2015 Şubat Anneleri

ben var ya herhalde dalardım o kadına yani dalamasam da bi laf ederdim. sonra da kendi kendimi yerdim sinirden

Hm anladım canım sağol evet nefis yemek tarifleri sitesinden aldım malzemeleri :) emin olmak için soriyim dedim aslında mantıklı orman meyveli sostan alayım ben de yeterince zahmetli zaten sosu hazır olsa da olur :) kelepçeli kap evet ondan alıcam hem de kalp şeklinde olan kelepçeli kaplar var burda kalpli olur :) peki yapılışında alüminyum folyoyla kaplayın diyor yanmaması için sen kaplıyor musun kelepçeli kabının etrafını?

Bir de tabanı için burçak dediği bu bisküvi mi canım buysa eğer bu bisküvi sarı gibi ama tabanı koyu renk kahverengi kakaolu gibi duruyor bu bisküvi değil mi yoksa biraz fazla ayıntılı soru sordum ama ilk kez yapacağım için güzel bişey çıksın istiyorum ortaya kusura bakma canım :)

yok rica ederim sorabilirsin tabii.
evet bisküvi o. fotoğrafta öyle çıkmıştır. kalıbın kenarını da aliminyum folyoyla sarıyorum. tarifte 1 saat pişsin diyor. benimki 1 saat 20 dkda pişiyor. 1 saatten sonra aç bak sallanıyosa devam et. ilk 10 dk 200 derecede sonrası 160 derecede pişecek.

Çok teşekküler canım tamam söylediklerini yapıcam yaptığımda söylerim nasıl olduğunu :)

babanızın doğum günüsü kutlu olsun :) kimbilir nasıl yorulduysan hasta olmayı bile dilemişsin canım. . üzüldüm valla. Artık uyusun begümcüğümde..

biz de bugün gittik samsuna :) kız aynı yerlerde dolanıyoruz :)

ah canım allah kolaylık versin.. inşallah bu Aylardan sonra gaz sancıları azalır..

ay allahım yaa be uyuz insanlar var. Bebek yav o. bizim kültürümüzde neden ellerler ki şu bebekleri. .

Oy oy oyy senin kvde tuhafmış. Bu kv ler bayılıyor zaten gelin çalıştırmaya. Sen direk olarak anne sen bunu yap bende şu işi yapacam desen ne der acaba. Teklif bekleme talep et bakalım nolcak

babanızın doğum günüsü kutlu olsun :) kimbilir nasıl yorulduysan hasta olmayı bile dilemişsin canım. . üzüldüm valla. Artık uyusun begümcüğümde..
sağol canım benim.
yorgunluk uykusuzluk insana saçma sapan şeyler düşündürtüyor işte. hasta olmayalım hiç birimiz tabii, allah sağlık sıhhat versin..

dün gece de 500 kez uyandı hiç uyuyamadım doğru düzgün. bakalım bi umut bekliyorum bu dönem de geçecek diye.

sen nasılsın? Tunacık napıyo?

biz de bugün gittik samsuna :) kız aynı yerlerde dolanıyoruz :)
aslında sizin buraya gelmeniz de çok zor değil yani en azından gezme amaçlı mesela. sanırım direkt orduya çıkıp ordan giresun trabzon şeklinde devam edilebilir. yani tamamen haritayı gözümün önüne getirerek konuştum belki öyle bi yol yoktur

hatırladığım kadarıyla yine burda birbirimize sen ben gelincikgibi yakın sayılırız. siz dipdibesiniz zaten bende üç dört şehir uzağınızdayım :)

Bugun ınat ettim gündüz yemek dışında bişey vermedim
Ikı gündür daha doğrusu pes etmiyorum gerekirse saatlerce aç beklıyur

Kaka sayısı çoğaldı işe yaradı galiba yedikleri :)
Gecede babası biberonu yapana kdr oyalamak için emzırıyom sadece asla yetmiyor çünkü, geri dalamıyır süt içmeden
Acıkdıgı için uyandığına ınanıyırum ben annelik iç gudusuyle

onlar artık süt bebesi değilki sen acıktığın için uyanıyor musun? (çok aşırı açlık dışında) bence kesinlikle açlıktan uyanmıyorlar için rahat olsun :)

yok yok ogun gittim aldim bi tane ales olçer :)
gece cikmadi atesi skur
uykuyu teke dudrdum 2.5-3 saat uyyor yetiyodur insallah
Maşallah Hakan'a. Yetmez mi yetiyordur merak etme.Keşke oğlum da o kadar uyusa.
10,5 aylıkken tek uykuya düştü.şimdi 15 aylık oldu, hala günde bir kez 1-1.5 saat uyuyor o kadar.Bazen o kadar bile olmuyor,45 dk uykuyla tüm gün ayakta.

onlar artık süt bebesi değilki sen acıktığın için uyanıyor musun? (çok aşırı açlık dışında) bence kesinlikle açlıktan uyanmıyorlar için rahat olsun :)
e buyukler niye uyanmiyor o zaman :)
kuçukkken yani bu yastayken uyaniyolardi zamanla birakdilar 2 yas civari
sonbahara insallah baya kolaylariz bu uyanma isini :)

$imdi emreye doktorlar çokk derin uyyor diye gece temiz olamiyor diyolar , erkek çocuklarinda daha çok gorulurmuss
az sabahlamadim ben onunla zirt pirt uyandigi için :)
biberonda almazdi kirk kere emmeye kalkardi

ama bak denedim kaç defa, uyandi ya emzirip yatagina koyyorum 1 saat sonra yine basliyor mikirdanmaya
ama uyandiginda biberon yaaprsam gidiypor sabaha kadar yada 4-5 saat boyunca
bunun nedenini nasil açiklayabiliz sence

saol canim
nazarim degdi iyimi bugun 2 saat uyudu :))
benim çocuklar biraz uykuya duskun oluyolar is uyutana kdr , uyudukdan sonra gidiyor baya
seninki su fani dunyadan fazla bisey kaçirmayim derdinde herhalde :)
bide daha oncede yazmsitim ben gunduzde karanlik odada yatirrim los falan deil bildigin zifiri karablik oluyor valla çogu zaman, diger çocuklarida oyle yaaprdim bilmem etkisi varmi

sen yatmadan son öğünü muhallebi gibi tok tutan şeyler yap bi bakalım.
benim kızım kurulu saat gibi aynı zamanlarda kalkıyo mesela bu aralar. ve karnı oldukça tok olduğu halde. tamamen alışkanlıktan. meme ağzına değiyor kokusunu alıyor. iki fırt bile yapmadan uykuya geri dalıyor.

sana onu sorayım yeri gelmişken. başka bi yerde gündüz uyutman gerekirse sorun olmuyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…