Ayyy Can'ım ben kullandım ama ben Amerika'dan almıştım Türkiye'ye gittiğimde kızıma da Türkiye'den alayım dedim en ucuzu 700 tl idi şehirden şehirine değişebilir ama ben şok olmuştum ben annemin evinde bıraktım izinden izine kullanırım diye gerçi gidene kadar çocuklar büyüyecekkızlar bir şey sorucam. katlanabilen park yataklar var ya kullanan var mı? seyahat ederken taşınabiliyo. onun dışında kayınvalidenin evinde durur mecbur buraya geliyoruz uyku sıkıntı oluyo onda uyur. daha çok seyahat için düşünüyorum. pikniğe falan giderken bile alınır.
var mı önerebileceğiniz bi ürün? çok pahalı da olmasa iyi olur aslında 200-300 civarıymış sanırım azcık baktımda.
Canim cocuk yuruyo daha ne istiyolar ki. Bence bi cocuk ayaga kalkabiliyosa yurumekte acele etmeye gerek yok. Yani korkulacak bisey kalmiyo bence. Ayakta durabilen yurur de. Insanlar ne cok sever baskasinin isine karismayi.Ya arkadaş herkes kızımın derdinde şöyle yap iyice yürüsün böyle yap oyun sansın ayyyyyy yeter. Diyecem de diyemiyorum bu kız bu kadar yürüyor çok şükür neden zorlayıp hevesini kırayım ya
Tevekkül etmeye çalışıyorum kimse izin vermiyor
yeb4 Can'ım kendini suçlama bağırıyorum diye, insanda sabır kalmıyor. Tuna da bize vuruyor, vurduğu da baya bi acıtıyor ben de o Zaman bağırıyorum çünkü hem Can'ım yanıyor hem de kötü bişey vurması, yapmama öz lazım ama napalım. Çok zorluyorlar bizi. Hele o ayaklara dolanma olayı yok mu.. Tuna bi ara ben bulaşık yıkarken gelip kafasını ayaklarımın üstüne koyup ağlıyordu sezercik modunda
gelincikgibi öncelikle Allah kavuştursun Can'ım. En kısa zamanda yine görüşün inşallah. Okulda durumlar fena değilmiş bugün, okudum. Yorgunluktan yazık sızmış kalmış yavrucak.. Sen Nasıl yoruldun kimbilir. Ayaz uyur uyumaz sende yat dinlen bari.
MaRaL_ canımcım Hakan'ın kusmasına çok üzüldüm yav.. Kusmak benim en beceremediğim şey, ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. Hemde güzelce yedikten sonra kusması tam felaket.. Acaba çocukta reflü filan mı var Can'ım? Sadece hasa olduğunda mı kusuyor yoksa her ağladığında mı? Ay bilmiyorum ki inşallah en kısa zamanda düzelir.. Ayşe'de iyileşir.. Allah yardım etsin sana..[/QUODTE]
Yok canım sanmıyorum reflü fln
Okdurmezse kusmuyor .kusuncada balgam çıkıyor zaten. Ağlayınca kusmasıda huy edindi gibi bişey sebep siz kusmuyır yani. Bugün şükür kusmadı daha uyumadı grçide neyse
Kızım iyileştide oğlanın ateşi var dünden beri
Kaç saattir beklıyom uykusu gelsin diye hiç uyuyacak gibi de durmuyır bu çocuk
Yorgunum uyusada bende uyusam
Tek çocuk hiç çocuk diye bir laf var bilimmi:))))Merhaba kizlar herkes iyidir umarim. Bugun cok yoruldum. Hergun cok yoruluyorum ama bugun bi degisikti sanki. Insanlarla ugrasmak laf anlatmak ne kadar zor ya. Yani bizim bebekler bile koca insanlardan daha iyi anlar laftan. Ogretmenlik zamanlarimi ozledim. O da zordu ama cok guzeldi.MaRaL_ canim Allah sana kolaylik versin. Boyle bikkin olmak sana yakismiyo. Biz tek cocuklular senden guc aliyoruz motive oluyoruz valla
gelincikgibi canim neyse ki bugunu de atlatmissin. Korktugundan daha kolay olmus sevindim. Bence de artik konusmak istedikleri icin boyle ihh ih huysuzlaniyolar. Cok zor biseydir eminim dertlerini anlatamiyolar. Duru'nun da Ayaz gibi tum zorlugu bana. Herkesin yaninda sakin. Ben varken yemek yemez memesiz uyumaz hircinlik yapar kafayi oraya buraya vurur sinirlenir. Tum nazlari bize. Yazik degil mi ya annelere. Herseyi ceken biz.
gunde bi kere fln kusuyor canım.bazen olmuyor bugün kusma dı mesela. Ama sebepsiz olmuyor o kesin. Öksürük ve ağlama yoksa kusmuyır onda yok iye de kızda sistit var bu aralar. Oğlan çocuğu daha kolay vallaMaRaL_ cnm Hakan'ın kusması öksürükten mi? Sen tecrübeli Annesin anlarsın.Eğer hiç bir sebep yokken kusmaya devam ediyorsa bazen idrar yolu enfeksiyonu çıkabiliyormuş altından.Sürekli olan kusmalar için geçerli tabi.Hakn ne sıklıkta kusuyor bilmiyorum sadece aklıma geldi.
