2015 Şubat Anneleri

Anne evi sefası bitti uyuz koca rahat etsin die eve geçiyorum :/ neyse Bebeğin bakıcısı olacak abla gelecek tanışmaya Pazartesi , anlaşırsak salı başlayacak, inş anlaşırız kızlar o kdr zorlandım ki birini bulana kdr. Dün ilk defa bi haftanın üstüne uykusunda sarıldı öptü bnmki, gidiyrz die ne kdr mutlu olduysa artk :)

Kizlar sampuan ne aldiniz. Dalin var evde ama sanki icime sinmedi. Mustela urunlerini alayim diyorum. Mustelada duruluma gerektirmeyen temizleme sıvısı, nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler de var. Bunlar gerekli mi.

Kizlar sampuan ne aldiniz. Dalin var evde ama sanki icime sinmedi. Mustela urunlerini alayim diyorum. Mustelada duruluma gerektirmeyen temizleme sıvısı, nemlendirici vücut losyonu gibi ürünler de var. Bunlar gerekli mi.

ben unibaby aldım

beslenme için bi bakalm

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 92
Ben sebamed aldım hiç ekstra şeylerı almadım büyük boy şampuan ve sabununu aldım

Mustelanin yenidogan sampuani, sabunu, vucut losyonu ve pisik kremini aldim canim :)

Kadrolu hastanizdan merhaba herkese. Iyice nefes alamaz oldym kulagima basinc yapiyor kadin digumcumu aradim bugun acile gelsen de serum verrler anlik rahatlma saglae sadece dedi.yarin hastaneye gel kbb görsün ona göre tedavi baslatalim muhtemelen antibiyotik basliycak ilacin uygunluguna bakayim dedi. Calisma durumumu sordu dedim yarin vercektim calisablir raporumu ama bu gidisle calisamaz vericem dedim. Kbb sana bikac gun rapor yazar istersen dedi ya da ben ayiririm ama iznin yanmasin dedi. Simdi ben 34te zaten izne ayrikcaktim yani iki hafta çalışıp ertelerim diyodum kbb bana istirahat verse bile o ertelmeden dusuyor diye biliyorum yanlis mi? E kaldi geriye bir hafta doktra istanbulda dogum yapacağım henuz demedim simdi zirt pirt rapor degstrmek dert izah dert napsam bilemedim yarin direk calisamaz seklinde alip ayrilmam daha mantikli diymi.Yarin sabahtan okula gidicem sinavimi yapmya odevlerin bi kismini toplayip sonra doktora gecicem böyle iki arada surunmektense bitsin bu iskence diymi

Kadrolu hastanizdan merhaba herkese. Iyice nefes alamaz oldym kulagima basinc yapiyor kadin digumcumu aradim bugun acile gelsen de serum verrler anlik rahatlma saglae sadece dedi.yarin hastaneye gel kbb görsün ona göre tedavi baslatalim muhtemelen antibiyotik basliycak ilacin uygunluguna bakayim dedi. Calisma durumumu sordu dedim yarin vercektim calisablir raporumu ama bu gidisle calisamaz vericem dedim. Kbb sana bikac gun rapor yazar istersen dedi ya da ben ayiririm ama iznin yanmasin dedi. Simdi ben 34te zaten izne ayrikcaktim yani iki hafta çalışıp ertelerim diyodum kbb bana istirahat verse bile o ertelmeden dusuyor diye biliyorum yanlis mi? E kaldi geriye bir hafta doktra istanbulda dogum yapacağım henuz demedim simdi zirt pirt rapor degstrmek dert izah dert napsam bilemedim yarin direk calisamaz seklinde alip ayrilmam daha mantikli diymi.Yarin sabahtan okula gidicem sinavimi yapmya odevlerin bi kismini toplayip sonra doktora gecicem böyle iki arada surunmektense bitsin bu iskence diymi

Al raporunu dinlen arkadaşım,baya şifayı kaptın sen,2 hafta için iyice ağırlaşma ...

