- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
ay valla delircem nerde bnm pijamalarıııımmmmmmmCanım sen sorunca girmeye çalıştım ama sayfa açılmıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay valla delircem nerde bnm pijamalarıııımmmmmmmCanım sen sorunca girmeye çalıştım ama sayfa açılmıyor.
Evet canım çok haklısın, ben çalışmıyorum ama çalışan hamilelere her gün dua ediyorum Allahım yardım et , güç kuvvet ver diye.Gerçekten zor işiniz, bir an önce izne ayrılın hepiniz inşallah.saol canım ya ben de cok sinirlendim hamilelere değil 8 hafta 40 hafta izin verilmeli bence hamileye göre bişi değil calısmak onu anladım
Bugünlük bir sıkıntı vardır zannediyorum.Akşama belki düzelir.ay valla delircem nerde bnm pijamalarıııımmmmmmm
var üstümde bi ugursuzluk ama hadi hayırlısı aksama da yola cıkcaz dua edin de sag salim gidelim kızlarBugünlük bir sıkıntı vardır zannediyorum.Akşama belki düzelir.
kirlı sepetine bakay valla delircem nerde bnm pijamalarıııımmmmmmm
ıyı düşün ıyı olsun geldımı ustuste gelır..bırde soyle dusun..ufak pürüzler büyüklere manı dırvar üstümde bi ugursuzluk ama hadi hayırlısı aksama da yola cıkcaz dua edin de sag salim gidelim kızlar
sepetime girebilsem bakıcam da site açılmıyor canım :) aman Allah buyuk kazadan beladan korusun bunlar ufak dertler..yarın kontrolum var kuzucugum guzel haberler versin de bana moral olsun insallah :)kirlı sepetine bak
ıyı düşün ıyı olsun geldımı ustuste gelır..bırde soyle dusun..ufak pürüzler büyüklere manı dır![]()
Canım benim deme öyle, negatifi çekme.Hayırlı , güzel yolculuklar diliyorum size.var üstümde bi ugursuzluk ama hadi hayırlısı aksama da yola cıkcaz dua edin de sag salim gidelim kızlar
tesekkür ederiz canım :)Canım benim deme öyle, negatifi çekme.Hayırlı , güzel yolculuklar diliyorum size.
Bu da çok güzelmiş; ufak pürüzler büyüklere manidir, çok sevdim.kirlı sepetine bak
ıyı düşün ıyı olsun geldımı ustuste gelır..bırde soyle dusun..ufak pürüzler büyüklere manı dır![]()
hadısı serıf ...(sevilmez mı hıcBu da çok güzelmiş; ufak pürüzler büyüklere manidir, çok sevdim.
ben giydirmedim. Sobali eve fln gidersek lazim oluyor. Cocugun terlememesi onemli bence orguler terletiyor. bir de tuylu tuylu cocuj agzina sokuyor. Kiza giydirrim belki cicili bicili bir iki tane ama oglana yakismiyor klasik modeller. Senin gibi sevmiyorum sanirim ben de. Penyeler is goruyor kalini incesihaha :) ben herkese tembıhledım ben örgü sevmıyorum kızanıma örmeyın dıye ama şimdiden 10 tane yelek olmuştur.
izmitten akrabalar bile ördük diye haber gönderiyorlar.
kuzenım ısrarla sen sevmesen bıle onlar cok gereklı seyler dıyor. ben de gıttım ınadını bır suru cıcı yelek aldım örmelerı gıydırmıyım dıye.
kız ben o sepetı demedım..sızın evdekı kirli sepetine bak pıjamaların ıcın dedım..sepetime girebilsem bakıcam da site açılmıyor canım :) aman Allah buyuk kazadan beladan korusun bunlar ufak dertler..yarın kontrolum var kuzucugum guzel haberler versin de bana moral olsun insallah :)
haaaaa bak sımdıde kendıme güldüm..sensıteden aldığın pıjamaları arıyodun dımı..kız ben o sepetı demedım..sızın evdekı kirli sepetine bak pıjamaların ıcın dedım..ılahı ne guldum
pijama elime geçmedi ki evdeki kirli sepetime bakayım :))) bakabileceğim tek sepet sipariş sepetim onda da internet sitesi acılmıyor :)))kız ben o sepetı demedım..sızın evdekı kirli sepetine bak pıjamaların ıcın dedım..ılahı ne guldum
O zaten siparis verdigi pijamalari diyrdu sanirim. Bn de guldum muhabbetinizekız ben o sepetı demedım..sızın evdekı kirli sepetine bak pıjamaların ıcın dedım..ılahı ne guldum
olsun guzel oldu karısması bu sinir bozukluğuna iyi geldi güldüm sayende :)))haaaaa bak sımdıde kendıme güldüm..sensıteden aldığın pıjamaları arıyodun dımı..anam hatlara bak ne karıştı...yorgunluktannn bebegemmmm
![]()
bak ben sana bi model atcam arkadaşım oğluna örüyor bayıldım bende kıskandım erkek modeli ama kızçeme pembe örebilirim hem ağzına girmez model :)ben giydirmedim. Sobali eve fln gidersek lazim oluyor. Cocugun terlememesi onemli bence orguler terletiyor. bir de tuylu tuylu cocuj agzina sokuyor. Kiza giydirrim belki cicili bicili bir iki tane ama oglana yakismiyor klasik modeller. Senin gibi sevmiyorum sanirim ben de. Penyeler is goruyor kalini incesi
ay aklıma geldikce gulerim artık ben bu muhabbete :))) bazen boyle durduk yere aklıma yasadıgım komik bişi geliyor gülüyorum kendi kendime eşim sasırıyor ne oldu diye :))O zaten siparis verdigi pijamalari diyrdu sanirim. Bn de guldum muhabbetinize