Ayrıca herkesin lafına bakma sen,bazı çocuklar gerçekten daha uysal,uslu,sorunsuz olabiliyor ama bazıları da bir o kadar hareketli,enerjik,yerinde durmayan,merak duygusu hat safhada oluyor.Bütün çocukları genellemek çok yanlış.Bizimkilerin cinsi böyle ne yapalım.Hakanı gözümde canlandırabiliyorum,bende de var bir tane Hakan versiyonu çünkü.Ne derlerse desinler boşver.Senin anneliğini sınamaya kimsenin Hakkı yok.
Sorma ya yemin ederim kafamı bir milyon ettilerCanim cocuk yuruyo daha ne istiyolar ki. Bence bi cocuk ayaga kalkabiliyosa yurumekte acele etmeye gerek yok. Yani korkulacak bisey kalmiyo bence. Ayakta durabilen yurur de. Insanlar ne cok sever baskasinin isine karismayi.
Evet çok kötü bekliyordum ama uyuması beni kurtardı görüşmelerimi de yapabildim :)ah evet ya ben sorucaktım naptın diye bak herşeyi unutuyorum ya.. ama daha kötüsüne hazırlamıştın kendini canım yine bi nebze iyi olmuş 3 buçuk saat uyumuş maşallah ama yorgunluktan tabii kıyamam.. bazen böyle şaşırtıyolar bizi. hele insanların içinde o kadar masum oluyolarki gören biz yalan diyoruz sanır.
kıyamam sana çalışan anne olmak zor işte napıcaksın.. öyle böyle alışacak canım sıkma canını.. yolculuk kötü mydü peki? bağırmamak için çok zorluyoruz ama insanız bizde. aslında engel olabiliriz ama yenik düşüyoruz işte.. yapmamamız lazım
annen şimdi almanyaya geri mi döndü canım anlamadım ben? ama bi yere gitti sonuçta allah kavuştursun. kv geldi mi bari? öyle böyle bu dönem de bitmek üzere tabii sizin seminerlerde olur ama kuzuyu da götürücem demiştin. yazın daha kolay olur eminimki en azından yok üşüdü yok bilmemne derdi yok parkta bahçede koşar durur :)
Sağol canım benim amin.. gelen gideni aratıyor ama o kesin (kv geldi ya :))yeb4 Can'ım kendini suçlama bağırıyorum diye, insanda sabır kalmıyor. Tuna da bize vuruyor, vurduğu da baya bi acıtıyor ben de o Zaman bağırıyorum çünkü hem Can'ım yanıyor hem de kötü bişey vurması, yapmama öz lazım ama napalım. Çok zorluyorlar bizi. Hele o ayaklara dolanma olayı yok mu.. Tuna bi ara ben bulaşık yıkarken gelip kafasını ayaklarımın üstüne koyup ağlıyordu sezercik modunda
gelincikgibi öncelikle Allah kavuştursun Can'ım. En kısa zamanda yine görüşün inşallah. Okulda durumlar fena değilmiş bugün, okudum. Yorgunluktan yazık sızmış kalmış yavrucak.. Sen Nasıl yoruldun kimbilir. Ayaz uyur uyumaz sende yat dinlen bari.
MaRaL_ canımcım Hakan'ın kusmasına çok üzüldüm yav.. Kusmak benim en beceremediğim şey, ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. Hemde güzelce yedikten sonra kusması tam felaket.. Acaba çocukta reflü filan mı var Can'ım? Sadece hasa olduğunda mı kusuyor yoksa her ağladığında mı? Ay bilmiyorum ki inşallah en kısa zamanda düzelir.. Ayşe'de iyileşir.. Allah yardım etsin sana..
canııım, selam :)Kızlar iyi akşamlar,nasılsınız??
