2015 Şubat Anneleri

Ben gittim guzeldi film bilimkurgu biraz ama oyuncular senaryo iyiydi yalnız efektler falan cok gürültülü bebikim hophop oynadı icerde izlerken
alışsınlar biraz sese canım.
bende eşime dedım h.sonu sinemaya gıdelım. bebekten doğduktan sonra daha gıdilmıyormus.
evde sinema sistemi var işte burda ızleyelım dedı. burda herzaman ızlerız dedım. tabii senın tuzun kuru sen gıdıp ızlersın dedım de bunları bılıyorum ben hepsı ınternette yazıyor okumuştum dedı.
okuyor ama ders almıyor.

ne koymuş annen. deneyımlı olarak koymuştur. bızımle de paylaş bari.
10 lu hastane çıkışı içinde battaniyesi de olan 2 üst 2 alt bi extra çorap 2 Ağız mendili bi de kalın battaniye koyduk yelek hırka dedim gerek yok onlara dedi valla..bnm gözüme çok az geldi ama yeter dedi bilir kişi :)

Bende merak içindeyim eşim iş için istanbula gidecek, ocakta ama ne zaman belli değil :110: tarihi belli olsada gidecek olmasada aslında o_O diyorum beni doğurt ondan sonra git :KK70: ben tutup mu çıkartacam diyor :KK70: en azından yanımda olması iyi ama yok nasipte varsa yalnız doğuma girmek inşallah kolay bi süreç olur. :KK61:

benim eşimin de eğitim durumu var şubatta da olabilir mart-nisanda da :D
ben doğurmadan gidemezsin diyorum :)
inşallah canım

Maşallah ne güzel bacaklar çıbık gibi kiloda almamışsın sanırım :nazar:

güzel ideal. ne az ne çok. :)

95 kiloyla sizleri selamlıyorum :KK52: çok güzel moral veriyorsunuz valla :KK36: bööyyle kucaklıyorum sizi :KK19:

off gidemedim kızlar kontrole yaa :KK42:
cok uzuldum..gergınlıgımın sebebı bellı oldu,,dr hanım bugun hastanede degılmıs,yarın gelıcekmıs..:KK34:
yarında benım toplantı vardı işler aksıyor hastaneye gırınce çıkamıyorsun planladığın saatte..
haftada 2 gun geliyor dr sadece denk getırebılırsek ne ala ..yarına kaldı..ne dıyelım vardırbır :KK64:
hayırlısı olsun canım sıkma canını toplantın ogleden sonra oluyor sanırım senin..sabah erkenden gidersin öğlene işin biter inşallah..

hayırlısı olsun canım sıkma canını toplantın ogleden sonra oluyor sanırım senin..sabah erkenden gidersin öğlene işin biter inşallah..
hastaneye esımle gıdıyorum canım o yüzden okul cıkısını beklemek zorundayım..neysekı yarın kı sohbet persembeye ertelendı..o gunum bostu zaten..yarın stres yapmadan gıdebılırım hastaneye :D

hastaneye esımle gıdıyorum canım o yüzden okul cıkısını beklemek zorundayım..neysekı yarın kı sohbet persembeye ertelendı..o gunum bostu zaten..yarın stres yapmadan gıdebılırım hastaneye :D
Ay iyi süper denk gelmiş çok sevindim valla :) hadi gözün aydın yrn görürsün bebişini :)

10 lu hastane çıkışı içinde battaniyesi de olan 2 üst 2 alt bi extra çorap 2 Ağız mendili bi de kalın battaniye koyduk yelek hırka dedim gerek yok onlara dedi valla..bnm gözüme çok az geldi ama yeter dedi bilir kişi :)
YANİ ZATEN YEni doğan bebekler hep sarılı oluyor battaniyeye ben de buna ek olarak bir tanede 5 li hastane cıkısı koyacağım. bezi ıslak mendılı o kadar.

yeter bunlar fazlası boşuna yer kaplar çantada. ama benim de annem dedi bebek bezi 20 tane yetmeyebilir. ilk doğduklarında çok yapıyorlarmış altlarına o yüzden koca bir paketi götürücem herhalde :D

ben nedense bugun yıne keyifsiz ve sıkıntılıyım.
kalbım ağzımda atıyor.

