2015 Şubat Anneleri

Ben böyle korkunç gibi düşünmüyorum da acaba nasıl olacak suyum mu gelecek nst de sancım mı çıkacak normal mi olacak sezercik mi olacak şeklinde heyecanlanıyorum:)

benim heyecanım da bunlarda... gece mi olacak; eşimin nöbet akşamına mı denk gelecek yalnız mı olacağım evde, böylesi daha heyecanlı olur ama :D

ya cidden ben o gece işini hiç düşünmemiştim. ndense he planlı olur dıye düşünüyorum. bellı mı olur.
benim heyecanım da bunlarda... gece mi olacak; eşimin nöbet akşamına mı denk gelecek yalnız mı olacağım evde, böylesi daha heyecanlı olur ama :D

bu da dünden; aynadan olmayınca kendim gibi çıkmışım sonunda :KK39:

Eklentiler

• haha.webp
    haha.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 90
cuma kontrol var şimdiden heycan bastı sanki yarın gitcem koca bi hafta var :) yarın gidip portatif beşiğimizi alcam 115 tl miş. ateşölçer 70 tl eczaneden oda gelecek. 35. haftaya kadar çalışmaya çalışcam belim ayrılıyor sanki ortadan ikiye çalışmak yemiyo ama mecbur :KK43:

canım güle güle kullanın herşeyinizi,ateş ölçerin markası ne bide alından şöyle yaklaştırınca ölçen kızıl ötesilerden m?

Dün lcw ve de facto çıkarması yaptım, umarım doğuma kdr bunlar işimi görür:) bir tane Penye siyah elbise aldım lcw den, hastane çıkışında karnımı fln açıtmaz die, bol rahat bişey ,o içimi ahatlattı biraz, tayt fln acıtır DİE düşündüm nedense canım acıyacak dıe pımpırık içindeyim acısız bi gelecek istiyorum arkadaş :)

Canım anladığım kadarıyla tüm iş senin üzerinde. Bir de çocukların var ilgi bekleyen. Kendini çok sıkmadan yardım istesen eşinden nasıl olur? Senin psikolojin çok önemli hem bebiş hem çocukların hem kendin için.

Canım aslında bazı yardim ettiği yerler de yok değil pazara ben gideyim demişti mesela sonradan kaç kere pazara da gidilecek diye laf soyluyor.sonuçta pazara birisinin gitmesi gerek ben bütün zorluklarla giderken bir problem yok da acaba o gidince neden zor bir is başarmış gibi oluyor? Ben de kizim gitme ben giderim dedim.gidebildigim Zamana kadar da giderim ne yapiyim.erkekler suya sabuna dokunmadan Sorunsuz yaşamayı seviyorlar anlıyorum kim öyle istemez ki. Herşey kadının üstüne kalıyor sonra diyorlar kadınlar erken yaslaniyor yok bir doğum yaptı göçtü. Hamilelik zaten başlı başına zor bir de eşlerin anlayissizligi ve ailelerin de karışması filan araya girince bir de bebek de huysuz olursa olan tabii anneye oluyor.Rabbim sabrını da verir ne diyim ki.

Selam hayırlı günler güzel anneler :) bizim okullar bu hafta son 15 tatil başlıyor 22-06 Ocak :KK48: iki hafta bana iki yıl olmasında :KK62:kış olunca çocukta daralıyor :KK57:

canım güle güle kullanın herşeyinizi,ateş ölçerin markası ne bide alından şöyle yaklaştırınca ölçen kızıl ötesilerden m?
saol canım alından ölçenden mesitaş markası doktorumunkiyle aynı 4 yıl garantisi var gayet güzel

Back
X