ben de calısıyorum cozum olarak şöle yapıorum. evden meyve getırıorum arada onu yıyorum ya da ayran vs ole bısıler ıcıyorum. sabahları da 10 gıbı 1 avuc cevız fındık badem karısık yıyorum. boylece mıde cok bos kalmamıs oluyor.
benimde midem bulanmadı hiç ama iki kez senin dediğin gibi ortada bir şey yokken fazlaca kustum. geçende öyle otururken birden geldi anlamadım.Kızlarrr uzak kaldım ama şehirdışından misafirlerim vardı. Bugün bişi oldu çok fena oldum ya biliyorsunuz ben hiç kusmadım bu haftalara kadar mide bulantım olmuştu ama kusamam ben zaten normalde az önce misafirler gittş ben de duşa girdim duşta midem bulanmaya başladı ama felaket ve tazyikli bi şekilde kustum( böyle bişey yaşayan oldu mu? Yani 3 ayın sonunda kusmaya bsşlayan yada neden böyle oldu sizce? Evdede yalnızım çok korktum
Teşekkür ederim :) hepimize maşallah :)
Hayır kocaelideyim ama keşke istanbulda yaşasam ( fakat böyle doktoru orda bulurmuydum bilmiyorum :))) )
bende anlamadım birçok kişi yok nedense. ya telden giriyorlardı uygulama iptal oldu onu mu anlamadılar giremiyorlar bılmıyorum valla kımseler yok.Neden kimse yok burda ? Çok boş ...
bende anlamadım birçok kişi yok nedense. ya telden giriyorlardı uygulama iptal oldu onu mu anlamadılar giremiyorlar bılmıyorum valla kımseler yok.
Cnm sağol cvp verdiğin için ya saçları çıkıyor bebişin diyorlar ama tıbbi gerçeklik payı bar mudır bilmiyorum ama sen bulantı yaşamama rağmen sende kustuysan herhalde normal bişeydirbenimde midem bulanmadı hiç ama iki kez senin dediğin gibi ortada bir şey yokken fazlaca kustum. geçende öyle otururken birden geldi anlamadım.
canım kocaelinde nerdesin. ben de kocaelinde yasıyorum. konak hastanesine gidiyorum ama memnun değilim değiştirmek istiyorum ama çok da tanımıyorum bu şehri o yüzden bulamadım
meyveyı bende aksam 4 gıbı yıyorum ama su sanah fındık cevız olayına baslamam lazım. bırde benım sekerım cok dusuk. onun acıl dengelenmesı lazım
yok yaaa işim hiç ağır değil bütün gün oturuyorum bilgisayar başındayım zaten. sağolsunlar iş arkadaşlarımda hamile olduğum için beni yormamaya gayret ediyorlar
allah allah valla ben soruyorum kaçta gibi bakılır diye sölüyorlar hemen sonra ona göre gidiyoruz özele amannn dr a bağlı aslında çalışkan olmalı :))
EVET bu ara saçı çıkıyormuş bebeciğin. ama o kesenin içinde değil mi mide ile bir alakası var mı bilmiyorum. gerçi eskiler diyorsa dogru söylüyorlardır.Cnm sağol cvp verdiğin için ya saçları çıkıyor bebişin diyorlar ama tıbbi gerçeklik payı bar mudır bilmiyorum ama sen bulantı yaşamama rağmen sende kustuysan herhalde normal bişeydir
canım özel hastane sonuçta para veriyosun tamam insanlık halidir bir iki olur ama sürekli olunca sende söyle bence ona göre gidersinmesela gecen 10,20 de sabah randevumuz vardı yanılmıosam 11:45 de girdik. 11:55 de bütün işler bitmişti.
Kizlar usg ye gore 14+3 haftaligiz 91 gr cikti kuzum iyimi sizce
Konak'ta kime gidiyorsun ? Benimm burda gitmediğim doktor kalmadı ama hepsi başından sağdı , şuan Semih özeren e gidiyorum . Evet çok pahalı . Ama gerçekten değiyor. O kadar rahatlatıyor ki adam aynı zaman da terapi uyguluyor gittiğimde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?