- 17 Aralık 2013
- 1.133
- 884
- 178
Bilemiycem ben 2 cm acilmayida farketmediminşallah açılma falan değildir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilemiycem ben 2 cm acilmayida farketmediminşallah açılma falan değildir![]()
işte sürekli tourduğum için aslında fiziki olarak rahtsız kalıyorum bende sürekli klavyede destan yazmak sürekli müşteri telefonları susmuyor zaten masamda 3 telefon var o yüzden extra yoruluyorum bide zaten simitle oturan bi insanım kuyruk kemiğim kırık gibi :)
http://www.hellobaby.com.tr/Urun/kraft-twist-rlx-seyahat-sistem-bebek-arabasi-k27ne bence bu arabayı inceleyin çok araştırdık biz kullanımı çok rahat çevremizde kullananlarda memnun.eşimede joie lıtetrax göstermişler rengi maviydi sanırım
onun rengi hoşuma gitti ama ben o markayı hiç duymadım
bir sorun olursa muhatap alabileceğim kimse yok yakınımda
bu yüzden pek içime sinmedi
zaten sitedekinin rengi bana uymadı
şimdi chicco liteway plus travel aldım kırmızı olanı
indirim kodu e bebek standından verilmiş bir broşürün üzerinde yazıyor
galiba satış temsilcisinin adı fuat çünkü kod fuat ismi ile başlıyor :)
memnun edmezsin insanlrı ben bi oturdum mu 3 saat kesin kalkmıyorum kalkamıyorum daha doğrusu çöküp kalıyorum kalkıncada ister istemez belim ikiye ayrılıyor sanki zor oluyor çok napalım bacım katlancak şurda ocak 1 e kadar dayanacam inşallah bi aksilik olmazsaBilgisayar karşısında da çok oturmamalı gerekirmiş arada bir saatte bir on onbeş dakika uzanabilsen ya da temiz hava alsan iyi gelebilir. Okulda laboratuvardaydım ama kanepe vardı bir tane uzanabşlşyordum aslında fizikden rahat ama psikolojik olarak bu hocanın sözleri etkiliyor beni. Raporluyken bile sınavları okudum 180 kişilik ödev hazırladım teşekkür etmek yerine 18 dakika geç göndermişim ödevleri çok geç yolladın dedi![]()
kızlar size bişey soracağım
eşim fuara gitti demiştimya
fuarda e bebek ten %20 indirim kuponu vermişler
bebek arabasını furdan veya internetten alırsanız bu kupon geçerli demişler
o fuarda bi model beğenmiş yolladı resmini tamam renk olarak güzel ama hiç bilmediğim marka olduğu için aldırmadım ben
sonra eve gelince birlikte baktık e bebekte doğru dürüst araba kalmamış
ben burada chıcco nun liteway plus travel sistem arabasına bakmıştım hafif ve güzel bir arabaydı
ama aklım wollex de olduğu için pek üstünde durmadım
şimdi e bebekte chicco var 799 tl
indirimle bize 639 a geliyor
benim pek içime sinmedi ama indirimi kaçırmak istemiyor eşimde
daha önce chicco kullanan yada kullananlardan yorum alan varmı
indirim bu gece 12 ye kadar
eşim eğer karar verirsen al beğendiğin bi modeli beğenemezsende sorun değil dedi
ama o indirim fırsatını kaçırmak istemiyor anladığım kadarıyla
ne yapsam bilemedim kafam karıştı yaaa
Iste benim de öyle memorial medipol bir de bi baska yer sunuyor alternatif.memorial guc yetiremem medipolden de istanbulda 2000 kesin hastane alır onu gec dogum sonrasi ekstra yatis sarılık vb oursa mefipolun tahli vb cok yuksek oluyor o da düşündürüyor bakalim hayırlısı
Ücretsiz hakkimi yeni ogretim yilinda ilk dönem kullanmayi planliyorum o yüzden dogum sonrasi rapor vb halletmem lazım
Güzel haberlerle gel insallah canim
Alabilirsin tabii ki kurumun sorun cikarmazsa ki cıkarmamalilar da
O masaj koltukları benim de hayalim en asagi 2000tl
dr icin yok hastane sgk anlasmasi varsa belli bir yuzdeye kadar devlet oduyor sanirim
ben geçen öyle bir mükellefimiz kaybettim. çok para alıyordum ama başlarım paranada sanada dedim açtım ağzımı yumdum gözümü.Aslında hormonlar yüzünden duygusallığın da zirvesindeyiz. Bu da bizim sınavımızmış işte hocası gelme evde dinlen diyor benim arkadaşıma. Bu kadın başımda amir sanıyor kendini hocam değil ama başıma getirdiler işte. Ne yapsam beğenmiyor. Ondan başka da kimse böyle değil ama maalesef benim maaşımı onaylama gibi bir kozu var elinde. Küçücük bişeyde maaşımla tehdit ediyor.
