Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim stres yaptiysan kendine cok ondan ciimistir bende kasiniyorum ama benimki gebelik kasintisi egzama drgil gecer tez zamanda insallahYa kıZlar ellerimde ve ayaklarımd kabarcıklar çıktı çok kaşınıyo doktra gittim egzama dedi krem verdi var mı böyle bişy yaşayan
Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) biz bugün baya sakiniz :) bide arkadaşlar kasılma için karnın bir tarafının toplanması demiş gece pozisyon değiştirirken benim de toplanıyor bi yere karnım sertleşince ağrıyor biraz ama ovunca yada pozisyonu değiştirince geçiyor. Ben bebeğim toplanıyor sanıyordum ama değil mi? Bu mu kasılma acaba? Bilen birincevap verirse sevinirim :)
kızlar sizde göbek çizgisi çıktı mı? Benim ilk oğlanda vardı ama bunda olmadı.
Ahahaha biz herşeyin dürümünü yaparız bacım, pidemizde ayrı güzeldir tek başına da iş görür yani
bak Antepliler kadar eti seven başka millet yoktur, düşün nohut dürüm orda ünlendiyse vardır bi hikmeti.
Istanbuldayken Beyoğlu'nun ara sokaklarında bi Antep dürümcüsü keşfetmiştim. Erinmeyip Kartal'dan oraya gidiyodum canım çektiğinde ama orda da nohut dürüm yapmıyolardı yoksa bi dene derdim![]()
ya şafak saysa iyi. bari dersin ki halden anlıyo. benim ona kızmamama rağmen, müdürüme sinirlenmişim ona anlatıyorum " buna mı sinirlendin, sen de sinirlenmeye yer arıyorsun vs", ondan sonra ben gayet sakince "tamam buna sinirlendim ve sinirlenmeye yer arıyorum" diyince bana kızıyo. anam hamile olan ben miyim sen misin? ağız tadıyla birine de kızamıycaz arkadaş.
ulan 7 aydır (Allahtan ben çok çekmedim de) psikoloji normalden farklı. son aylarımız artık ve bebek büyüdükçe sıkıntısı artıyor, uyku düzenin bozuluyor, sürekli yorgunsun. bi destek ol arkadaş. sinirliysem "amaan boşver, biz şimdi eve gider bi duş alır sakinleşiriz" de! veya "seni yemeğe götüreyim" de! veya evde şunu yapalım film izleyelim, mısır patlatalım" de ki ben de sakinleşeyim. ne geriyorsun lan beni
ahaa dolmuşum da kusmaya yer arıyormuşum.![]()
benimde 2 gündür nasıl midem yanıyordu, dün eve gittim yattım uyudum , çorba vardı dedim onu ısıtayım bugün böyle olsun bizim ki de gelince bana küsüyor bamya istemişte yapmamışım !! dedim midem yanıyor olumm nasıl yapayım ? benim hep yanıyor ağrıyor diyor : )) dedim he yanında bi de 1,5 kilo çocuk taşıyon zaten senin işinde zor : ))) kendiyle bir tutuyor yaww
En iyisinin köküne kibrit suyu :)
herkes rüyasında bebegini besler ben de 2 tane fareye dut yaprağı yediriyordum :))))bu gece rüyamda erkek bebeğim varmış, ama ben hiç emzirmiyorum. o da hiç ağlamıyo.
sonra aklıma geliyor emzirmediğim, emzirmek istiyorum almıyor memeyi, sonra bi iki kere alıyor süt gelmeye başlıyor bol bol.
şu emzirmeyi unutma rüyasını kaç kez gördüm sayamadım... hep aynı rüya...
bende var ne tuhaf bi çizgi yaw geçecekmiş o da doğumdan sonra
herkes rüyasında bebegini besler ben de 2 tane fareye dut yaprağı yediriyordum :))))
cepten rahatça giriyorum ben ya hıc sıkıntı yasamiyorumya ben cep telefonumdan foruma girince forum kapanıyo, böyle bi şey yaşayan var mı?
Iste herkesde olabilir ama duzensiz oluyosa sorun yok duzenli olmasi sakincali mesela ben her aksam dakika tutuyorum 3 dakikada bir oluyo ve bu sakincali
bende o kahverengi çizgi yok şimdilik ama göbeğimin altında çatlaklarım var.