2015 Şubat Anneleri

selam kızlar günaydın tekrar. benim için öğlen oldu zira 4 buçuktan beri ayaktayım şu an saat tam 8.

ayakta duravcak gözlerimi açacak halim yok başım ağrıyor midem bulanıyor uykusuzluktan. acıkmıştır belki diye altı buçuk gibi süt içirdim yarım su bardağı kadar. altını falan değiştirdim. yok uyumuyo naptıysam uyumuyo. koyverdim zorlamiyim dedim salonda oyuncaklarını verdim bi sğre sonra uyumak istiyo zaten gözleri kıpkırmızı derbeder oldu.

yanıma yatırdım olmadı kendi yatağında yanında durdum olmadı. mememde uyusun dedim yok ısırıyor onuda. sonra kahvaltısınu ettireyim dedim şimdi yedi karnı da doydu. ne istiyor derdi ne anlamıyorum.. oyun oynuyor hiç keyifsiz değil gayet normal. bi diş bunlara sebep olur mu? çıkmazdayım resmen. şeytan diyor koy yatağına ağlaya ağlaya uyusun..

Öğlen oldu demişsin ya işte benim her gün öyle oluyor, işe 10da gidiyorum ama sanki öğlen 3 gibi hissediyorum.. Ayaz da hep 5 gibi ayakta çünkü

Ne oluyor acaba begüme? Uyku konusunda inatlaştı seninle resmen.. Belki uyku düzeni değişiyordur ve veya vücüdünda/beyin gelişimde kademe atlıyordur ondan öyle oluyordur, yabancı kaynaklarda öyle diyor kademe atlama :) o dönemlerde de tüm düzen alt üst olurmuş, böyle bir dönemden sonra çocuk öğrendiği farklı şeyler ortaya kotarmış falan..

Umarım geçici bir süreçtir bu erken uyanması çünkü zaten geç yatırıyorsun, BÖyle olunca da hiç dinlenemezsin

Walla çok farklı bir açıdan baktın hiç öyle bakmamıştım olaya.. Yani yorulduysa yuh, 3,5 ay dinlendi gezdi tozdu daha ne istiyor :)) walla deneye maddi durumumuz biraz düzelince annem de bakamazsa direk bakıcı en rahatı neydiiiim :)

Canım benim çok sağol inşallah gelirler, çok istiyorum yıllardır ayrıyım onlardan üzülüyorum yaşları da ilerliyor sonuçta.. Hayırlısı olsun bakalım darısı sana ve diğerlerime

Ne cok sut yazmissiniz yav:)
Bizim cadi da balkondan asagi biseylrr atmayi kesfetti.yandik.
Bi de kulagini parmaklariyla kapatip aciyo.sesin kesildini kesfetmis.gecen ben ona kizarken yapmaz mi.bi de bebek diyoz onlara.
Balkondan aşağı bişeyler atma işi benim oğlanda da var.Gün içinde bikaç defa inip çıkıyoruz aşağı düşenleri almaya :) Geçici bir dönemdir diye düşünmek istiyorum..

Amanın ne kadar yükselmiş puanlar. Sen okul öncesi mezunuydun dimi Can'ım? İnşallah gönlüne göre olur ya, özel zordur tabi..
Evet canım okul öncesi öğretmenliği mezunuyum da işte dediğin gibi çok yüksek puanlarımız amin sağol canım :)

Teşekkür ederim canım Allah hayırlısıyla atanmayı nasip eder inşallah evet eşim muşun ilçesinin bir köyünde bilgisayar öğretmeni o yüzden 4 sene kalma zorunluluğumuz var neyseki 1 senemiz kaldı başımıza bişey gelmeden çıkabilseydik burdan iyi olurdu

Amin canım allah korusun.. Az kalmış neyse ki..

