Şimdi kabul ettimcanım hesabın gizli biz sana istek gönderdik onları kabul etmeden biz göremeyiz seni.
öğrenirsin canım çok kolay. hatta hiç bişey yok diyebilirim :) fotoğraf paylaşıyosun, fotoğrafların altına yorum yaparken aynı burdaki gibi kişiyi etiketliyebiliyosun. fotoğrafı beğenmek için çift tıklıyosun üstüne. oldu da bitti bu kadar :)Şimdi kabul ettim
O zaman görümcen hemen evlensin ki sen de kurtul :)))sağol canım benim. çok rahatlıyorum ve hepiniz çözüm sunuyorsunuz sağolun..
dediğin gibi sinirlenince, kırgınlığımı anlatırken ya da ağlayasım geliyor. ağlamak istemiyorum ama kendimi ifade etmek istiyorum. benim bu kadar rahatsız olduğumu bilmiyodur diye tahmin ediyorum. ama dediğin gibi konuşmam lazım.
yedirir tabiiki acıkınca ama benim gibi üstüne düşmez yemek istemiyosa ikinci kez uzatmaz kaşığı. bi gün yedirmemişti hiç evet doğru hatırladın..
bakalım ne olacak dediğim gibi biraz da oluruna bıraktım elimden geldiğince gitmemeye kızı bırakmamaya çalışıyorum. yarınımız ne olacak belli değil hayırlısı olsun bakalım..
annem de asla yangına körükle gitmez dediğin gibi. dün çok ayıp etti anneme de annem yine lafını bile etmedi. yazık kadın senelerce babaanemle aynı evde yaşadı benim kv ona melek geliyo :) çok iyiyi gerçi ama çocuktan sonra bişeyler cidden değişiyo.
aman neyse ya. kızı evlendiği an hemen çocuk yapacakmış. bi an önce evlense ve doğursa da bende rahatlasam.
Gördüm :) pek tatlı minik Ada'm :) maşallah allah nazarlardan saklasın :))Alp'in tek resmini eklemiştim o görünmüyor my ? Ben biraz cahilim instagram da
Ben ev gibi olan cadirlardan aldim canim girip girip cikiyo cok tatli. Ben de internetten aldim ama bayagi buyuk geldi bana evde gorunce. Ev kucuk bi de. Ilerde daha da hosuna gider diye dusunuyorum.Nazara çok inanırım nedense, dediğin gibi olabilir, bu geceki performansına bakmak lazım :)
Nasıl bir çadır Can'ım? Bu uzun çadırlardan ben de istiyorum da ancak internetten alma şansım var burda satılmıyor hiç bir yerde.. İle yarıyor mu tavsiye eder misin :))
aynen canım aynen allah başımızdan eksik etmesin tabiiki. herkesin kv den yana derdi vardır dört dörtlük olanı bulmak çok zor. eşlerle bile çatışıyoruzki hayat arkadaşımız onlar. hiç tanımadığın bi insan sana anne sende ona evlat olamazsın kolay kolay.O zaman görümcen hemen evlensin ki sen de kurtul :)))
Şaka bir yana, bu işler, ilişkiler gerçekten çok zor ama işte başa gelen çekilir, atsa atılmaz satsan satılmaz.. Eşinin annesi, yine de allah başınızdan eksik etmesin anne annedir.. Annen bi yandan haklı, daha yaşlı bu yüzden de düşünce yapısı çok farklı ve hatta değişken de olabilir.. Konuşmaya karar verdiğinde inşallah güzel bir konuşma ve senin içşn sonucu güzel bir konuşma olur..
Yazık annene, tam melek gibi kadın herkes katlanmaz öyle, kendimi düşünüyorum, mecbur kalırsam bakarım eşimin annesine ama çok zor olur bi kere kendi hayatından fedakarlık edeceksin bir süre kendi isteklerini geri planda tutacaksın.. Allah korusun :))
hanımefendi tam aman da amanBizim kız kapı çalmayı ögrenmis.odanin kapısı kapaliysa kapı çalıyor.pek gorguludur kendisi.
