2015 Şubat Anneleri

o bayanın hiç kitabını okumadım. daha doğrusu ben aslında türk yazar okumuyorum. yani çok nadirdir beğendiklerim. mesela fatma erdek çok başarılı bir yazar. ben beni hikayenin içine çekecek yazarları daha çok seviyorum. puccayı araştırdığımda içim ısınmadı :) belki ön yargılıyım ama şuan o kadar çok fantastik ve aşk romanları hatta historical roman var ki okunmayı bekleyen doğuma kadar ne okusam kardır :)
yani şöle ben hiç bakmadan başladım kitaba öle kitaplıkta buldum arkadaşımın sonra bi sardı tarzı çok doğal olduğu için ama tabi vazgeçemediğim sinan akyüz var bide sen türkleri sevmiyomuşun ama ben türk okuyom :)

ben oda yapmıyacağım için park yatağını ve 4 kapaklı büyük bir şifonyer aldım. eve geldi şifonyeri koydum inan yatak odam leş gibi kokuyor. doğana kadar anca geçer kokusu o yüzden mobilya kokusu yüzünden bence alınmalı
ne kadara aldınız dolabı?

Kızlar günaydınlarrrr aşıdan geliyoruz ilk dozumuzu vurduk bir ay sonra bi doz daha yapılacak biraz kolum ağrıyor ama umarım başka bi şikayetimiz olmaz :)

Gecmis olsun canim

hemde ne korkmak canım
eskiden olsa kurtuldum der geçerdim
inan kendimi değil bebeğimi düşünüyorum dünden beri

birde az önce bir haber okudum bizim burada bir kadın doğum sırasında fenalaşmış
1 gün olmuş doğum yapalı ve 10 gündür kendisi yoğun bakımdaymış
dün vefat etmiş
10 günlük kızının kokusunu bile duyamadı diyordu
daha 26 yaşında
çok etkilendim :KK61:

Kuzum okuma duyma oyle seyleri zaten buyuk bisey atlatmissin

Ben detaylı ultrasondan geldim,çok şükür herşey normal çıktı ,geceden beri meraklardaydım :)

gozun aydin canim darsi bize;)

yani şöle ben hiç bakmadan başladım kitaba öle kitaplıkta buldum arkadaşımın sonra bi sardı tarzı çok doğal olduğu için ama tabi vazgeçemediğim sinan akyüz var bide sen türkleri sevmiyomuşun ama ben türk okuyom :)

türk yazar sevmiyorum değil aslında lise döneminde çok okudum. o yüzden şimdi dünya romanlarına sardım. birde türkler çok dramatik yazıyor bunalıyorum :D halbuki bak rita hunter türk yazar ama yabancı isimle çıkarıyor kitaplarını inan çoğu ünlü yazara taş çıkartır. mesela fatih murat arsalın her kitabını okudum oda güzel yazıyor ama karakterlerinin hepsi çok yakışıklı çok zengin çok uzun boylu çok zengin bari biri fakir olsun ya :D yoksa oda güzel yazıyor ama farklı karaktere ihtiyacı var. onuda öneririm. yani genel olarak türkten ziyade yabancılar daha ağır basıyor bana. yoksa okuduğum çok fazla türk yazarda var.

Kizima park yatak almistik yer musait degildi eski evde benim buyuk cadi hic yatmadi gunduz uykulari haricinde duruyor oylece bu kuzumda kararsız kaldim besik hevesim var ama yatak odama buyuk bisey olmaz. Ablamiza yenı oda yaptik beyaz şık bisey ama hala bnmle yatiyor odanin acilisi yapamadik o yuzden ona uygun beyaz bi besik mi alsam diye dusunuyorum biyanim da bosa masraf yapma elindeki yeni diyor:(

Kizima park yatak almistik yer musait degildi eski evde benim buyuk cadi hic yatmadi gunduz uykulari haricinde duruyor oylece bu kuzumda kararsız kaldim besik hevesim var ama yatak odama buyuk bisey olmaz. Ablamiza yenı oda yaptik beyaz şık bisey ama hala bnmle yatiyor odanin acilisi yapamadik o yuzden ona uygun beyaz bi besik mi alsam diye dusunuyorum biyanim da bosa masraf yapma elindeki yeni diyor:KK43:
Cnm kizinla ayni odayi paylasicaksa ona uygun alabilirsin

AAA çok ilginç cidden sadece bende var sanıyordum. :) bir nedeni olsa gerek.

o neden neyse ben de merak ediyorum. Bizim bi odanın bi penceresi diğer evlerin banyo pencerelerine bakıyo. Yani baştan sona duvar sadece banyoların üstünde küçük yukardan açılan penceleri var. Bazen oranın güneşliği açık olunca diyo ki herkes bizi izliyo :KK45: Hee diyorum insanlar manyak banyo yaparken kendilerini yukarı doğru çekerek karşı apartmanı dikizliyolar :KK47:

