2015 Şubat Anneleri

Kızlar Günaydın. Demir surubunu gunde 1 mi 2 kere mi aliyorsunuz. Ben simdiye kadar gunde 1 kullaniyordum. Doktorun son yazdigi receteye gore eczaneden aldigimda gunde 2 yaziyor. Bir yanlışlık mı var anlamadım.doktor 2 ye cikardik demeyi mi unuttu acaba.gunde 2 kere kullanan var mı.

dön dön en fazla bu kadar uyuyabiliyorum. ama gece kaç kere kalkıyorum ben unuttum sonra dalana kadar sabah oluyor.
maşallah herkes kıyafetlerden çantalardan konuşmuş ama henüz benim gibi icraata geçen yok sanırım. herşey hazır ama çantayı bir hazırlayamadım etrafımda herkes artık zamanı hazırlamalısın diyor.bende öyle diyorum da bir elim varmıyor :D

Ben de aldığım gibi direk çantaya koyucam sanırım daha bişey almadım :)

sanada günaydın canım. ben zaten 31. haftaya giriyorum. :S bebeğin eşyalarını yıkadım ütüledim dizdim şifonyerine üstlerine de tülbent örttüm onlar hazır ama çantaya bir türlü elim gitmedi :D tozlanmaz çantanın veya dolabın içinde ama biraz gevşek davrandım bu konuda :)

Zaten neyin nerde olduğunu biliyosun acil bir durumda sen söylersin yerlerini çantaya koyup gelirler.

Kızlar Günaydın. Demir surubunu gunde 1 mi 2 kere mi aliyorsunuz. Ben simdiye kadar gunde 1 kullaniyordum. Doktorun son yazdigi receteye gore eczaneden aldigimda gunde 2 yaziyor. Bir yanlışlık mı var anlamadım.doktor 2 ye cikardik demeyi mi unuttu acaba.gunde 2 kere kullanan var mı.

Bazen sürekli gidip de reçete yazdırmak zorunda kalmıyalım diye Dr lar ilaçları fazladan yazıyor. Ben Demir için bişi kullanmıyorum ama günde bir dediyse günde Birdir canım.

beşiğimiz geldi ama kurmadık ocakta kurarız boşa yer kaplamasın
bizde eksik olarak dolap ve kişisel bakım ürünleri kaldı
birde bana pijama takımı bebek bakım çantası onlarıda hallettik mi görünürde bişey kalmıyor
sınavlar bitincede kıyafetleri yıkar dolabına yerleştiririm sanırım en heyecanlı kısmıda bu olsa gerek
şimdiden heyecanlandım o minicik şeyleri yıkayıp ütülemek için sabırsızlanıyorum:anneadayı:

Gunaydin kizlar,

Bizim evimiz kucuk o sebeple bebeye kucuk bi yatak alalim dedik. Dun park yataklara baktik yerimize uygun 60x100 olarak wei-b ve massimo rico diye 2 marka bulduk. Daha once bu markalari hic duymamistim. Kullanan ya da duyan bilen var midir acaba?

Çocuklar senin değil bizim sanki:-)
hahahah kiz Tr de ki gibi çesit falan yokkki burda
o takim takim aldiginiz hastane çikis seti bilmemnesi , bebek magazasi bile yok : ))))
e tabi pyjma takiminin lohusa lisida yok oluyor oyle durumda , ben iki çocuk oldukdan sonra gidebildim ilk izinime
anca bu kadar ogrenebildim napayim :KK69:

kizlar ilk çocugumda gecelik vs aldim koydum çantama gittim dogurdum
ama bana kimse gecelikle ilgili bisey demediki, nerden biliyim ben bebek le nasil oluyor noluyor
benim pjjama gecelik hiç biri onden açilmiyordu,hatta bi tanesi dize kadar uzundu ama açilmayandan iste : ))))
hastanede de kaliyorsun 5 gun,baya bi çabalamistim emzirirken kizimi,tabi o pyjamalri bi daha 1 yil giyemedim, 1 yil boyunca emzirdigim için : ))
siz gerçetken çok $anslisiniz yol gostereniniz,akil vereniniz var
sorsam banada birileri soylerdi herhalde ama hiç aklima gelmemi$tiki : )

hahahah kiz Tr de ki gibi çesit falan yokkki burda
o takim takim aldiginiz hastane çikis seti bilmemnesi , bebek magazasi bile yok : ))))
e tabi pyjma takiminin lohusa lisida yok oluyor oyle durumda , ben iki çocuk oldukdan sonra gidebildim ilk izinime
anca bu kadar ogrenebildim napayim :KK69:

Orda ne giydiriyorlar bebişe?

