Masallah canım ay ne guzel ya benımkı 16. Haftada oynamıştı bunda geçenlerde hıssettım ama emdin olamadım :)Can kızlarr canımm kızlar ben bugün kuzumun hareketlerini hissediyorum çok şımarıyor sanırım maşallah barrek allah bebişcanıma çok duygulandım yahuu diğer bebişimide bu haftalarda hissetmiştim şükürler olsun rabbime
Kızlarrr uzak kaldım ama şehirdışından misafirlerim vardı. Bugün bişi oldu çok fena oldum ya biliyorsunuz ben hiç kusmadım bu haftalara kadar mide bulantım olmuştu ama kusamam ben zaten normalde az önce misafirler gittş ben de duşa girdim duşta midem bulanmaya başladı ama felaket ve tazyikli bi şekilde kustum( böyle bişey yaşayan oldu mu? Yani 3 ayın sonunda kusmaya bsşlayan yada neden böyle oldu sizce? Evdede yalnızım çok korktum
sağol canım benim darısı sana ve duymayanlara olsun bağırsak hareketinden çok farklı bişey pıtpıt şımarıyor gittim hemen uzandım öle daha iyi hissettim :)Masallah canım ay ne guzel ya benımkı 16. Haftada oynamıştı bunda geçenlerde hıssettım ama emdin olamadım :)
elifff oğlun nasıl canım :))) bak şimdiden alıştırıyorum seni saydırma bana taam mıkızlarım kızlarım selamlaaaar :) Nasılsınız uzun zamandır giremiyorum.. İş başı yaptık tekrardan iznimiz bittiuğraşıp duruyoruz. 29 unda randevu var onu bekliyorum artık cinsiyeti kesinleştirmek için doktor yüksek ihtimalle erkek dedi ama yinede beklemedeyiz umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişler :)
bende 29 da gidicem. nasıl dururum o zamana kadar bilmiyorum. ara uzadı mı hamile değilmiyim diye başlıyorum içimden kurmaya . keşke oynasalar da bilsek orda olduklarını. bana da kız dedi bakalım aynı mı duruyor.kızlarım kızlarım selamlaaaar :) Nasılsınız uzun zamandır giremiyorum.. İş başı yaptık tekrardan iznimiz bittiuğraşıp duruyoruz. 29 unda randevu var onu bekliyorum artık cinsiyeti kesinleştirmek için doktor yüksek ihtimalle erkek dedi ama yinede beklemedeyiz umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişler :)
ilkler geç hissedilir canım ama ben bunuda diğer bebeğimide 11 haftada hissettim çok güzel bir duygu ağzım kulaklarımda resmen :)bende ufaktan hıssedıyorum kızımı coook gec taa 20. haftada hıssetmıstım meger kılodanmıs. anlamamısımda ama bunda bılıyorum ya bunda ne nasıl olcagını ufak ufak pıtlamalar super
hahahahahhaha:) yok kızmıyorum alıştım bile yawaştan minik bir playboy yetiştiricem artık :):):)elifff oğlun nasıl canım :))) bak şimdiden alıştırıyorum seni saydırma bana taam mı
ayyyy ne güzel :) duruyodur inşallah aynı kızın olsun oh mis gibi :)bende 29 da gidicem. nasıl dururum o zamana kadar bilmiyorum. ara uzadı mı hamile değilmiyim diye başlıyorum içimden kurmaya . keşke oynasalar da bilsek orda olduklarını. bana da kız dedi bakalım aynı mı duruyor.
hiiii aboww kızz anaları duyun gari elifin oğlundan uzak durunuz blayboy olacakmış heheheee yerim ben onu yerrrhahahahahhaha:) yok kızmıyorum alıştım bile yawaştan minik bir playboy yetiştiricem artık :):):)
şimdiden yırtık kotlar, espadril ayakkabılar deri bileklikler falan bakmaya başladım bile hahahahahhiiii aboww kızz anaları duyun gari elifin oğlundan uzak durunuz blayboy olacakmış heheheee yerim ben onu yerrr
allah seni varyaa koptum yeminleşimdiden yırtık kotlar, espadril ayakkabılar deri bileklikler falan bakmaya başladım bile hahahahahdelirdim zaar tutamıyorum artık kendimi
valla bende kız kız diyordum ama içimde bir erkek düşüncesi varmış sanki ilk kız dediğinde böyle bir burukluk oldu sanki. şimdi de alıştım değişirse yine burukluk olur diye düşünüyorum. demek ki her ikisinden de istiyormuşum hangisini dese ötekinden de olsun istiyorum. ikiz olmadığına göre ne gelirse basacaz bağrımıza.ayyyy ne güzel :) duruyodur inşallah aynı kızın olsun oh mis gibi :)
amaaaan varsın iyi olmasın yaktım gemileri artıkallah seni varyaa koptum yeminlekız çok süsleme oğlanı bak valla sonram hiç iyi olmaz
ay nasıl ya kız kız dedikten sonra kız dediğinde burulmak :) bana kız dese neler yapardım tahmin edemiyorumvalla bende kız kız diyordum ama içimde bir erkek düşüncesi varmış sanki ilk kız dediğinde böyle bir burukluk oldu sanki. şimdi de alıştım değişirse yine burukluk olur diye düşünüyorum. demek ki her ikisinden de istiyormuşum hangisini dese ötekinden de olsun istiyorum. ikiz olmadığına göre ne gelirse basacaz bağrımıza.
he canım hee sen öle hayal et şincik kadir inanır gibi ben bunları giymem uleynnn derse onun gibi yağışığlııı olsun yeterr annesii :)amaaaan varsın iyi olmasın yaktım gemileri artık
hadi gözün aydın değerlerin gayet güzel darısı bizlerin başına olsun inşşşkızlar mrb
geldim doktordan gayet iyi dedi test sonuçlarına değerleri yazayım sizinkilerden örnek yazabilirseniz sevinirim çünkü 3 lü yapmıyacağım 4 lü yapcaz dedi kafamı karıştırdı .
down sendromu :serum tarama 1<50000 yaş sadece 1:1430
trisomi 18 : serum tarama : 1 <99000 geçmiş risk 1:14274
Cnm nerdeyse aynı zamandayız zaten dedim ya kusmak nedir bilmem ben normal şartlarda ama bugün şaşırıp kaldım birden bire geldi foş diye çıkardım herkes burda yazardı ama ben hiç yaşamamıştım şimdiye kadarbenimde farklı şikayetlerim oldu bu zamana kdr ama mide bulantısı ve kusma neredeyse hiç olmadı. 2 gündür her yerden zeytinyağı kokusu gelio. bugün işyerinde çıkan çok normal bir yemeği yiyemedim. kaldıki zeytinyağıyla yapılması imkansız bir şey ama bilgiğin koktu banaçok korkuyorum bu dönemde başlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?