Öğlen oldu demişsin ya işte benim her gün öyle oluyor, işe 10da gidiyorum ama sanki öğlen 3 gibi hissediyorum.. Ayaz da hep 5 gibi ayakta çünküselam kızlar günaydın tekrar. benim için öğlen oldu zira 4 buçuktan beri ayaktayım şu an saat tam 8.
ayakta duravcak gözlerimi açacak halim yok başım ağrıyor midem bulanıyor uykusuzluktan. acıkmıştır belki diye altı buçuk gibi süt içirdim yarım su bardağı kadar. altını falan değiştirdim. yok uyumuyo naptıysam uyumuyo. koyverdim zorlamiyim dedim salonda oyuncaklarını verdim bi sğre sonra uyumak istiyo zaten gözleri kıpkırmızı derbeder oldu.
yanıma yatırdım olmadı kendi yatağında yanında durdum olmadı. mememde uyusun dedim yok ısırıyor onuda. sonra kahvaltısınu ettireyim dedim şimdi yedi karnı da doydu. ne istiyor derdi ne anlamıyorum.. oyun oynuyor hiç keyifsiz değil gayet normal. bi diş bunlara sebep olur mu? çıkmazdayım resmen. şeytan diyor koy yatağına ağlaya ağlaya uyusun..
Walla çok farklı bir açıdan baktın hiç öyle bakmamıştım olaya.. Yani yorulduysa yuh, 3,5 ay dinlendi gezdi tozdu daha ne istiyor :)) walla deneye maddi durumumuz biraz düzelince annem de bakamazsa direk bakıcı en rahatı neydiiiim :)bence kv yoruldu bunaldı belkide bakmak istemiyo ama bişey diyemediğinden böyle dile getiriyor. başka bi açıklaması olamaz çok saçma yaptıkları. ve ayıp. sinirlenmekte sonuna kadar haklısın canım. allah yardımcın olsun az kaldı. annenlerde yakına taşınacakmış inan kendi ailem yanıma geliyomuş gibi sevindim :)
canım ağrın ne süredir var? bikaç güne geçmezse (gerçi nasıl geçsin dinlenemiyosunki) beyin cerrahına gitmen gerekiyor. sana bikaç harekt yaptıracak muayene edecek gerekirse mr çek diyecek. inşallah bana olan olmamıştırdaçok geçmiş olsun kesinlikle ani hareket yapma Ayazı kaldırırken çömelerek al eğilme sakın.
Balkondan aşağı bişeyler atma işi benim oğlanda da var.Gün içinde bikaç defa inip çıkıyoruz aşağı düşenleri almaya :) Geçici bir dönemdir diye düşünmek istiyorum..Ne cok sut yazmissiniz yav:)
Bizim cadi da balkondan asagi biseylrr atmayi kesfetti.yandik.
Bi de kulagini parmaklariyla kapatip aciyo.sesin kesildini kesfetmis.gecen ben ona kizarken yapmaz mi.bi de bebek diyoz onlara.
Evet canım okul öncesi öğretmenliği mezunuyum da işte dediğin gibi çok yüksek puanlarımız amin sağol canım :)Amanın ne kadar yükselmiş puanlar. Sen okul öncesi mezunuydun dimi Can'ım? İnşallah gönlüne göre olur ya, özel zordur tabi..
Teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla atanmayı nasip eder inşallah evet eşim muşun ilçesinin bir köyünde bilgisayar öğretmeni o yüzden 4 sene kalma zorunluluğumuz var neyseki 1 senemiz kaldı başımıza bişey gelmeden çıkabilseydik burdan iyi olurduAynı süreci ben de yaşadım ben de geçen yıl şubatta atandım, Aslında özelde çalışmayı seviyordum ama sırf mesai saatleri için tercih yaptım.. Şubatta daha kolay oluyor atanmaz.. Bizim okulda bu yıl şubatta atanan bir okul öncesi öğretmen geldi, Batman'a atanmış bizde ama şu an, 74 ile atanmış.. O kadar yüksek değil tabi korkma :)
Alan sınavı beni kurtarmıştı çünkü ben hiç çalışmadan girmiştim, iyi ki o alan sınavı varmış dedim :))
Hayırlısı olsun canım, ama isterim atanmanı, bir evladın daha olacak zaten zor çalışmak ve anne olmak en azından daha az çalışacaksın çocuklarınla daha çok ilgilenebileceksin.. Siz eşimden dolayı mı ordasınız??
