Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ankarada kontrolün vardı yanlısmı hatırlıyorum nasılmışsınız?Günaydın kızlar geçmiş fena birikmiş okuyamadim tam.. brz terlik muhabbetini görebildim herkesler iyidir kontrolü olanlar iyi haberlerle dönmüştür inşallah
Çok değil ki aldığın kilo normal , durup dururken ALINAN genelde ödem oluyor kilodan ziyade
doğru hatırlıyorsun canım :) ben de girdim sonunda nst ye hersey yolunda çok şükür :) 2100 olmuş minnos :) doktor orta karar bi bebek olcak ne çok minyon ne çok iri normal doğum yapabilirsin gibi duruyor dedı :)ankarada kontrolün vardı yanlısmı hatırlıyorum nasılmışsınız?
Çok bişey kacirmamisim o zaman :) kontrol güzeldi canım bi sıkıntı yok çok sukur :) hastane çantasına koyacağım bebek kıyafetlerini de aldım annemden saolsun yıkanmış utulenmis sizin anlattığınız gibi keselere yerlestirmis bi de nazar boncuğu takmis :) ben sizin listelere özenip şunu da koyalım bunu da koyalım dedikçe yok kızım gerek yok o kadara dedi durdu valla :) çok az şey koydurdu bana :)herkes iyi bi yenidoğana kilotlu çorap giydirilmelimi mevzusu vardı,kars kaşarına devam bide terlik çıktı dünsenin kontrol nasıl geçti?
Öle atacak kadar uygun bişi bulamadım ki canım geçen günde eminönünde bulamadık yağmurda vardı eşyalarıda hep eşim taşıyor zaten fıtığı var die daha çok gezdirmek istemedim uygun bişi alırsam atarım çok önmli değil ama böle 50 60 tl verip bişi alırsamda atmaya kıyamam.
bende de oluyor o ağrı canim kemikler açıldığı için olurmuş normalmis dr ye de sordum doğuma hazırlanıyor artık vücut dediGünaydın arkadaşlar :)
Benim vajina kemiğim acayip ağrıyor ve de sağ tarafım.. Çatı açılıyor mu çöküyor mu anlamadım :)))
Kaplumbağa hızıyla okula geldim,nasıl geçecek bu hafta yaa pöfff :S
Çok bişey kacirmamisim o zaman :) kontrol güzeldi canım bi sıkıntı yok çok sukur :) hastane çantasına koyacağım bebek kıyafetlerini de aldım annemden saolsun yıkanmış utulenmis sizin anlattığınız gibi keselere yerlestirmis bi de nazar boncuğu takmis :) ben sizin listelere özenip şunu da koyalım bunu da koyalım dedikçe yok kızım gerek yok o kadara dedi durdu valla :) çok az şey koydurdu bana :)
Oh şanslısın gerçekten. Her şeyin hazır,kızında büyümüşÇok bişey kacirmamisim o zaman :) kontrol güzeldi canım bi sıkıntı yok çok sukur :) hastane çantasına koyacağım bebek kıyafetlerini de aldım annemden saolsun yıkanmış utulenmis sizin anlattığınız gibi keselere yerlestirmis bi de nazar boncuğu takmis :) ben sizin listelere özenip şunu da koyalım bunu da koyalım dedikçe yok kızım gerek yok o kadara dedi durdu valla :) çok az şey koydurdu bana :)
Valla öyle ya bi de kıyafetleri falan hazır görünce içim pir pir oldu :)ohhhh kafan rahat etmiştir ne güzel![]()
saol canım valla güzel şeyler duydum rahatladım :) hastaneyle de gittim görüştüm :) nerde doğum yapcagima karar verdim kafam netleşti..belirsizlik beni geriyor şimdi kuş gibi hissediyorum kendimi :)Oh şanslısın gerçekten. Her şeyin hazır,kızında büyümüş
Maşallah kızına
saol canım valla güzel şeyler duydum rahatladım :) hastaneyle de gittim görüştüm :) nerde doğum yapcagima karar verdim kafam netleşti..belirsizlik beni geriyor şimdi kuş gibi hissediyorum kendimi :)
Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) son çalışma haftasından selamlar
Bende hazırlasam da kafam rahatlasa. Arkadaşım var hamile aynı aydayız.saol canım valla güzel şeyler duydum rahatladım :) hastaneyle de gittim görüştüm :) nerde doğum yapcagima karar verdim kafam netleşti..belirsizlik beni geriyor şimdi kuş gibi hissediyorum kendimi :)