Kalp atışlarını duymana çok sevindim, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah, güzel tabi güzel olmaz mi yeni can yeni heyecan :)))

grup duruyor ama eskisi kadar aktif değil. herkesin çocuk aynı olduğundan artık pek fazla vakit ayrılmıyor . ben işte olmadığım sürede parkta yaşıyoruz zaten. sabah yine ağladı ben çıkarken bakıcı aldı da sokağa indirdi. sokağa çıktık bana bay bay dedi. düşkün olduğu ben değilim dışarısı aslında

Kızlar dün hava güzeldi burda da festival gibi bişeyler var heryerde konserler bizde sınıfça pikniğe gittik oğlan o kadar mutlu olduki o kadar oynadiki eve geldik altıda hemen uyudu tabi sonra kalktı yemek yedi bidaha uyudu herkes kendi ülkesinden yemekler getirmişti (Tayland,Japon,Çin,Afrika,Litvanya,Suriye) çok iyi geldi ikimize de size piknikten resimler yolluyorum

Eklentiler

• IMG-20160527-WA0014.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG-20160526-WA0021.webp
    62,3 KB · Görüntüleme: 50
Amin canım allah korusun.. Az kalmış neyse ki..

Kalp atışlarını duymana çok sevindim, sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah, güzel tabi güzel olmaz mi yeni can yeni heyecan :)))
Sağol canım inşAllah :) Allah isteyen herkese nasip etsin inş :)

canım odayı karartma işe yaramadı mı? alşam kaçta yatıyor Ayaz? çok zor senin için o saatte kalk bide işe git..

Begüm zaten geç yatan bi bebek. en erken saati 9:30 - 10 dur. ben anlamadım inan kafam hala allak bullak. babası da şok oldu. kafayı yedi resmen mutluluk çığlıkları atıyodu. arada bi yatağına koyduğumda ağlaması dışında hiç ağlamadı. ama nasıl uykusu var görsen anca anlarsın. 12yi geçiyodu bende yattığımda dolayısıyla hiç uykumu alamadım çok kötü oldum.

8buçukta uyudu şaka gibi.. bende yattım ama gün doğdu ya zaten kafa gitmiş dalamadım bi türlü sonra daldım garip rüyalar gördüm bi uyandım bi yattım hiç verimli bi uyku olmadı yani. 1e kadar uyudu bugün artık gündüz uyumaz istese de uyutmam bakalım akşam ne olacak. iki arkadaş da gelecek akşama off bakalım napıcam.

bu aralar öğrendi yeni şey yürümek sadece o da 20 gündür. gerçi 20 gündür uykuları bi garip. dediğin gibi olabilir yani bilmiyorum. herşeyi de dişe yoruyoruz ama anlamıyoruzki. ah dertlerini anlatacak zamanlara gelseler..

yani benim aklıma inan ilk o geldi belki kötü niyetli düşündüm ama.. seneye bakmak istemiyorum yaşlandım yoruldum demesine hazırlıklı ol zaten aynen. o zamana kadar düşünürsün de çaresini napalım amaan herşeyi düşün düşün nereye kadar.

annenin gelmesi sana da onlara da çok iyi gelir canım her haftasonu gidersiniz negüzel :) amin inşallah bizim öyle bi durum çok zor ama babam işi gücü bırakıp emekliye çekilince memlekete yerleşecek yılın yarısında. bi şehir sonra zaten memleket 45 dklık yol, öyle bişey olabilir anca yeter de artar bile..

ne güzel eğlenmişsinizdir canım. sana buraya gelme diye boşuna demiyorum böyle her kesimden insanların olduğu bir pikniği burda zor hayal ediyorum valla :)

Yeni hamileler var herkese hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin ve şimdiden gazanız mübarek olsun

Canim kocana mi sinir olsam kv ye mi bilemedim. Valla okuyup okuyup kizdim. Calisan kadinin halinden hic anlamiyolar. Habersiz misafir cagirilir mi ya. Kv de en azindan bi kap yemek pisirse Ayaz uyuyunca. Bu kadar mi zor. Bari gostermelik yapmasin aksamlari. Boyle yapinca kotu niyet oldugu cok belli oluyo

Yavrum yaa. Balik miydi Berat'in burcu?

Canim gecmis olsun. Yavrular da agirlasti kucak kucak beller tek tek gidiyo elden. Insallah bi sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…