- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
ben de sorun bende heralde bi anlamayan bnm diyordum :)
bende anlamıyorum hiç , bence hep yan duruyor benim kızım çünkü de hep iki taraflı yanlara çalışıyor ama neresi nerde hiç bi fikrim yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de sorun bende heralde bi anlamayan bnm diyordum :)
hah benim yavru da aynen seninki gibi sağlı sollu vuruyor hep ama neresi nerde bilemiyorumbende anlamıyorum hiç , bence hep yan duruyor benim kızım çünkü de hep iki taraflı yanlara çalışıyor ama neresi nerde hiç bi fikrim yok
Ne güzel ya maşallah valla.. eşim kırk yilda bi böyle geç gelir o günlerde de resmen sefilleri oynarım :) bgn şahit oldugunuz gibi :)
saol canım denerim bidahaki sefereYarın kayınvalideme söyliyeyim o yapar bana. Sakız iyi geliyo öyle durumlarda canım. Aklında bulunsun
Bgn de bizim depolardan yesin artık bebisler ne yapalım :)Ben de aynıyım işte. Eşim seyahate gider iyice bişey yiyemem. Bebiş için bişiler yapmaya çalışıyorum ama bugün evde hiçbişey kalmamıştı![]()
Aman cips mips yemeyin mideniz kötü olur. Öğlen baharatlı nir bir şey yedim hala ölüyorum ağrıdan,ağzıma acı su geliyor.
Çıkarmam da rahatlasam
Yarın kayınvalideme söyliyeyim o yapar bana. Sakız iyi geliyo öyle durumlarda canım. Aklında bulunsun
aasure sevilmezmi kizzz
ben bugun gittim komsuda yedim geldim
tatli sevmem ama asureye bayilirim : )
hemde az sekerliydi super oldu yani : )
Ben bugün canım zararlı şeyler çekiyo yazacaktım ki siz yazmışınız. Cips diye ölüyorum bende. Çok canım çekiyo ama frenlemem lazım kendimi. Zararlı şeyler.
Bir ayi bir hafta gecmis olucak merak.ettim sipami.nasil oldu nekadr buyudu esimde cok merak.ettigi icin her kintrolde yanimda olmak.istiyo o yuzden tek gitmemide istemiyo seninde zor olcak ankaraya git gel bidahaki ayda gidersin kontrole sonra izin heraldeBen de 32.haftada ank a kontrole gidicektim ama burdaki dr den çalışabilir raporu almam lazım diye onu 1 hafta sonraya erteledim
Bgn de bizim depolardan yesin artık bebisler ne yapalım :)
benimde kv de yapmış çağırdı , yarın aşure günü, severim ben ooo çok güzel olurrrrr
Canı mantı çekenler madoda var şoklanmış paketlerde. Ama light şekersiz Salep yokmuş yaw![]()
Benimki yapmaz öyle şeyler yapan birini bulsam da zamanı geçmeden ben de yesem. Dışarda satılanlar çok meyveli oluyor.
ben hazır mantı sevmiyorum , çok yapmam ama canım isterse kendim yaparım , Kayseriliyimde : ))))
komşularda mı getirmiyor , bana komşulardan da geldi 4 kere falan ama içlerinden bi tanesi 10 numeroydu : ))