2015 Şubat Anneleri

saol canım ya ben de cok sinirlendim hamilelere değil 8 hafta 40 hafta izin verilmeli bence hamileye göre bişi değil calısmak onu anladım
Evet canım çok haklısın, ben çalışmıyorum ama çalışan hamilelere her gün dua ediyorum Allahım yardım et , güç kuvvet ver diye.Gerçekten zor işiniz, bir an önce izne ayrılın hepiniz inşallah.

kirlı sepetine bak :KK39:

ıyı düşün ıyı olsun geldımı ustuste gelır..bırde soyle dusun..ufak pürüzler büyüklere manı dır :KK66:
sepetime girebilsem bakıcam da site açılmıyor canım :) aman Allah buyuk kazadan beladan korusun bunlar ufak dertler..yarın kontrolum var kuzucugum guzel haberler versin de bana moral olsun insallah :)

Ayyy kızlar benim bu hanımefendinin hiç duracağı yok. Özellikle bugün çok hareketli resmen zıplatıyor beni:KK45: Ananeye gideceğini hissetti heralde:) bu kadar hareket sevinçtenmi yoksa yinemi ananeeeeee diyo bebeğim:))

haha :) ben herkese tembıhledım ben örgü sevmıyorum kızanıma örmeyın dıye ama şimdiden 10 tane yelek olmuştur.
izmitten akrabalar bile ördük diye haber gönderiyorlar.
kuzenım ısrarla sen sevmesen bıle onlar cok gereklı seyler dıyor. ben de gıttım ınadını bır suru cıcı yelek aldım örmelerı gıydırmıyım dıye.
ben giydirmedim. Sobali eve fln gidersek lazim oluyor. Cocugun terlememesi onemli bence orguler terletiyor. bir de tuylu tuylu cocuj agzina sokuyor. Kiza giydirrim belki cicili bicili bir iki tane ama oglana yakismiyor klasik modeller. Senin gibi sevmiyorum sanirim ben de. Penyeler is goruyor kalini incesi

sepetime girebilsem bakıcam da site açılmıyor canım :) aman Allah buyuk kazadan beladan korusun bunlar ufak dertler..yarın kontrolum var kuzucugum guzel haberler versin de bana moral olsun insallah :)
kız ben o sepetı demedım..sızın evdekı kirli sepetine bak pıjamaların ıcın dedım.. :KK70:ılahı ne guldum

kız ben o sepetı demedım..sızın evdekı kirli sepetine bak pıjamaların ıcın dedım.. :KK70:ılahı ne guldum
haaaaa bak sımdıde kendıme güldüm..sensıteden aldığın pıjamaları arıyodun dımı..:KK70::KK70::KK70:anam hatlara bak ne karıştı...yorgunluktannn bebegemmmm:KK19:

ben giydirmedim. Sobali eve fln gidersek lazim oluyor. Cocugun terlememesi onemli bence orguler terletiyor. bir de tuylu tuylu cocuj agzina sokuyor. Kiza giydirrim belki cicili bicili bir iki tane ama oglana yakismiyor klasik modeller. Senin gibi sevmiyorum sanirim ben de. Penyeler is goruyor kalini incesi
bak ben sana bi model atcam arkadaşım oğluna örüyor bayıldım bende kıskandım erkek modeli ama kızçeme pembe örebilirim hem ağzına girmez model :)

Back
X