Mrb kızlar aranızda saçını kestiren varmı ben saçımı birkaç hafta önce kestim dön akşam bir kadın moralimi bozdu aa sen saçınımı kestin bebeğinin ömrü kısa olur diye bende dedim inanmadığım için kestim dedim o ısrarla öyle şeymi olur diyor herkes kısa olur diyor moralim çok bozuldu

Benimkide böyle bir şey. Gecelik aldım olmadı en büyük xl varmış 72 tl idi. Değiştirdim pijama aldım oda 92 tl sabahlik da pahalıydı. Demek benimki 200 ü geçiyor.
Polar sabahlıklar vardı onları beğendim ama 100 tl üzerinde.
Daha lohusa adı altında bir iğne bile almam. Resmen soygun sanki düğün yapıyoruz. Düğünde bu kadar masraf etmedim ve henüz büyük tek bir şey almadım.

normal pijamlar da pahalı ama kaliteli olsun dersek. pazardan almıstım bı kere ucuz olsun dedim. almaz olaydım 2 yıkamada ağzı burnu kaydı bıkac yıkamada da kuculdu cektı mı naptıysa. o yuzden aslında acımamak lazım. kaliteli alıosun ama uzun zaman giyiyorsun. zaten emzircez aldıklarımızı kullanırız yani. ben öle düşünüyorum.

kizlar ilk çocugumda gecelik vs aldim koydum çantama gittim dogurdum
ama bana kimse gecelikle ilgili bisey demediki, nerden biliyim ben bebek le nasil oluyor noluyor
benim pjjama gecelik hiç biri onden açilmiyordu,hatta bi tanesi dize kadar uzundu ama açilmayandan iste : ))))
hastanede de kaliyorsun 5 gun,baya bi çabalamistim emzirirken kizimi,tabi o pyjamalri bi daha 1 yil giyemedim, 1 yil boyunca emzirdigim için : ))
siz gerçetken çok $anslisiniz yol gostereniniz,akil vereniniz var
sorsam banada birileri soylerdi herhalde ama hiç aklima gelmemi$tiki : )

Göğüs bölgesini çizgi halinde kesip kullanılmadığı zaman iğne takılabilir. Bence bunlar çok sorun değil önemli olan mutlu olmak. Allahım inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşturur.

Orda ne giydiriyorlar bebişe?
sizin takimin içinde olanlar ayri ayri satiliyor, yada 3'lu 5'li oluyor takimlar, TR deki o buyuk paketi gorunce yaninda çok az kaliyorda o geldi aklima onu yazdim : ) , paketi 4de1 i kadar size gore : )
body pyjama giyyolar ne giycekler : )

Bir de ben pijama almayı pek düşünmemeye başladım. Belki bir tane ama gece yatarken giymeye. Bebiş Doğan'a kadar bir gecelik yeter gibi. Doğduktan sonra da hastanede kalış zamanına göre kıyafet giyilebilir. Çok ziyaretçi gelecekse şık bir rahat günlük kıyafet olabilir. Amaç rahat olması.

sizin takimin içinde olanlar ayri ayri satiliyor, yada 3'lu 5'li oluyor takimlar, TR deki o buyuk paketi gorunce yaninda çok az kaliyorda o geldi aklima onu yazdim : ) , paketi 4de1 i kadar size gore : )
body pyjama giyyolar ne giycekler : )

Ben daha bizimkileri görmedim de şapka eldiven falan da mı yok orda?

Göğüs bölgesini çizgi halinde kesip kullanılmadığı zaman iğne takılabilir. Bence bunlar çok sorun değil önemli olan mutlu olmak. Allahım inşallah Bebişlere sağlıkla kavuşturur.
yok canim ne sorunu, geçmis te kaldi 6 sene oncesinde
oyle lohusa dugmeli pyjamadan bahsedin ce aklima geldi,beni gulumseten bi ani sadece bu : )

Ben daha bizimkileri görmedim de şapka eldiven falan da mı yok orda?
var canim, 5 li takimin içinde o oluyor
hastane listesinde de yaziyor hatta

o hatsane çikis setini ben çozemdim zaten sizinki, niye oyle buyuk bi pakete koymuslar : ))

Back
X