Cnm kizinla ayni odayi paylasicaksa ona uygun alabilirsin

Once kızı odasina yerlestrebilmek var canim bizim odayi kendisinin belledi küçük cadi gonderemiyoruz biturlu :KK45:Bebisten once alissin istiyorum ama bebis bisure mecbur bizim odada olcak ee kucuk cadi onu gorup durur mu geri gelir kesin diyorum. Direk bebisi onun odasina koymak da olmaz bilmiyorum nasil yapcaz yojsa dedgin gibi niyetim ona uygun kombin etmek biraz buyunce yatarlar beraberce :KK36:

o neden neyse ben de merak ediyorum. Bizim bi odanın bi penceresi diğer evlerin banyo pencerelerine bakıyo. Yani baştan sona duvar sadece banyoların üstünde küçük yukardan açılan penceleri var. Bazen oranın güneşliği açık olunca diyo ki herkes bizi izliyo :KK45: Hee diyorum insanlar manyak banyo yaparken kendilerini yukarı doğru çekerek karşı apartmanı dikizliyolar :KK47:
haha komik kocan erçekten. ee öyle hepsı bır arada olmuyor. hem evı supursuler hem hizmet etsinler. dört dörtlük olsunlar olmuyor valla.
ben cok takmıyorum kapalı dursun dıyorsa kapalı duruyor. bazen eften püften dıyor dolaşma öyle evın ıcınde he dıyıp gecıyorum. ama şu evi süpüren kocalardan olamadı. yemeğimi elinle yedir de yedirir ama mümkü değil evi falan süpürmez.

Oyy Allah sabir versin size boyle de diken üstünde yasanmaz ayol

erkekler de var öle garip bi durum. kendileri öle mi yapıolardı bilemiyorum. :KK45:
ben de güneşliği pek çekmem. hemen gelir ilk onları çeker. sölenir klasik. bi de taytla falan balkona çıkmama izin vermez. üstüme hırka giyip çıkıyorum.

Ben de park yatak aldim oglana. 1,5 yasina kadar yatti ama kendi cikamadigi icin hic sevmedi. Aglayarak uyanirdi hapis gibi hissediyodu. Erkenden emekledi cunku. Sonra cocuk odasi aldim severek yatiyor. Cocuk odasi da kucuk park yatak bile sigmaz oraya. Bebek dogunca ilk yil yanimizda yatsa sonra nereye yatak koyup ayircam bilmiyorum. Millet oturma odasini da cocuk odasi yapmis mantikli yani.
Neyse park yatak cok öveni var ama denemeden belli olmaz. 6 aydan sonra alt kademeye koyunca egilmesi cok kotuydu. Ama oda yapilmayacaksa pratik gercekten suru gotur koy nereye istersen.

Ben geldimmmmmmmmm
teyzelerrr bugün annem bana doya doya baktı hele pipime hayran kadlı terbiyesiz kadın erkek olduğuma pişman etti beni :KK48: canlarr tam radyolog 35 dk inceledi el ayak parmak mesane mide böbrek baş karın ayak kol uzunlukları barsak omurga plasenta daki kan akışına kadar beyin lobları göz çukuru burun çene pipisinin normal olup olmadığı birde kalbimize baktı çoookkkkkkk şükür sonsuz şükürr rabbime hiç bi sorun çıkmadı maşallah diyeyim ben :nazar::nazar::nazar:
plasentamda yukarı çıkmış çok şükür bebişim azcık aşağıda problem olmaz dedi bir hafta gelişimimiz önde boyu 19 cm ağırlığı 240 gr bugün 17+3 olmam gerekiken 18+2 çıktı oğluşum :nazar: :nazar::nazar: dr amca cd verdi birde renkli foto
ben sonra kendimi alışverişe verdim oğluşuma 230 tl harcadım kızlarr wakikide çok yumoş yumuş zıbınlar var aldım ben takımından uzun kollu kısa kollu iç zıbınına kadar dokunarak almak kadar güzeli yok sizde bakın eksiğim yok denecek kadar azaldı
darısııııı sizlere olsun inşşşş sizlerde musmutlu dönersiniz inşşş

Kızlarrr söyleyenler olmuştu inanmamıştım hareketleri hissedelim diye yandım tutuştum bebeğim sabahtan beridir sessiz sakin bugün şimdi buna taktım normalde bu kadar sakin olmamıştı ne yediysem tık yok bu kadar uzun süre hissetmeyen oldu mu?

Back
X