Kıselam kızlar.
buralarda çok yağmur vardı bugün. sanırım yurt genelinde öyleymiş.
akşam annemle kv ye gittik amcası vefat etmişti kayınvalidemin annem de başsağlığı için gidelim dedi. yemekten sonra gittik. bu kadını ben cidden anlayamıyorum. evine ayda yılda geliyo dünürün gidip tornunu balkondan baktırıyorsun oyun oynuyorsun. neyse sonra eşim gel anne dedi de geldi oturdu.
bi tane vazo vardı Begüm ona dokunurken annem kırıp da kendine zarar vermesin diye dokunulmaz yavrum cıs dedi kv ordan dokun kızım dokun dedi. annemde şaşırdı zavallım. ben her şeye dokunduruyorum bu evde o yüzden dedim diyo bide yanlış anlamasın diye güya. kadın basit bi vazonun derdinde değil sonuçta ne yapıyosan yap kendi evinde ama kırarsa kendine zarar verecek. ben bi de çalışınca nasıl emanet edicem bilmiyorum.
her oraya gittiğimde sinir küpü olarak dönüyorum ya. bu torun sevgisi değil başka bişey bunun yaptığı. deli oluyorum sanki ben çocuğun annesi değilim. annem orda diye bişey demedim de bi daha bi yeri gelse artık ciddi ciddi konuşucam. sabrım kalmadı sinir hastası olucam ya.
Avakadonun nötr bi tadı var onu farketmez bence bulabilirsen inşallah o yaban ellerde :)) valla ben biraz aklı başına gelsin, şöyle vücudu bi toparlasın kendini, koyacak önüne yerse yer yemezse hiç kusura bakmasın başka bi şey uyduramaz ve ısrar da etmem, Nazlı çocuk olmasın, ilerde eşine zorluk çıkarmasın yemek konusundaTeşekkürler canım düşündüğün içinevet ben de kahvaltısına çekilmiş ceviz ve fındık koymayı düşünüyordum bi kaç gündür tek yönlü olmasın en azından avokadoyu hiç deneyemedim canım buralar da istesem de bulamam zaten ama beratın yiyeceğini de sanmıyorum yine de ilk fırsatta denicem canım avokado bulduğumda değişik tatlara kapalı berat efendi
Muzu ezip yoğurtla karıştırmayı da denedim canım tahmin edildiği gibi yemedi yoğurdun tadı gelince ekşitiyo hemen suratını
daha bir yaşındayken bu kadar seçici büyüyünce napıcam inş herşeyi yer büyüdüğünde maralın kızı gibi
Ay Allah sabır selamet versin.. Seni az çok anlıyorum, çünkü benim kv de ne isterse veriyor eline. Banyoya girmesine izin veriyor, ben asla istemiyorum mesela ne işi var orda ordan da eksik kalsın.. Evin içine viledayı getirmiş oynatıyor,yada geçen gün elinde bi Borcam vardı Allah korusun kırılsa bişey olsa.. Olmaz değil yani bak geçen gün Tuna'nın oynadığı yerde bardak kırıldı bana geldi.. Şansımız varmış diyorum.. Senden ayrılan tarafımız ise şu oluyor, anne vermeyelim onu dediğim Zaman alıyor elinden vermiyor. İyi güzel de bu sefer Tuna bar bar bağırıyor elinden alınca, haklı olarak.. E yani azıcık düşün ağlatma çocuğu. Tunaya açıklaması da şu oluyor " yavrıııııım, veremem guzuuuum bunu, annen kızıyor" !!! Ayy bide üstüne bunu diyor. Aman banane derse desin.. Sende otur medenice konuş bakalım belki anlar seni..anneme çoğu şeyi anlatmadığım için hala kızım o yaşlı torun sevgisinden naptığını bilmiyo sen kafana takma kendi evinde be istiyosa yapsın dedi. seninde ilk torunun sende anneannesin ama böyle saçmalamıyosun dedim. o daha yaşlı dedi ayrıca sen kızımsın ve ben seni de düşünüyorum dedi. kilit nokta bu sanırım. babanelerden anneanneler gibi olmasını bekleyemeyiz. sonuçta annem beni düşünüyo bana yardımcı oluyo torununu severkende bakarkende.
kız ilk doğduğu zamanlar dedimki hadi küçüktür daha ondan abartıyo ilk torun heyecan vs. büyüdükçe düzelecek diyorum olmuyoZ. ben asla kısıtlayan bi anne değilim. annem bile diyo bazen senden beklemezdim senin evin böyle dağılacak da sen rahatsız olmucaksın :)) çocuğuma feda olsun. ama tutup da vazoya dokunsun aman bişey olmaz demem. tehlikeli şeyleri bilmesi lazım ha hala anlamıyosa ordan kaldırmak lazım.
