Aksam karanliginda gunes gözlüğüyle arac sürmeye calistim iyi mi o derece kötü oldu gözlerim

kısik kısık bakmktan uzunlarımı acik unutmusum ne adamın teki sürekli bir el kol hareketi yapip taciz etti yol boyu anlayamadim da bir de ona gıcık oldum aksam aksam. Ana yola inip esimi alalim dedik eve kadar o sürer bari hadi inmisken gunduzki geceligi degstreym iki dakkada dedm. Neye niyet neye kismet parfumlerde indirim varmış esim bakmak istedi onlari koklamktan beynim döndü kız cisim tutturdu o ara hadii kostur fizana wc yetstrmeye.

gel geri bilmem kac tl parfum alisversne cek veriyolarmis iyi guzel dedik ceki de cocuga kullanalim bir iki bakinip almaya basladik vay efendim cek icin de su kadarlik alisvets gerekiyo demezler mi hay ben sülalenize

selam verdik borclu ciktik hesabi o tutari tutturcam denkliycem diye ugras bi de deli oldum. Isiklar spot apaydinlik yedi bitrdi gozlerimi oturcak tek yer yok hastaliktan kiriliyom zaten

yeminle düsüp bayilcam simdi daha arabaya bindik eve gidicez de yemek yiyecez de oooo ölme essem ölme