Amin canım allah korusun.. Az kalmış neyse ki..Teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla atanmayı nasip eder inşallah evet eşim muşun ilçesinin bir köyünde bilgisayar öğretmeni o yüzden 4 sene kalma zorunluluğumuz var neyseki 1 senemiz kaldı başımıza bişey gelmeden çıkabilseydik burdan iyi olurdu
grup duruyor ama eskisi kadar aktif değil. herkesin çocuk aynı olduğundan artık pek fazla vakit ayrılmıyor . ben işte olmadığım sürede parkta yaşıyoruz zaten. sabah yine ağladı ben çıkarken bakıcı aldı da sokağa indirdi. sokağa çıktık bana bay bay dedi. düşkün olduğu ben değilim dışarısı aslındaben onu da yapamıyorum çalışmadığım için. etrafımda da yardım edecek kimse yok ya ondan yorgunluğumda biraz. 3 yaşa kadar bu hayat böyle devam edecek diye kendimizi alıştırmalıyız sAnırım.
sen nasılsın? iyice bıraktınız gittiniz buraları. hala devam mı whatsapp grubu?
yok kimse gelmez oraya zaten bu sene için en çok güç veren şey o. bi ay falan kalıcam annemlerle. istanbul da olsa sorun değil annem yükümü o kadar hafifletiyorki..
Sağol canım inşAllah :) Allah isteyen herkese nasip etsin inş :)Amin canım allah korusun.. Az kalmış neyse ki..
Kalp atışlarını duymana çok sevindim, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah, güzel tabi güzel olmaz mi yeni can yeni heyecan :)))
canım odayı karartma işe yaramadı mı?Öğlen oldu demişsin ya işte benim her gün öyle oluyor, işe 10da gidiyorum ama sanki öğlen 3 gibi hissediyorum.. Ayaz da hep 5 gibi ayakta çünkü
Ne oluyor acaba begüme? Uyku konusunda inatlaştı seninle resmen.. Belki uyku düzeni değişiyordur ve veya vücüdünda/beyin gelişimde kademe atlıyordur ondan öyle oluyordur, yabancı kaynaklarda öyle diyor kademe atlama :) o dönemlerde de tüm düzen alt üst olurmuş, böyle bir dönemden sonra çocuk öğrendiği farklı şeyler ortaya kotarmış falan..
Umarım geçici bir süreçtir bu erken uyanması çünkü zaten geç yatırıyorsun, BÖyle olunca da hiç dinlenemezsin
yani benim aklıma inan ilk o geldi belki kötü niyetli düşündüm ama.. seneye bakmak istemiyorum yaşlandım yoruldum demesine hazırlıklı ol zaten aynen. o zamana kadar düşünürsün de çaresini napalım amaan herşeyi düşün düşün nereye kadar.Walla çok farklı bir açıdan baktın hiç öyle bakmamıştım olaya.. Yani yorulduysa yuh, 3,5 ay dinlendi gezdi tozdu daha ne istiyor :)) walla deneye maddi durumumuz biraz düzelince annem de bakamazsa direk bakıcı en rahatı neydiiiim :)
Canım benim çok sağol inşallah gelirler, çok istiyorum yıllardır ayrıyım onlardan üzülüyorum yaşları da ilerliyor sonuçta.. Hayırlısı olsun bakalım darısı sana ve diğerlerime
ne güzel eğlenmişsinizdir canım. sana buraya gelme diye boşuna demiyorum böyle her kesimden insanların olduğu bir pikniği burda zor hayal ediyorum valla :)Kızlar dün hava güzeldi burda da festival gibi bişeyler var heryerde konserler bizde sınıfça pikniğe gittik oğlan o kadar mutlu olduki o kadar oynadiki eve geldik altıda hemen uyudu tabi sonra kalktı yemek yedi bidaha uyudu herkes kendi ülkesinden yemekler getirmişti (Tayland,Japon,Çin,Afrika,Litvanya,Suriye) çok iyi geldi ikimize de size piknikten resimler yolluyorum
Bırak pikniği burda her kesimden insan koca ülkeye sığmıyor bir türlü :))ne güzel eğlenmişsinizdir canım. sana buraya gelme diye boşuna demiyorum böyle her kesimden insanların olduğu bir pikniği burda zor hayal ediyorum valla :)
Canim kocana mi sinir olsam kv ye mi bilemedim. Valla okuyup okuyup kizdim. Calisan kadinin halinden hic anlamiyolar. Habersiz misafir cagirilir mi ya. Kv de en azindan bi kap yemek pisirse Ayaz uyuyunca. Bu kadar mi zor. Bari gostermelik yapmasin aksamlari. Boyle yapinca kotu niyet oldugu cok belli oluyoKızlar günaydın..