tutmuş türk kahvesi içiriyo. kalabalk diye bişey demedim eşimle gözgöze geldik o da off der gibi baktı bana. annesinden o da dertli. yemin ediyorum içki olsa önünde istese onu da verir şaşırmam. kadında hayır yok. ıhh yapmıcak çocuk. üstünü değiştirirken sinir oluyo her bebek gibi ve ıhmıh yapıyo kv odadan kaçıyo evin diğer ucuna. dayanamıyomuş. işte beni de alıyo bi sinir elimde değil.
ama yeri gelsin yalnız olalım bi onunla diyeceğim. kendisi övünerek anlatır benim çocuklarıma kimse karışamazdı diye. diyeceğim ben ilk kez anne oldum ve yanlış da olsa kendi doğrularımla çocuğumu büyütmek isytiyorum saygı göster diyeceğim.
allahtan başka hiç bişeye karışmıyo. ne yer ne içer aç mıdır altı değişecek mi hiç düşünmez onları mecbur kalmadıkça yapmaz karışmaz. sadece oyun oynasın sevsin her istediğini yapsın. ilerde bana sorun çıkaracak biliyorum. bi de emekli öğretmen ya çok bilmiş davranacak eğitim hayatında vs hep karışacak. ama başarabilirse tabii. asla taviz vermem. uzatmaları oynuyo şu an.
Ay ben de çadır yapıciiim çocuma, kızılderili çadırıNazara çok inanırım nedense, dediğin gibi olabilir, bu geceki performansına bakmak lazım :)
Nasıl bir çadır Can'ım? Bu uzun çadırlardan ben de istiyorum da ancak internetten alma şansım var burda satılmıyor hiç bir yerde.. İle yarıyor mu tavsiye eder misin :))
Kızım niye ağlıyordu o çocuk !!!!1 saat icinde kac kere yatirdim 5dkya uyandi. Dedim vermicem meme bi daha uyanirsa inat ettim. O da agladi en az bi on dk hic sakinlesmedi inat etti o da. Kucagimda salladim ninniler falan hic ise yaramadi. En sonunda kapida toplandilar esim ve kv. Sinirimden verdim memeyi. O kadar kan ter icinde kalip ugrastigimla kaldim. Sabah ne dicek merak ediyorum kv
Hiç bir şey demeye Hakkı yok walla, çocuk senin..1 saat icinde kac kere yatirdim 5dkya uyandi. Dedim vermicem meme bi daha uyanirsa inat ettim. O da agladi en az bi on dk hic sakinlesmedi inat etti o da. Kucagimda salladim ninniler falan hic ise yaramadi. En sonunda kapida toplandilar esim ve kv. Sinirimden verdim memeyi. O kadar kan ter icinde kalip ugrastigimla kaldim. Sabah ne dicek merak ediyorum kv
Kendin mi Yapcan canım? Kız kendimiz yapabilirsek öyle daha iyi olur baksana herkes fazla büyük diyor koycak yerim yok zatenAy ben de çadır yapıciiim çocuma, kızılderili çadırıBildiğin böyle ağaç sırıklarından dallı budaklı
O kadar demez de imali imali sorar kesin.Kızım niye ağlıyordu o çocuk !!!!
Dövüyor muydun yoksa !!!!
Henuz biseu demedi bakalim duru gec uyandi o da gec uyandi o yuzden. Off en gicik tarafi insanin kendi evinde kendi cocuguna istedigi gibi davranamamasi. Calisan anneler buna kendimizi alistirmaliyiz galiba. Herseyin bi bedeli var maalesef. Cuma aksam gidiyolar pazar aksam geliyolar canim.Hiç bir şey demeye Hakkı yok walla, çocuk senin..
Kayınvalide sürekli sizde mi? Yani hafta Sonu da mı kalıyor??
Canim yaa off bu soruna care yok mudur ki vok fazla uyaniyo fazlanin fazlasi artik. Bi doktora falan danisilsa. Bilemedim ki ne yapilabilir. Sen denedin cunku herseyiGünaydın kızlar
Kafamı kaldıramıyorum yastıktan, ayaz odanın işinde ordan Oray'a dolaşıyor mız mızlanıyor
Ne oldu yine bilmiyorum ama üç gündür uyumuyor yine bu çocuk.. Gece sürekli uyanıyor, emzirmiyorum her defasında ama yine de aynı.. Sabır kalmadı Cidden bende, bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?