2015 Şubat Anneleri

Kullanılmıyor diye okudum internette. Iki kutu aldım ama içmeye korkuyorum. Dr a sorayım dedim internette böyle yazıyor şöyle yazıyor derken hadi ultrasona dedi cevap vermedi bana yaw. Sanırım internet dememe kızdı o_O Daha öncesinde de omega üç için balık yağı alıyım mı demiştim aylar önce. O da kanıtlanmış bişey yok alsan da olur almasan da demişti.
Himm netten biseler okumaya kiziyolar sen bol balik ye bosver hapi

valla bn yapamıorum cnm çok ağır gelior kokusu birde pazar günleri temizlik günüm old. için hazır kızarmış balık işime gelmior değil hani :KK22:

kendimi valla uzay gemisi gibi hissediorum o kadr çirkin duruor ki popom çok kötü valla

valla cnm bn konuşup sözümü alacam dr dan ayrıyeten gece sancılanırsam nolcak die de çok düşünüorum ya gelmezse:KK51:
Bide o var ya.rabbim zamaninda dogum nasip etsin

Ya ben nedense kirmiziyada sariyada inanmiyorum benim ilk kizim sarilik olmamisti hic sari biseyde kullanmamistim
Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz

Sarilikla alakali ilk cocugumda sunu ogrendim. AB uyusmazligi denen bir durum varmis. Eslerden biri AB digeri O ise bebegin sariligi uzun suruyormus. Biz ilk cocugumda hastanelerde cok surunduk. Kan grubunuz esinizle boyleyse hazirlikli olun kizlar. Bakalim biz bu sefer napicaz
Aaaaaa hakkaten annem 0 babam ab. Ve kardeşim 10 günlükken sarılıktan hastaneye yatırıldı. Bende ağır geçmemiş ama sarılık.

Güzel yorgunluk canım bu :) hayırlı olsun odanız.

teşekkür ederim :)

evett benim de sarılığım uzun sürmüş hatta ABO uyuşmazlığı nedeniyle sarılık olduğundan fototerapi yapılmıştır diye bile yazılmış hastane geçmişimde. a
nnem O babam B ben de B yim. ama kardeşim O onda olmadı sarılık...

Boşver dualarla Allah korur bizi duamızı edelim yeter. Böyle diyorum ama bir iki nazar boncuğu da Götürebilirim :KK66:
Nazar boncuğu değilde görümcem yedi uyuyanların adının yazdığı gümüşten kolye ucu getirmiş hediye olarak bebeğe. Doğunca onu taktırcam kancalı iğneyle bebeğin kıyafetine.

teşekkür ederim :)

evett benim de sarılığım uzun sürmüş hatta ABO uyuşmazlığı nedeniyle sarılık olduğundan fototerapi yapılmıştır diye bile yazılmış hastane geçmişimde. a
nnem O babam B ben de B yim. ama kardeşim O onda olmadı sarılık...

Anne A0 baba B0 olunca olur mu ki o_O

Back
X