2015 Şubat Anneleri

Ben geldimmmmmmmmm
teyzelerrr bugün annem bana doya doya baktı hele pipime hayran kadlı terbiyesiz kadın erkek olduğuma pişman etti beni :KK48: canlarr tam radyolog 35 dk inceledi el ayak parmak mesane mide böbrek baş karın ayak kol uzunlukları barsak omurga plasenta daki kan akışına kadar beyin lobları göz çukuru burun çene pipisinin normal olup olmadığı birde kalbimize baktı çoookkkkkkk şükür sonsuz şükürr rabbime hiç bi sorun çıkmadı maşallah diyeyim ben :nazar::nazar::nazar:
plasentamda yukarı çıkmış çok şükür bebişim azcık aşağıda problem olmaz dedi bir hafta gelişimimiz önde boyu 19 cm ağırlığı 240 gr bugün 17+3 olmam gerekiken 18+2 çıktı oğluşum :nazar: :nazar::nazar: dr amca cd verdi birde renkli foto
ben sonra kendimi alışverişe verdim oğluşuma 230 tl harcadım kızlarr wakikide çok yumoş yumuş zıbınlar var aldım ben takımından uzun kollu kısa kollu iç zıbınına kadar dokunarak almak kadar güzeli yok sizde bakın eksiğim yok denecek kadar azaldı
darısııııı sizlere olsun inşşşş sizlerde musmutlu dönersiniz inşşş

Hadi gözün Aydın canım Allahım korusun bebişleri inşallah.

Kızlarrr söyleyenler olmuştu inanmamıştım hareketleri hissedelim diye yandım tutuştum bebeğim sabahtan beridir sessiz sakin bugün şimdi buna taktım normalde bu kadar sakin olmamıştı ne yediysem tık yok bu kadar uzun süre hissetmeyen oldu mu?

:D geçiş dönemlerinde böyle bir hissedip hissedememek sinir bozucu. bende 1 hafta önceye kadar günde 3 defa filan hissediyordum. şu 1 haftadır dayadığı yerler şişiyor sertleşiyor göbeğim yamuluyor. merak etme bol bollll hissedicen. az sabır iyice güçlensin. kafana takma hareket halinde iken hissetmende zor olur.

Ben geldimmmmmmmmm
teyzelerrr bugün annem bana doya doya baktı hele pipime hayran kadlı terbiyesiz kadın erkek olduğuma pişman etti beni :KK48: canlarr tam radyolog 35 dk inceledi el ayak parmak mesane mide böbrek baş karın ayak kol uzunlukları barsak omurga plasenta daki kan akışına kadar beyin lobları göz çukuru burun çene pipisinin normal olup olmadığı birde kalbimize baktı çoookkkkkkk şükür sonsuz şükürr rabbime hiç bi sorun çıkmadı maşallah diyeyim ben :nazar::nazar::nazar:
plasentamda yukarı çıkmış çok şükür bebişim azcık aşağıda problem olmaz dedi bir hafta gelişimimiz önde boyu 19 cm ağırlığı 240 gr bugün 17+3 olmam gerekiken 18+2 çıktı oğluşum :nazar: :nazar::nazar: dr amca cd verdi birde renkli foto
ben sonra kendimi alışverişe verdim oğluşuma 230 tl harcadım kızlarr wakikide çok yumoş yumuş zıbınlar var aldım ben takımından uzun kollu kısa kollu iç zıbınına kadar dokunarak almak kadar güzeli yok sizde bakın eksiğim yok denecek kadar azaldı
gözün aydın canım allah nazardan saklasın. şu cicileri koyda bakalım :)

Ben geldimmmmmmmmm

hadi hayırlı olsun canım sende atlattın atlatamaylarda inşallah biran önce güzel haberlerle gelir. alışverişi baya azaltmışsın bende başlıycam bayramdan sonra. yıkayıp hurca koymayı düşünüyorum çok soğudunda havalar kuruması filan zor olur.

erkekler de var öle garip bi durum. kendileri öle mi yapıolardı bilemiyorum. :KK45:
ben de güneşliği pek çekmem. hemen gelir ilk onları çeker. sölenir klasik. bi de taytla falan balkona çıkmama izin vermez. üstüme hırka giyip çıkıyorum.
bizimki çekmek değil hiç açmıyoruz gece gunduz güneşlik çekili duruyor. hoş gunduz evde yokuz ama h.sonları da hep kapalı. neyseki ben karanlık oda seven bırısıyım.

:D geçiş dönemlerinde böyle bir hissedip hissedememek sinir bozucu. bende 1 hafta önceye kadar günde 3 defa filan hissediyordum. şu 1 haftadır dayadığı yerler şişiyor sertleşiyor göbeğim yamuluyor. merak etme bol bollll hissedicen. az sabır iyice güçlensin. kafana takma hareket halinde iken hissetmende zor olur.
Bugün aksine hiç hareket etmedim nerdeyse. Hep oturdum sakindim bazı günler çok hareketli oluyor ama bugün çok sessiz inanki onun tekmelerini hissetmenin yerini hiç bi psikolog dolduramaz terapiye gerek duymam yeterki o tepiklesin Allahımmm

