2015 Şubat Anneleri

Kızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Demiyorlar mı şu teli iki dk bırakın diye.
Malum mac vardı mac bitti yorumlara gecti.
benim kızım hic hoslanmiyor yinemi kadinlar kulubu diyo bazen kizim okuldayken ve yatinca girmeye calisiyorum.

Benimki dun geldi su ters duran bebe resimlerinden (imzada cikan bebe resumlerini kastetti) nefret ettim. Ne zaman bitcek bu diyo:KK45: dedim 40 hafta sonra imza kalkiyo ama forum forever En Büyük KK
Hahaha be istiyor bebeciklerden. Hepsi erkek bebek bende ona sinir oluyorum

Benim uykum mu ne geldi
Dün geceden uykusuzluk.
Korkuyorum uyumaya. İyice uykum gelsene deliksiz uyusam

Kızlar siz yazarken eşlerinin ne ile mesgul?
Demiyorlar mı şu teli iki dk bırakın diye.
Benimki teknoloji delisi canım. Bana pc oyunu ps4 oyunu oyna diyo benim vaktim yok onlara. Tabletle uğraşıyorum bende. O zaten ya pc yada ps4 başında oluyo. Yanıma gelirse bırakıyorum elimden hemen.

Eklentiler

• DSC_0017_20141220232139063.webp
    DSC_0017_20141220232139063.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 94
kızlar çok moralim bozuk. kaynanam gelecekmiş bu gece bize hastane var yakınımızda arkadaşının yanında refakatçiymiş. tmm dedim gelsin. bu gün de kardeşimin doğum günü sabahtan evi topladım öğlen çıkacaktım anneme. eşim dedi annem arkadaşarının kızlarınıda getircekmiş buraya yemeğe gece. biraz söylendim düşüncesizliğine ama tmm dedim. kaçta gelecekler dedim. gece 9 dan sonra dedi. tmm beni 8 de al annemde eve gelip bişeyler hazırlarım. sonra eşim geldi aldı beni annemden, markete uğrayalım dedim annem geldi gitti bile dedi. eeee dedim hani gece gelecekti. geldi işte dedi sen gezmekten evde durmadığın için! ağırlamamışım anasını. ya kadın beni arayıp şu saatte gelcem bile demiyo kafasına esiyo geliyo ben evdemiyim bir programım varmı soran yok. zaten hep böyle emrivaki yapar. kocam da nasıl söylendi bana yok evde durmuyomuşum ki bir aydır evdeyim hafta sonları dahil.. hiçbir zaman yanımda değil hep o dengesiz annesinin yanında. çok bıktım çok bunaldım. diyo ki bi de bana hadi git içerde ağla sinir kirizi geçir diyo. çok sinirlendim hiç bir zaman için çözemeyeceğim bir konu bu bu kadar anacı bir erkekle evlenmenin sonu bu işte. kendimi çok yalnız hissediyorum :(

Benimki teknoloji delisi canım. Bana pc oyunu ps4 oyunu oyna diyo benim vaktim yok onlara. Tabletle uğraşıyorum bende. O zaten ya pc yada ps4 başında oluyo. Yanıma gelirse bırakıyorum elimden hemen.
Seninkinin ilgilendiği maç yorumundan beter ve o bağımlılık hiç vazgeçmiyorlar

Kayınvalidemler geldi bugün temizlik yaptım sarma malzemesi getirmiş sen güzel sarıyorsun dedi koca bi tencere sarma sardık hem asma yaprağı hem lahana. Canım çıktı yine bugün. Yemek çay faslı derken gittiler de girdim kk ne. Bugün sabahtan beri bebeğim aşırı hareketli ve sert vuruyo. Sebebi ne olabilir acaba ? Canım bişeyi çokçekti yiyemedim acaba ondan mı ? Rahatsız mı oluyor ? Bi sıkıntısımı var ? Karnıma ağrılar giriyo artık çok yoruldum ben bebeğin hareketlerinden. İçim içimi yiyo bide. Bu arada benimde lizözüm yok yapacak gönüllü bi annemde yok. Arkadaşımızın lizözü çok güzel sağlıkla en mutlu anında giysin.

Ya ben severim aslinda... mac cok guzeldi insan bazi pozisyonlarin kritigini merak ediyor kulagim tv de. Sevmeyene iskencedir ama....
Bende maç izlerim zevk de alırım.terimlerini de biliyorum.ama asla yorum izlemem.
Birde ben çok kafaya takıyorum. Çok ilgilenirsem.ve takımım.yenilirse dünya zindan olur. En iyisi izlememek

Teşekkür ederim canım.
Esoba tasarım.
bak bunuda ben yaptım
Çok hoooooooş. Nasıl yapılıyo bu ? Çok güzel ya sen yetenekliymişin herşeye ben yapamıyorum diyosun ama içinden cevher çıktı. Örgü bilsen yapsan nolcak. Çok satanı yapanı var. Kendi tasarımını yapıyorsun sen. Ben çokbeğendim

Allah bagislasin canim evlatlarini,n yuvanizin sihiri mutlulugu hiç eksilmesin insallah
simdi bi tasimamak var bide tasiyamamak var, benim durum tasiyamamaua giriyor, bazen evin içinde agladiginda oglani kucagima aliyorum bi dakkaligina çocugu dusurcem nerdeyse gucum hiç yok
insallah dogdukdan sonra gucum yerine gelir, yoksa dogan çocugu kim tasiycak benim : )))

Kiyamam canım benim senin oğlan kaç kilo,valla ben yeri geldi mi oğlumu da kaldiriyorum ki kendisi 20 kg,en çok kızımı kaldırıyorum o da 12 kilo.pazara gidip alışveriş yapıyorum tamam araba garaja kadar giriyor ama asansorden eve kadar bi daha gel git yapmayım diye aldığım bütün şeyleri bir seferde ben tasiyorum ki sanırım 20 kgu gecer...
Sen yemene içmene dikkat et gücünü topla canim çocuklar ve esin önce Allaha sonra sana emanet sen güçlü olmalısın ki onların ihtiyaclarini karsilayabilesin ;)

Back
X