M.idman yurdundan bile gol mü yiyorlar yav.
Ilk golü onlar attı zaten. Gs nin ilk golünü de yine Mersin'li futbolcu kendi kalesine attı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M.idman yurdundan bile gol mü yiyorlar yav.
Kızlar benim göbeğimde çizgi oluşmadı, herkeste oluyormuş niye bende olmadı ki.
lif bnm de yattı kafama hem basit hem işlevsel :)) hem de hemen biter :) çok uzun sürerse sıkılırm benUnutulmaz bence. Ben de pek el örgüsü giymem aslında ama kendi içimden de örmek geldinakonun hoşgeldin soft yünleri tam liflik
lif de öreyim diyorum
![]()
hahah senin kocada marasli galiba litchi :)
zaten ayda yilda bir geliyolar yapacak bisey yok , kabak tatlisi yaptim ( esim dogradi )
yarinda mercimek çorbasi, pilav ve guveç yapicam , kaç gundur dusunuyorum en kolay bunlari buldum : ))))
valla gitmis bulmus, en son A allh bilir ne zaman markete gitmistir .. benim de payim var tabi bunda , gece geç_ çalisiyor diye hiç hayir demedim, ne eksik dese ise giderken arabada hazir oldu oda aldi dukkana koydu, fena alisti ama kararliyim artik yapmiycam ..
bnm aldigim 1 kutunun içinde 3 tane var 2 kutu aldım
Gitde.için rahat etsin.Sali gitcm
Her markanın farklıdır belki canımyanlış bişey mi aldım acaba dedim![]()
Bu değişik tutal dekupaj tutkalı. Kuruyunca bir şey belli olmuyor.üstüne de vernik olacak kuruyuncaAaa ne güzel bi teknik :) tutkallanan yerler Belli olmuyor mu peki ? benek benek olmuyor mu?
Çok hoşuma gitti valla :) çok maymun iştahlıyim sanırım bi lif başlıyim diyorum bi abajur boyayim :)Bu değişik tutal dekupaj tutkalı. Kuruyunca bir şey belli olmuyor.üstüne de vernik olacak kuruyunca
Ah sizde de mi mesai saatinde arama tripi var.[/QUOTE
Yok çıkma saatine denk gelirse unutmazmış.
İşyerinde tel çekmiyor zaten öyle dertlerimiz yok. Birde ben telde konuşmayı pek sevmem. Sadece bir yere giderken haber vermek için ararım. Öyle huylarımız var
Her markanın farklıdır belki canım
Adrenalin yaratıyoruzAy git sarıl yat yanına barışın ya aynı evde kusluk çok sinir bozar..
Benim annem 65 yaşında bütün gs maçlarını takip eder futbolcuların hepsini tanır. Sırf gs yenince kardeşim mutlu oluyor diye o da oluyor.Ilk golü onlar attı zaten. Gs nin ilk golünü de yine Mersin'li futbolcu kendi kalesine attı![]()
Sen ör lifini bir sonrasına bakarsın.Çok hoşuma gitti valla :) çok maymun iştahlıyim sanırım bi lif başlıyim diyorum bi abajur boyayim :)
Aynı Süreci istiyorum :) diyetimize de başlar kendimize geliriz inş
Valla been kendimden geçtim tek dileğim kızımın mutlu bir aile ortamında büyümesi.küsün kocalara ortada çocuk yokkennazınızı yapın, geçen günler geri gelmiyor. tekmeleri özlüyorsun da kucagındaki bebek sana muhtaç. tekme düşünmeye vakit olmuyor ilk aylar. şimdiden lohusalık zormuş bana destek olcaksın deyin duymuyo gibi olsalar da duyuyor erkekler. onların desteği olmadan olmuyor.
eşim de ister ki kalabalık aile yaşayalım annelere babalara çocukları satalım biz rahat edelim. malesef dedim çocuk senin çocuğun sana baba diyorsa sorumlu da sensin. anne kaçamıyorsa babalar da kaçmasın sorumluluktan.
ne yazdım ha kızmışım demek ki ben de
Buydu
Bu oldu
Beş dakkada beşiktaş
İkeadan güzel yaptım
fazla adrenalin kalbe zarar :)))Adrenalin yaratıyoruz![]()