sen serbest mi çalışıyorsun bir yere bağlı mı? başkasına devredersin en azından. senin de dava tarihlerin belli olmazsa iş almazsın. benden ıyı durumun sanki.:)27 ocakta 3 duruşmam var Benm de :) bakalm girebilecek miyim
benimde aklımaa yattı bundan alacağım
sonrasında dışarda yada balkonda giyilir
süslü terlikler evde daha iyi olur
Canim ben kizimda Chicco kullandim hala daha kullanyiorum Cok rahat be hafifler. Ve icinde yatmasida rahat olyuo ben memnunum yani.
http://www.hellobaby.com.tr/Urun/kraft-twist-rlx-seyahat-sistem-bebek-arabasi-k27ne bence bu arabayı inceleyin çok araştırdık biz kullanımı çok rahat çevremizde kullananlarda memnun.
yaşı büyük mü? senın ona karsı çıkma ımkanın yok mu? bazı ınsanlar ıyılıkten anlamıyorlar. tersleyince ancak normale donuyorlar.Bilgisayar karşısında da çok oturmamalı gerekirmiş arada bir saatte bir on onbeş dakika uzanabilsen ya da temiz hava alsan iyi gelebilir. Okulda laboratuvardaydım ama kanepe vardı bir tane uzanabşlşyordum aslında fizikden rahat ama psikolojik olarak bu hocanın sözleri etkiliyor beni. Raporluyken bile sınavları okudum 180 kişilik ödev hazırladım teşekkür etmek yerine 18 dakika geç göndermişim ödevleri çok geç yolladın dedi![]()
Sen alırsın ben ancak ücretsiz alırım o hastalığımda bile ücretsiz alsın dediler düşün
teşekkür ederim yorumun için bende aldım bakalım chicco
hafiflik önemliydi benim içinde
inşallah bende memnun kalırım
Evet ben kizimda Baska bi Marka slmaistim Cok agirdi 3 Ay kullandim degsitirdim simdi chiccco kullanyiorum
Serbest canm , arkadasım girecek ben giremezsem de, o stresle 27de doğururum heralde diyorumsen serbest mi çalışıyorsun bir yere bağlı mı? başkasına devredersin en azından. senin de dava tarihlerin belli olmazsa iş almazsın. benden ıyı durumun sanki.:)
ben 32 raporumu ist ten aldım canım memorial Çankaya'da dr nin muayenesine de çok yakın
benım 6 şubat ama ocağın 23 de okullar tatıl olduktan sonra sanırım olur.
ocağın 24 de 38 haftalık olacak.
yaşı büyük mü? senın ona karsı çıkma ımkanın yok mu? bazı ınsanlar ıyılıkten anlamıyorlar. tersleyince ancak normale donuyorlar.
canım iyiymiş senın. benımde arkadaşım işlerine yardım ederım dıyor ama fımaları tanımıyor. bir de zaten kendı ısı basından askın benımkıne yetısemez.Serbest canm , arkadasım girecek ben giremezsem de, o stresle 27de doğururum heralde diyorum)
olabilir belki de. ya bana da dedı doktor oyle. bu doktora dedim bebek ters mı dıye.Dr bugun bana bebiş dönmemiş sezeryan olabilirsin dedi. Dönmemesini kendi bilinç altımla yapıyor olabilirim biliyor musunuz. Daha önceki bebiş hep doğum pozisyonundaydı. Şimdi korkuyorum ya bebişi kendim mi döndürmüyorum acaba diye düşünüyorum.