2015 Şubat Anneleri

niye sezeryan dedi,dikkat ettim de özel doktora gidenler daha şimdiden sezeryan lafı açılmaya başladı :) hayırlısı olsun sezeryan sonuçta bir ameliyat iyileşme süreci vs uzun sürüyor ama eğer doktorunuz gerekli görüyorsa hiçç düşünmeyin bile. bana deseler sezeryan olucan niye diye sormam çünkü ben doktora bir şey diretemem onlar bizlerden daha iyi biliyor. bu konuda şanslıyım bana sezeryan filan demez kimse gerekli olmadığı sürece :)

Bebiş daha dönmemiş diye dedi canım yaa.

Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
Buraya girmeden önce doğum. Haftamı belirliyordum :))) 37+5 olsun ayın 15 olsun yada 25 olsun :KK70:

Kızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)

Güvenli yatış yastığı bir de emzirme yastığı konusunda kararsız kaldım ben. Bazıları kullanışlı bazıları da gereksiz diyor. Var mı başka alan?

ben almayacaktım aslında ama civil'de indirime girmişti 11 liraya düşmüştü dayanamadım aldım :KK51:

emzirme yastığı da almayı düşünmüyorum... yan yatış için de battaiye kıvırırım ya da ince bir yastık koyarım diyordum ama işte indirimin cazibesine kapıldım :KK48:

döner beya daha ne aceleci doktormuş o öyle :) benimde dönüp dönmediğini bilmiyorum yarın kontrol var sorucam doktora.

Hiç bir kontrolümde dönük değildi o yüzden bu şekilde devam ederse sezeryan yaparız dedi işte. Ben de normal daha iyidir belki döner dedim öyle bitti konuşma.

haha eşim annemlere gitmemi benden çok istiyor desem :D ya ben evlendim annem üst katımda oturuyordu daha yeni bu yaz taşındılar tam da hamileliğime denk geldi taşınmaları o yüzden eşim filan bizim aileye aşırı alışık hiç öyle çekinmez D: bide kayınvalidem şeker hastası açıkçası çok fazla yardım beklemiyorum eşim de bunu bildiğinden hiç konusunu açmıyoruz.o yüzden anneciğim sağ olsun başımda olunca sırtım yere gelmez. ama benim ailem hep etrafımda olduğu için herkes yardıma gelir birde dayılarım var onların eşleriyle arkadaş gibi olduğumdan onlar da yalnız bırakmazlar . birazcık bu yüzden şanslıyım işte :)
Allah bozmasın. kimisi şanslı işte. benım de aslında aılem yakınlarımda ama hastalıklar falan herkes bıktı bırılerıne bakmaktan.
benım hamılelıgıme gölge düştü o nedenle.

Evet canım ben de gecen gün fark ettim satım 8 mayis :) büyümüştür annesi büyümez mi en son ne zaman gitmiştir doktora?

Evet canım yaa çok şükür ama doğum zamanı da yaklaşıyor artik yavaş yavaş ben sonuna kadar bekleyemiyorum zaten o yüzden bebisin gelişimi önemli Allah korusun kuvozde kalmasın yavrucaklar Rabbim sağlık sıhhat versin.

Asil sevindirici haber bebegimin kalbindeki parlaklık gitmiş çok şükür ama doktorumuz dogduktan sonra perinatologa önlem amaçlı gorunmemizi söyledi inşallah sizler de dua edin birşey çıkmasın sağlıkla sihhatle buyutelim bebislerimizi.
5 hafta oldu canım görmeyeli. En son 36 cm 1 kg du. Bakalım ne kadar olmuş:)

İnşallah eşin yanındayken olur. Benim eşim de sürekli seyahatte. Inşallah o da benimle olur. Hepimizin eşleri inşallah yanımızda olur.
Ay inşallah ya Eşli doğum başka, ben sancı çekerken adam bin bin türlü haldeydi :) bide yanımda doğumhane de çok komik olaylar yaşadık o doğumhane de :)))

Kızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)

şu primanın premium care olanını alıcam daha çıkıp almadım ama sanırım zaten 2 ila 5 kilo arası oluyormuş boyutu. bir paket alıcam 50 li sonra sıkarsa diye gider büyüğünü alır eşim.

Pazara gittim geldim bişicik de almadım :s tülbentşe bone aldım. Kayınvalidemi aratıcam şimdi kızıma, bugün doğum günü onu kutlayalım:)

Pazara gittim geldim bişicik de almadım :s tülbentşe bone aldım. Kayınvalidemi aratıcam şimdi kızıma, bugün doğum günü onu kutlayalım:)
Ay maşallah canım, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Sendemi kış günü doğum yaptın :)

1 numara mı ne onlar ben aldım pek fazla kullanmadım hemen büyüğüne geçtim zaten aldığım da 1 paketti.

Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
bence sonlara doğru herkes sabırsızlanıyo :)
ben değilde eşim erken gelsin istiyo, sinir ediyo beni. eşimin doğum günü 6 ocak bebiş de sağsalim 6 ocakta gelsin istiyo :(

Back
X