eline. Banyoya girmesine izin veriyor, ben asla istemiyorum mesela ne işi var orda ordan da eksik kalsın.. Evin içine viledayı getirmiş oynatıyor,yada geçen gün elinde bi Borcam vardı Allah korusun kırılsa bişey olsa.. Olmaz değil yani bak geçen gün Tuna'nın oynadığı yerde bardak kırıldı bana geldi.. Şansımız varmış diyorum.. Senden ayrılan tarafımız ise şu oluyor, anne vermeyelim onu dediğim Zaman alıyor elinden vermiyor. İyi güzel de bu sefer Tuna bar bar bağırıyor elinden alınca, haklı olarak.. E yani azıcık düşün ağlatma çocuğu. Tunaya açıklaması da şu oluyor " yavrıııııım, veremem guzuuuum bunu, annen kızıyor" !!! Ayy bide üstüne bunu diyor. Aman banane derse desin.. Sende otur medenice konuş bakalım belki anlar seni..

Ay ben de çadır yapıciiim çocuma, kızılderili çadırı Bildiğin böyle ağaç sırıklarından dallı budaklı

1 saat icinde kac kere yatirdim 5dkya uyandi. Dedim vermicem meme bi daha uyanirsa inat ettim. O da agladi en az bi on dk hic sakinlesmedi inat etti o da. Kucagimda salladim ninniler falan hic ise yaramadi. En sonunda kapida toplandilar esim ve kv. Sinirimden verdim memeyi. O kadar kan ter icinde kalip ugrastigimla kaldim. Sabah ne dicek merak ediyorum kv

Kızım niye ağlıyordu o çocuk !!!!
Dövüyor muydun yoksa !!!!

Hiç bir şey demeye Hakkı yok walla, çocuk senin..
Kayınvalide sürekli sizde mi? Yani hafta Sonu da mı kalıyor??

Günaydın kızlar
Kafamı kaldıramıyorum yastıktan, ayaz odanın işinde ordan Oray'a dolaşıyor mız mızlanıyor
Ne oldu yine bilmiyorum ama üç gündür uyumuyor yine bu çocuk.. Gece sürekli uyanıyor, emzirmiyorum her defasında ama yine de aynı.. Sabır kalmadı Cidden bende, bunaldım

Ay ben de çadır yapıciiim çocuma, kızılderili çadırı Bildiğin böyle ağaç sırıklarından dallı budaklı
Kendin mi Yapcan canım? Kız kendimiz yapabilirsek öyle daha iyi olur baksana herkes fazla büyük diyor koycak yerim yok zaten

Hiç bir şey demeye Hakkı yok walla, çocuk senin..
Kayınvalide sürekli sizde mi? Yani hafta Sonu da mı kalıyor??
Henuz biseu demedi bakalim duru gec uyandi o da gec uyandi o yuzden. Off en gicik tarafi insanin kendi evinde kendi cocuguna istedigi gibi davranamamasi. Calisan anneler buna kendimizi alistirmaliyiz galiba. Herseyin bi bedeli var maalesef. Cuma aksam gidiyolar pazar aksam geliyolar canim.

Canim yaa off bu soruna care yok mudur ki vok fazla uyaniyo fazlanin fazlasi artik. Bi doktora falan danisilsa. Bilemedim ki ne yapilabilir. Sen denedin cunku herseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…