Okumaya çalışıyorum ama her zaman yazamıyorum.Uyku ve yemek problemi en çok konuşulmuş.Uyku konusunda dicek sözüm yok,kendi haline bıraktım,bi gün iyi bi gün kötü idare ediyoruz.Yemek konusunda ben ne zaman kendisinin yemesine izin verdim o Zaman'dan beri baya rahatız.Hatta maşallah hiç sorun yaşamıyoruz nerdeyse.Nacizane tavsiyem yemek işine onu da ortak ederseniz daha etkili oluyor.En azından bizde baya işe yaradı.İlk başlarda bol kirlenmeli ve uzun süren yemek seansları olsa da gitgide düzeliyor.
Sormak istediğim bişey var bir de.Aranızda montessori ile ilgilenen,yapmaya çalışan var mı? Ben birkaç aydır okuyorum ancak tek başına etkinlik konusunda çok verimli olamıyorum.Hayalgücüm çook sınırlı ne yazıkki.İlgilenen varsa yardım alayım dicektim
Canim kekin tarifini verir misin musait bi zamanda?
canım acaba bu vurma olayı içgüdüse mi? bazen bizimkide yapıyor ve asla görmediği bişey.sanırım içgüdüsel olarak yapıyorlar. yapmaması gereken birşeyyeb4 Can'ım kendini suçlama bağırıyorum diye, insanda sabır kalmıyor. Tuna da bize vuruyor, vurduğu da baya bi acıtıyor ben de o Zaman bağırıyorum çünkü hem Can'ım yanıyor hem de kötü bişey vurması, yapmama öz lazım ama napalım. Çok zorluyorlar bizi. Hele o ayaklara dolanma olayı yok mu.. Tuna bi ara ben bulaşık yıkarken gelip kafasını ayaklarımın üstüne koyup ağlıyordu sezercik modunda
gelincikgibi öncelikle Allah kavuştursun Can'ım. En kısa zamanda yine görüşün inşallah. Okulda durumlar fena değilmiş bugün, okudum. Yorgunluktan yazık sızmış kalmış yavrucak.. Sen Nasıl yoruldun kimbilir. Ayaz uyur uyumaz sende yat dinlen bari.
MaRaL_ canımcım Hakan'ın kusmasına çok üzüldüm yav.. Kusmak benim en beceremediğim şey, ne kadar yorucu olduğunu biliyorum. Hemde güzelce yedikten sonra kusması tam felaket.. Acaba çocukta reflü filan mı var Can'ım? Sadece hasa olduğunda mı kusuyor yoksa her ağladığında mı? Ay bilmiyorum ki inşallah en kısa zamanda düzelir.. Ayşe'de iyileşir.. Allah yardım etsin sana..
çok pahalı yavAyyy Can'ım ben kullandım ama ben Amerika'dan almıştım Türkiye'ye gittiğimde kızıma da Türkiye'den alayım dedim en ucuzu 700 tl idi şehirden şehirine değişebilir ama ben şok olmuştum ben annemin evinde bıraktım izinden izine kullanırım diye gerçi gidene kadar çocuklar büyüyecek
evet insanlarla muhatap olmak çok zor. halbuki herkes iş hayatında birbiriyle muhatap oluyo bu bi zincir. seni zorlayan insanlarında müşterileri vardır mesela. biraz empati yapsalar ne olurdu. herkes bibirine biraz hoşgörülü olabilse keşke..Merhaba kizlar herkes iyidir umarim. Bugun cok yoruldum. Hergun cok yoruluyorum ama bugun bi degisikti sanki. Insanlarla ugrasmak laf anlatmak ne kadar zor ya. Yani bizim bebekler bile koca insanlardan daha iyi anlar laftan. Ogretmenlik zamanlarimi ozledim. O da zordu ama cok guzeldi.MaRaL_ canim Allah sana kolaylik versin. Boyle bikkin olmak sana yakismiyo. Biz tek cocuklular senden guc aliyoruz motive oluyoruz valla
gelincikgibi canim neyse ki bugunu de atlatmissin. Korktugundan daha kolay olmus sevindim. Bence de artik konusmak istedikleri icin boyle ihh ih huysuzlaniyolar. Cok zor biseydir eminim dertlerini anlatamiyolar. Duru'nun da Ayaz gibi tum zorlugu bana. Herkesin yaninda sakin. Ben varken yemek yemez memesiz uyumaz hircinlik yapar kafayi oraya buraya vurur sinirlenir. Tum nazlari bize. Yazik degil mi ya annelere. Herseyi ceken biz.
aynen bir dakika sonra pişman oluyorumEvet çok kötü bekliyordum ama uyuması beni kurtardı görüşmelerimi de yapabildim :)
Yolculuk fenaydı hiiiiç sorma
Kesinlikle engel olabiliriz ama işte bu konuda zayıfısız demekki.. o pişmanlık fena, bağırdım anda üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?