2015 Şubat Anneleri

kafanda iyice planla belli mi olur belki tam da istediğin vakitte olur :) benimde hep içime 15 ocak sonrası olacak gibi geliyor 38 haftalık olacam belki olur belli mi olur :)
canım baksana senın 48 gun kalmış zaten . max o sekılde olur. ocak sonuna denk gelır. tam gunu gunu doğacak degıl bu bebıkler.
9 ay 10 gun bekleyen az oluyor. aynı güne denk gelenlerde olabılır. birbirimizi habersız bırakmayalım .

Canım ben hiç gidip arabalara daha bakmadım ama hep aklımda chicco nun liteway i vardı. Sanırım onu alıcam ben. Kırmızı renkli olanı. :KK66: indirim kuponum yok 799a alıcam demek ki.

bende kırmızıyı almayı düşünüyorum daha sonrası için baston tip olması güzel chicco kullanan bir arkadas buldum tesadüfen oda kırmızısını almış tekrar inceleme fırsatım oldu hafif bir araba ve hafifliği benm için iyi bir özellik

hala alamadım netten bakıyorum. çıkıp gezemicem sanırım. dün sahile indim yürüyüşe çok çabuk yoruldum. ama nası bişe alacağıma hala karar veremedim. krem renkli alma içini gösterio diolar. biri yok hafif süslü olsun dio biri olmasın dio kafam çok karıştı. o_O
Ben 1gecelik 1pijama aldim. Ikisi de mavi. Urunler gelince pisnan oldum keske burini krem aksaydim diye. Ben de ic gosterir diye almamistim. Baktim kumasi kalin ic gostermezdi. Simdi 2mavi ayni seyi giyiyorum gibi duruyor. Ben internetten almustim unnadodan gmkpijama. Suan yok kampanyasi. Ama marilyn pijama diye bak internetten. Ben ordan da begendim.

canım esıne hak verdım kuponu degerlendırmek noktasında ama neye karar verırsenız verın mutlaka elıne al bı sur arabayı,dokun,hafıflıgını goz kararı degıl el yordamıyla tart,katlanabılmesı,cok yer kaplamaması,en kucuk detayına kadar degerlendır oyle karar ver..gıdıp bakabılecegın bırmagaza varsa en ıyısı bu olur :KK66:

ablamdan araba getırdım nerdeyse sıfır..ama gel gorkı tekerı dönmüyor,araba cok buyuk ama ıc kısmı cok dar,tumseklerde arabanın onunu kaldıramıyorum mesela..onden kaldırmak zorunda kalıyorum sırtımdan ter akıyor..araba kolaylaştırıcı olmalı zorlaştırıcı degıl..dun paketleyip kaldırdık eskı arabamıza devam :KK51:
off senın doğum sıze baya bır masrafa patlıcak desene.. Allah yardımcınız olsun :KK49:

ben bu arabayı daha önce chıcco mağazasında görmüştüm hatta satıcıdan rica ettim kendim açıp kapattım kendim yerleştirdim pusetini falan
çok hafif toplamda 7 kilo falan araba
o zaman beğenmiştik ama sadece siyah rengi vardı almadık
birde eşim indirim istedi kız malesef chiccoda indirim olmuyor pek deyince almamıştık
şimdi kırmızısı var sitede ve ben onu alacağım galiba
çünkü az önce pazara gitmiştim tesadüfen arkadaş almış onda gördüm tekrar test ettim hafif ve kullanımı rahat
onlarda benim baktığım mağazadan 800 e almışlar ben 639 a geliyor bana deyince hiç kaçırma dedi

ohh valla doğumlar konuşulmuş. hepimizde hayırlısı olsun bende kesin şubatta doğurcakmış gibi hissediyorum hemde gece olacak sancım başlayacak ben dolancam kocama bağırcam :D kalk doğuruyom dicem o panik olcak ben onu sakinleştircem diye doğurcağımı unutcam kesin o 5 dk içinde 7 ceddimize haber vermiş olcak :) off off bendeki kadere bak :D

selam kızlar 33. haftamdayım. doktor kontrolümüz vardı bugün, çok şükür bebeğim iyi, ancak benim idrar tahlilimde bol lökosit ve protein görüldü. doktor sabah akşam tansiyonumu ölçüp kaydetmemi istedi. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı

bende kırmızıyı almayı düşünüyorum daha sonrası için baston tip olması güzel chicco kullanan bir arkadas buldum tesadüfen oda kırmızısını almış tekrar inceleme fırsatım oldu hafif bir araba ve hafifliği benm için iyi bir özellik
Fuara gittim haftasonu orda indirim kodu veriyorlar ben o kodla bugun aldim arabayi joie travel olandan ebebekte. Bgn de alabilursin e bebekten ya da internet sitesinden yuzde 20 indirimli. O indirim kodunu nasil aldigimuzi bulmaya calusayim hemen eger bgn hmn alabileceksen sitesinden. Son gun bgn. Dusunursen hbr ver.