Bugün aksine hiç hareket etmedim nerdeyse. Hep oturdum sakindim bazı günler çok hareketli oluyor ama bugün çok sessiz inanki onun tekmelerini hissetmenin yerini hiç bi psikolog dolduramaz terapiye gerek duymam yeterki o tepiklesin Allahımmm

merak etme çoookkk hareketli zamanlarına az kaldı. :D inan bir saat etmesin psikolojim bozuluyor ama çocuk uyuyor halbuki. anlıyorum seni yani ilk başlarda bir gün boyunca hissedemeyip sabaha kadar uyumadım canım. hatta burayada yazdım. ama ertesi gün çok hareketliydi. bazen iç tarafada vuruyor o zaman hissetmek güç oluyor.bol bol tepiklesinler annelerini doğurana kadar herşeyi kafaya takıyoruz :)

gözün aydın canım allah nazardan saklasın. şu cicileri koyda bakalım :)
amin kuzumm rabbim senin kuzucuğunada şifa versin inşş bir daha ki gidişinde sende musmutlu dönersin inşşşş koyamıyorum ki tatlımm kabul etmiyor boyut nedeni ile 4 5 çeşit iç zıbın vardı hepsinden ikişer tane aldım iki takım aldım hele birinin üstünde mavişli bir yelek var onu başka badilerlede kullanırım 24 lira hiç bişey kızz çokta kaliteli alt ayaklı pantolunlardan aldım birde patik önlük anlayacağın bi sürü şey aldım inşş güle güle giyerler kuzucuklar

hadi hayırlı olsun canım sende atlattın atlatamaylarda inşallah biran önce güzel haberlerle gelir. alışverişi baya azaltmışsın bende başlıycam bayramdan sonra. yıkayıp hurca koymayı düşünüyorum çok soğudunda havalar kuruması filan zor olur.
çok sağol canım benimmm inşş herkes atlatacaktır benim diğer oğluşumdan kalma bi sürü şeyim vardı tatlım alt açma hast giriş çıkış battniye takımlarr mendiller vardı bunlar eksikti sadece bir uyku tulumu birde biberon emzk göğüs pompası vs onlar kaldı inşş onlarıda aldık mı tamamdır kesinlikle çok haklısın bende eve taşınır taşınmaz yıkayıp ütüleyip koycam ağırlaşıyoruz git gide

Ben geldimmmmmmmmm

Maşallah Canım :KK36: Darısı Ben Dahil Ayrıntılıya Gircek Tüm Arkadaşların Başına:KK69:

merak etme çoookkk hareketli zamanlarına az kaldı. :D inan bir saat etmesin psikolojim bozuluyor ama çocuk uyuyor halbuki. anlıyorum seni yani ilk başlarda bir gün boyunca hissedemeyip sabaha kadar uyumadım canım. hatta burayada yazdım. ama ertesi gün çok hareketliydi. bazen iç tarafada vuruyor o zaman hissetmek güç oluyor.bol bol tepiklesinler annelerini doğurana kadar herşeyi kafaya takıyoruz :)
Saol cnm ya inşAllah ileriki saatlerde taklalar atmaya başlar yavrum inan panik oluyorum ya eşim bile günde 3 kez arıyor hareket etti mi diye?

ben 3-4 gündür hissetmiyorum. sabah çok kafama taktım. takmayacağım dedım ama olmuyor. yıne bugünde ses yok. çikolata yemekten yıne kilo almaya başlayacağım ama duramıyorum sanıyorum sımdı tatlı yıyınce oluyor. bende merak ıcındeyım anlayacağın.

kızlarr en çok mutlu olduğum şeyde kızım anneee bunuda al bunuda al demesiydi kıskançlık azalıyor galiba birde babasına bunları ben beğendim diyor annem değil diyor babada he kızımmm heee zati annen yetmiyordu birde sen vur babaya diyor :KK48:

kesik ve sulu akıntısı olan arkadaşlarr dr um söledi büyük ihtimalle mantar olmuşsun dedi bir tane fitil veee krem verdi kullan geçer dedi bebişimin suyuda gayet güzel kızlarr kendimi patlarcasına su içmedim asla 5 bilemediniz 6 bardak aralıklarla amaaaa ginde mutlaka bir tane havuç kemiriyorum sizlerde yiyin

amin kuzumm rabbim senin kuzucuğunada şifa versin inşş bir daha ki gidişinde sende musmutlu dönersin inşşşş koyamıyorum ki tatlımm kabul etmiyor boyut nedeni ile 4 5 çeşit iç zıbın vardı hepsinden ikişer tane aldım iki takım aldım hele birinin üstünde mavişli bir yelek var onu başka badilerlede kullanırım 24 lira hiç bişey kızz çokta kaliteli alt ayaklı pantolunlardan aldım birde patik önlük anlayacağın bi sürü şey aldım inşş güle güle giyerler kuzucuklar
min canım inşallah allah hepimizin bebeklerine sağlık versin

Saol cnm ya inşAllah ileriki saatlerde taklalar atmaya başlar yavrum inan panik oluyorum ya eşim bile günde 3 kez arıyor hareket etti mi diye?
Kendim hareketli olunca duyamiyorum. Biseyler ye uzan konus en az yarim saat bekle illa hareket eder. Bu zamanlarda hareket fln sayilmiyor bir kere duysan yine yeter

Biz yoldayi simdi bir saattir. Yol 5 saat aslinda ama bu gece gorumcede kalcaz ki yol ikiye bolunmus olsun. Yorgunum dostlarim yorgunum hastayim. bayram neyine yolculuk neyine hamile ve cocuklu kadin yat evinde:KK53:

Back
X