Yine bir seminerdeyim, bizim müdür mal ya çok afedersiniz Ada'm gelen yazıları okumaktan aciz, seminer olduğunu ildeki diğer rehber öğretmenlerden öğreniyorum her defasında..
Neyse..
Dün çok sinirlendim akşam eşim yarın misafir gelecek sesi yemekteyken pat diye
Ne demek, benim niye haberim yok deyince de telefonla aradım açmadın demez miallahım ölür müsün öldürür müsün, suçlu ve devamında da sürekli üste çıkmaya çalışıyor.. Kv de ordan oğlunu koruyor, olsun be güzel çağırmış, halledersin okuldan gelince demez mi, halledersin diye hallederiz demiyor da
Kudurdum, ama sesimi çıkaramadım, annem olsa bi ton laf söylerdim kaldı içimde
Annemden sonra bu kadına tahammül edemiyorum, böyle değildi bu,yan gelip yatıyor büyün gün eşim gelince de yalandan kalkıyor iş yapıyormuş gibi görünüyor.. 17sine kadar dayanmak zorundayım sonra gitsin nere gidiyorsa, alırım oğlumu götürürüm seminer döneminde okula
Yavrum yaa. Balik miydi Berat'in burcu?Bu arada kızlar berat çok aşırı duygusal geceleri onu uyuturken ninni söylediğimde önce 2-3 dakika dudak büküyor sonra çok içli ağlamaya başlıyor veya bilgisayardan çocuk şarkıları dinlerken içinde annem babam sözleri geçen durgun şarkılarda da aynı şekilde önce dudak büküp birden ağlamaya başlıyor bu kadar duygusal bir bebek görmedim en çok ağladığı ise anne baba duası diye bir çocuk ilahisi var youtube da denk geliyor bazen minik minik adımlar atar iken ben diye başlıyor ona hiç dayanamıyor anında gözyaşları iniyor aşağı doğru oyy kurban olsun annesi :)
Canim gecmis olsun. Yavrular da agirlasti kucak kucak beller tek tek gidiyo elden. Insallah bi sorun cikmazKızlaaaaar misafirler yeni gitti
Kv de tam yedi kafayı adamlar oturuyor içeride, kadın gitti yattı yaa.. Uykusunu alamıyormuş, ayaz erken kalkıyor, sesten de uyanıyor ama nedense 8e kadar yatakta kalıyor..
Severdim kv ama bu sefer nefret ettim yemin ederim, sinir oluyorum gıcık oluyorum.. Okuldan geldim haldır haldır hazırlık yaptım ayaz paçama dolanıyor yaktırmıyor bişi.. Kadında gel ayaz anne iş yapsın demiyor yaa.. Oturmuş dizisini izliyor
Yok anam bi haller oldu buna aöa hayırlısı bunadı herhal
O değil de felaket derecede belim ağrıyor dünden beri ve git gide şiddetleniyoryani sadece hareket ederken değil normalde de sürekli şiddetli bir ağrı var.. Oturamıyorım, yatamıyorum, en rahatı ayakta yüne..
yeb4 canımcım sen hangi doktora gitmiştin? Bel ağrın için? Yani ben şimdi ortopediye mi beyin cerrahına mı gidicem? Yarın da böyle olursa cımartesi gitmem lazım, dayanamıyorum Ağrı'sına çok fena
TeşekkürlerYeni hamileler var herkese hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ve şimdiden gazanız mübarek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?