Fuara gittim haftasonu orda indirim kodu veriyorlar ben o kodla bugun aldim arabayi joie travel olandan ebebekte. Bgn de alabilursin e bebekten ya da internet sitesinden yuzde 20 indirimli. O indirim kodunu nasil aldigimuzi bulmaya calusayim hemen eger bgn hmn alabileceksen sitesinden. Son gun bgn. Dusunursen hbr ver.

eşimede joie lıtetrax göstermişler rengi maviydi sanırım
onun rengi hoşuma gitti ama ben o markayı hiç duymadım
bir sorun olursa muhatap alabileceğim kimse yok yakınımda
bu yüzden pek içime sinmedi
zaten sitedekinin rengi bana uymadı

şimdi chicco liteway plus travel aldım kırmızı olanı
indirim kodu e bebek standından verilmiş bir broşürün üzerinde yazıyor
galiba satış temsilcisinin adı fuat çünkü kod fuat ismi ile başlıyor :)

eşimede joie lıtetrax göstermişler rengi maviydi sanırım
onun rengi hoşuma gitti ama ben o markayı hiç duymadım
bir sorun olursa muhatap alabileceğim kimse yok yakınımda
bu yüzden pek içime sinmedi
zaten sitedekinin rengi bana uymadı

şimdi chicco liteway plus travel aldım kırmızı olanı
indirim kodu e bebek standından verilmiş bir broşürün üzerinde yazıyor
galiba satış temsilcisinin adı fuat çünkü kod fuat ismi ile başlıyor :)
Evet bize de mavusini gisterdiler ben begendim grisini aldik biz de. Iyi gunlerde kullanalim :)

İnanki gıcık oluyorum yüzlerini görmek istemiyorum Allaha sığınıyorum herkesin müstehakını versin beni cuma günü o kadar kırdılar ki anlatamam kendime de kızdım kendime hakim olsnıyorum halbuki takmamam lazım

Aslında hormonlar yüzünden duygusallığın da zirvesindeyiz. Bu da bizim sınavımızmış işte hocası gelme evde dinlen diyor benim arkadaşıma. Bu kadın başımda amir sanıyor kendini hocam değil ama başıma getirdiler işte. Ne yapsam beğenmiyor. Ondan başka da kimse böyle değil ama maalesef benim maaşımı onaylama gibi bir kozu var elinde. Küçücük bişeyde maaşımla tehdit ediyor.

Aslında hormonlar yüzünden duygusallığın da zirvesindeyiz. Bu da bizim sınavımızmış işte hocası gelme evde dinlen diyor benim arkadaşıma. Bu kadın başımda amir sanıyor kendini hocam değil ama başıma getirdiler işte. Ne yapsam beğenmiyor. Ondan başka da kimse böyle değil ama maalesef benim maaşımı onaylama gibi bir kozu var elinde. Küçücük bişeyde maaşımla tehdit ediyor.
böyle insanlara adi insan diyoruz işte etrafta çok bar bunlardan

Evet bize de mavusini gisterdiler ben begendim grisini aldik biz de. Iyi gunlerde kullanalim :)

mavisi güzeldi evet ama grisi bana uymadı ondan düşünmedim hayırlı olsun ikimizede
eğer bende gitmiş olsaydım belkide o maviyi alır gelirdim :)
benim kız olduğu için gri almak istemedim bu yüzden

canım bende Allah izin verirse 17 ocakta doğum yapmam heralde. 23 den sonra olması gerek kdv var. yanı planlı olursa erken gelmezse o şekılde olur dıye düşünüyorum.
çünkü şubatın 14 de geçici vergi var o zamana kadar doğum yapıp kendımı toparlamam gerekiyor.
25-26 ocak ideal.
siparişle sanki. :)
böylede planlıyım.
27 ocakta 3 duruşmam var Benm de :) bakalm girebilecek miyim

bugün ağdaya gittim göbek büyüdükçe yatmak da zorlaştı canımdan can gitti resmen
toplamda 3 dk sürdü ama bana sorsan 30 dk derim

Back
X