YANİ ZATEN YEni doğan bebekler hep sarılı oluyor battaniyeye ben de buna ek olarak bir tanede 5 li hastane cıkısı koyacağım. bezi ıslak mendılı o kadar.
Aynen işte bi de bez ıslak mendil başka bişi yok heralde..kendime küçük çekçekli valiz hazirlicam dedim ne koyacaksın ki kendine o kadar dedi :) heyecanlandım sayamadim bile :) gecelik pijama falan işte dedım kaldım :)

yeter bunlar fazlası boşuna yer kaplar çantada. ama benim de annem dedi bebek bezi 20 tane yetmeyebilir. ilk doğduklarında çok yapıyorlarmış altlarına o yüzden koca bir paketi götürücem herhalde :D
Kıyafetler annemdeydi Bu kdr koparabildim ondan :) bezi falan gönlümce bol bol koyarım :)

Aynen işte bi de bez ıslak mendil başka bişi yok heralde..kendime küçük çekçekli valiz hazirlicam dedim ne koyacaksın ki kendine o kadar dedi :) heyecanlandım sayamadim bile :) gecelik pijama falan işte dedım kaldım :)
annen onu da hazırlasa bır gecelik koyar yeter der. bızım listeleri duysa kadın şok geçirir. sanki 6 aylığına tatile çıkıyoruz.

şu film guzelmış . gidenler begenmısler cok. sinemaya gıtmek ısteyen varsa.

senin önerdiğin bi film vardı "karanlık taraf " diye h.sonu onu izledik gerçekten güzeldi beğendik bizde, ama maystro ya da sinir oldum hain adam ah bu erkekler dedim yani içimden ve de dışımdan : )))

benım kendı çantam şimdiden doldu.
hasta bezi
normal ped
ıslak mendil
göğüs pedi
1 gecelik
2 pijama
eşofman altı,çorap 2 çift
alt iç çamaşırları
2 ad emzırme sutyenı
daha terliği falan filan da yok.

senin önerdiğin bi film vardı "karanlık taraf " diye h.sonu onu izledik gerçekten güzeldi beğendik bizde, ama maystro ya da sinir oldum hain adam ah bu erkekler dedim yani içimden ve de dışımdan : )))
hıı bende çok etkılenmıstım nedense. sesını duyuramadı dıye.
erkek mılletı cındden.

hasta bezi
normal ped
ıslak mendil
göğüs pedi
1 gecelik
2 pijama
alt iç çamaşırları
2 ad emzırme sutyenı

ben emzirme sütyeni filan almadım ya :S etrafımdakiler göğüsler süt dolunca bedeni baya büyüyor aldığın işe yaramayabilir dedi. bende şimdilik bez aldım bir tane biraz büyük onu koyacağım sonra annem çıkar alır çarşıdan diye düşündüm. göğüs pedi de almadım bir yerde okudum meme uçlarının hava alması gerekli imiş. bebeğin ağız medillerinden koyun yazıyordu kumaşı ince olduğundan :D bu hafta sonu bende hazırlayacağım kısmet olursa yengem puset takımı alacağından onun çantasına bebek eşyalarını koyacam,kendime de bir çanta tamamdır.

hasta bezi
normal ped
ıslak mendil
göğüs pedi
1 gecelik
2 pijama
alt iç çamaşırları
2 ad emzırme sutyenı

atlette koymak lazım cok terleniyor diye konuşulmuştu sayfaaaalar önce
bi liste okumuştum makyaj malzemesi koyun hatta neler olmaı gerekir diye eklemişler
o halde makyaj kimin aklına gelir

Back
X