Canim ben ilk kizimda hep dalin kullandim halada onu kullaniyorum bebisede onubdusunuyorum ama icine sinmezse chicco uni baby mustelada iyi ama temizleme sivisi falan onlar gereksiz geldi bana alirsan bi nemlendirici ve sampuanini alabikirsin

1 hafta bile aktarsan kar aslında. eğer 3 gün kbb raporundan sonra 34 bitene kadar çalışabılceksen kbb den rapor al.
yani dene bence. ama çok yoruldun sen kötüyüm uğraşmayayım diyorsan 32 de ayrıl izne olsun bitsin.

Bende kocayi iyi edim derken sanirim gribi bana grcti hafif burnum akmaya basladi devami gelmez insallah yanarim ya

Bizimkisi erken de uyumuyor ki. Gece 12 de 1 de yatıp sabah 5 te 6 da kalkıyor. Bu hergün böyle hafta sonu dahil .

Eşin ne işle meşgul canım gün içinde uykusu gelmiyor mu acaba insan yorgun düşer nihayetinde böyle tempoya dayanılmaz ki.Gerçi bir yandan da iyi bebiş doğduğunda eğer gece uyanırsa babası bakar sen yatarsın :KK45:

1 hafta bile aktarsan kar aslında. eğer 3 gün kbb raporundan sonra 34 bitene kadar çalışabılceksen kbb den rapor al.
yani dene bence. ama çok yoruldun sen kötüyüm uğraşmayayım diyorsan 32 de ayrıl izne olsun bitsin.

Normal rapor hakkim da az kalmıştı benim uc gun anca vardir zaten bu hafta gitmemin amacı sınavları yapip odev toplmkti e raporu kbbden alirsam bıle yine onlari ben yapicam degmez en azından yarin gitcem iki saay sınavı yapip kaccam bi de çarşamba giderm obur sinav için bi saat toparlar evde okurum odevdi sınavdi dedim. Gittikce geri sariyorum filmi iyice yer etti hastalikar artik korkum bebis icin kendimi gectim:(

Bende kocayi iyi edim derken sanirim gribi bana grcti hafif burnum akmaya basladi devami gelmez insallah yanarim ya

Aman evlerden irak olsun kimse çekmesin hele hamile halde hastalik vb karantinaya al kendini ikerlmeden canim cok gecmis olsun

kuçukken benimkilerde oyle erken kalakrdi ama simdi biraz daha uyyolar, benil arkadslarin çocuklari oglen 12 ye kadar uyyor, bende benimkilere uyumuyor diyorum onlara abkinca : )

saat 10 su an, kiz uyandi oglan uyyor
isimiz var valla geç galkip geç yatacak butun tatil boyunca

Benim de oğlum çok geç uyanıyor.Ama geç de yatar kerata.Saat 11:30-12 gibi filan kalkar kaldırmazsam.Kızım 6 gibi bir süt molasına kalkıyor.Bu sabah çok ağlamaklıydı.Süt istedi içmedi su istedi içmedi.psy dinlemek istiyor habire."aç açççç" diyip duruyor halini görmelisiniz :KK68:

Ama geç kalkan çocuk da zor.Oğlum kahvaltısını yapsın diye öğlene kadar kahvaltı sofrada kalıyor.Kızım gelip gidip kahvaltılıkları karıştırıyor.Geçen gün fındık ezmesinin içine yeşil zeytinleri bi doldurmuş cimcime :p

Yine hafta sonu yine koca disarda isleri güçlerivar ve ben yine evde yine can sıkıntisi iiçindeyim..

Deli gibi temizlik yapasim var.. Gumuslugun içindekileri yikayip raflari silip yerleştirmeyi evleri süpürüp silmeyi toz almayi planliyorum.. Bütün bunpari yapmak için son 1 saat 45 dk var.. Öğrenciler gelecek kurs var evde..oyhhh sabahlar olmasin...

Yarin aksama kadar gezecemmmmm :D

Ne kursu var evde canım merak ettim şimdi..

Back
X