- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
netten iki kere aldım yani lcw değil başka markalardan , hiç memnun kalmadım bedenleri tutmuyor falan iade de edememiştim bi arkadaşımla aldık o hemen denedi faturayı iade etmişti benimkileri anca evde denedim (pantolondu) hiç giyemedim hep bir hasar var gibi geliyor bana netten aldığım bi nevresimlerden memnun kaldım
Canım defactodan çok güzel bir kot aldım lacivert ve her gün giyiyorum. Paçaları dar sevmem normal boru paça ve çok şık duruyor. Yalnız giydikçe bollaştı ama yıkandıkça da çeker diye düşünüyorum.
günaydın canlar, benim uykum da randımanlı değildi bu gece, dünden beri göbek deliğim ağrıyor , gece de dönüşlerde sırt üstü gelince nsl ağrıdı beni uyandırdı öf hala da geçmedi niye ağrıdı ki bu göbek deliğim şimdi başka ağrıyan var mı ?
bugün belki gideriz bakarım o zaman bende boru paça sevmiyorum dar paça seviyorum ya : ))))
günaydın kızlar herkese hayırlı günler
dün az kalsın ölüyordum 10 saniye farkla kurtuldum kazadan
işten çıkınca otobüs durağına gidip otobüs beklemeye başladım
10 dk bekledim
durakta gençler vardı şımarık şımarık konuşmaları beni rahatsız etti
havada güzeldi. hadi bikaç gün sonra yine soğuklar başlar yürüyemem bugün yürüyeyim bari dedim hemde o gençlerle aynı otobüse binme fikri hoşuma gitmedi
tam karşı kaldırıma geçtim arkamda bi gürültü koptu
bi baktım 2 tane araç çarpışmış ikiside o hızla durağa girmiş hemde benim dikildiğim yerden
ben durağın yanında 2 ağacın arasında dkiliyordum ve arabalar o iki ağacın arasına dalıp sıkışmışlar
yani 10 saniye önce oradan ayrılmasaydım o arabaların altında kalacaktım kaçacak yerim yoktu çünkü
arabalardan biri pert olmuş diğerinin şoför kapısı göçmüş şoför içinde sıkışmış
şok oldum olduğum yerden hareket edemedim
zar zor kendimi banka attım hala olayın şokundayım
kendimi değil bebeğimi düşündüm o an
ya bize bişey olsaydı diye geçirdim içimden
akşam eşime anlattım bayram üstü başımıza neler gelecekti diye
rüyamda kabus gördüm hala atlatamadım olayı
sabah ordan geçerken gösterdim eşime burada oldu diye ağaçlar yamulmuş durağın camı kırılmış
kimin hayır duasını aldım acaba verilmiş sadakam varmış![]()
10 dk bekledim
havada güzeldi. hadi bikaç gün sonra yine soğuklar başlar yürüyemem bugün yürüyeyim bari dedim hemde o gençlerle aynı otobüse binme fikri hoşuma gitmedi
bi baktım 2 tane araç çarpışmış ikiside o hızla durağa girmiş hemde benim dikildiğim yerden
ben durağın yanında 2 ağacın arasında dkiliyordum ve arabalar o iki ağacın arasına dalıp sıkışmışlar
yani 10 saniye önce oradan ayrılmasaydım o arabaların altında kalacaktım kaçacak yerim yoktu çünkü
sabah ordan geçerken gösterdim eşime burada oldu diye ağaçlar yamulmuş durağın camı kırılmış
Günaydın, kızlar sakın üşütmeyin!!! çok ağır geçiyor hamilelikte, nefes darlığı kırgınlık iştahsızlık offf ya 4 gün oldu, normalde çabuk geçen gribim daha ağırlaştı, burun tıkanıklığı ve nefes alamama çok zor![]()
Günaydın, kızlar sakın üşütmeyin!!! çok ağır geçiyor hamilelikte, nefes darlığı kırgınlık iştahsızlık offf ya 4 gün oldu, normalde çabuk geçen gribim daha ağırlaştı, burun tıkanıklığı ve nefes alamama çok zor![]()
10 dk bekledim
Canım benim zaten topikçe üşütük durumdayızuyarın için sağol ama çoook geç
![]()
Geceleri okyanus suyu damlat burnuna ben sürekli damlatıyorum açılınca baş ağrısı da azalıyor.
Dün Mutlu gebe eğitimine katıldım baya faydalı oldu, öbür ay yoga yapacakmışız. :) doğumu anlattı, diyetisyen geldi nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi. Herkesin bildiği üzere; Et,süt,yumurta,balık ve ceviz başta geliyor....
Dün Mutlu gebe eğitimine katıldım baya faydalı oldu, öbür ay yoga yapacakmışız. :) doğumu anlattı, diyetisyen geldi nelere dikkat etmemiz gerektiğini söyledi. Herkesin bildiği üzere; Et,süt,yumurta,balık ve ceviz başta geliyor....[/QUOTE
nerde katılmıştın canım?
eczaneden alayım bari, lazım olacak bende tuzlu su yaptım gece.
Dönüşü yatarken yapınca acıyor soldan sağa dönmek istediğimiZde yatakta oturup sağa dönüp tekrar yatmak gerekiyormuş. Öyle yapıyorum ben de.