Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esım mat. ogretmenı canım..çocuklar bızım evegelıyor..evde ders anlatıyor..sınıf duzenı kuruyruz evde masalar tahtalar falan oyle ısteNe kursu var evde canım merak ettim şimdi..
Sagol cnm sabada gecmis olsun 2 gun raporluydu esim dikkat ettim ama onu iyi edim derken sanirim bana geciyo ins ilerlemez sende cabucak atlatirsin insNormal rapor hakkim da az kalmıştı benim uc gun anca vardir zaten bu hafta gitmemin amacı sınavları yapip odev toplmkti e raporu kbbden alirsam bıle yine onlari ben yapicam degmez en azından yarin gitcem iki saay sınavı yapip kaccam bi de çarşamba giderm obur sinav için bi saat toparlar evde okurum odevdi sınavdi dedim. Gittikce geri sariyorum filmi iyice yer etti hastalikar artik korkum bebis icin kendimi gectim
Aman evlerden irak olsun kimse çekmesin hele hamile halde hastalik vb karantinaya al kendini ikerlmeden canim cok gecmis olsun
Kalkan demislerdi. Kafam karisiyor almayayim en iyisi simdilik.
Ya kelebegin ebatini nasi ayarlicaz?kucuk ve standart var.benimki kucuk gibisanki ama netten anlayamadimKalkan ilk günden gerekmeyebilir duruma gore alirsin eczaneden falan ama kelebek uc bulunsun cantanda o gerekebilir ilk etapta meme ucundan oturu tutma sorunu yaşarsa bebis
Ya kelebegin ebatini nasi ayarlicaz?kucuk ve standart var.benimki kucuk gibisanki ama netten anlayamadim
Biz hem uykuyu seven bi aileyiz hemde gece 3 de yattım bu saate kaldım:) ama normaldede 8 de kaktığımı hiç hatırlamam:)Kiiiz bu saate kadar nasil uyuyosunHamilelikte max 1-2 defa 10da uyanmusimdur. Hep 8de dikiliyom :/
Kadrolu hastanizdan merhaba herkese. Iyice nefes alamaz oldym kulagima basinc yapiyor kadin digumcumu aradim bugun acile gelsen de serum verrler anlik rahatlma saglae sadece dedi.yarin hastaneye gel kbb görsün ona göre tedavi baslatalim muhtemelen antibiyotik basliycak ilacin uygunluguna bakayim dedi. Calisma durumumu sordu dedim yarin vercektim calisablir raporumu ama bu gidisle calisamaz vericem dedim. Kbb sana bikac gun rapor yazar istersen dedi ya da ben ayiririm ama iznin yanmasin dedi. Simdi ben 34te zaten izne ayrikcaktim yani iki hafta çalışıp ertelerim diyodum kbb bana istirahat verse bile o ertelmeden dusuyor diye biliyorum yanlis mi? E kaldi geriye bir hafta doktra istanbulda dogum yapacağım henuz demedim simdi zirt pirt rapor degstrmek dert izah dert napsam bilemedim yarin direk calisamaz seklinde alip ayrilmam daha mantikli diymi.Yarin sabahtan okula gidicem sinavimi yapmya odevlerin bi kismini toplayip sonra doktora gecicem böyle iki arada surunmektense bitsin bu iskence diymi
Eşin ne işle meşgul canım gün içinde uykusu gelmiyor mu acaba insan yorgun düşer nihayetinde böyle tempoya dayanılmaz ki.Gerçi bir yandan da iyi bebiş doğduğunda eğer gece uyanırsa babası bakar sen yatarsın![]()
Doping yap benim koca grip oldugunda nar limon portakal sıktım karistirdim hepicigini hem ona hem kendime c vitamini ni cok tukemeliyiz bacilar ihlamur ic hasta olmafan tedbir alcez :)Bende kocayi iyi edim derken sanirim gribi bana grcti hafif burnum akmaya basladi devami gelmez insallah yanarim ya
Sagol cnm kocama bol bol yaptim mortakal mandalina limon siktim nane limon ihlamur falan 2 gunde ayaga kalktida ben de icmeye baslimDoping yap benim koca grip oldugunda nar limon portakal sıktım karistirdim hepicigini hem ona hem kendime c vitamini ni cok tukemeliyiz bacilar ihlamur ic hasta olmafan tedbir alcez :)
Burdaki diğer ikiz anneleri niye yazmıyo yaaa@anneolmakk
Beninki donmus dr pk geri donmez dedi ama daha donuyorlar. Oglumda sabah duz aksam ters diger gun yine duz oldugunu gormustum 32-33 haftalarda. Suyu az diye hastanede yattigimda. Suyu az olan hareket edemez derler bir de. Iri bebek zor doner diye birsey yok. Sen hareketlisin zaten doner pipilin. Daha vakit var.kızlar benım pipili hala dönmedi..bası omurgamın tam altında dayandıkça dayanıyor sıpa.. hamılelıgımın ılk aylarında plesenta prevıa yüzünden yasadıgım sezeryan korkusu, pipili yuzunden yıne hortladı..benım bı sekılde bu veledı döndürmem lazım..36. haftadan sonra dönme olasılığı cıddı manada azalıyormuş..kı zaten dr um pipili iri dıye su saatten sonra donmesı bır ıhtımal dedı..
kısacası benım gıbı bebegı hala dönmeyıp normal doğum ısteyıyorsanız verdıgım linklere goz atmanızı onerırım.. su günden ıtıbaren yapmaya baslıcam cunku..umarım once Allahın ıznıyle sonrada cok zorlanmadan basarabılırım..
lınk atamadım ..BLOGCU ANNE sayfasında BİRBEBEGIN DÖNME ÖYKÜSÜ baslıgı altındakılerı dıkkatlce okuyun ve ızleyın..
Insallah tutarlar da zorlanmadan gonul rahatligi ile emziririz.Ya onu ben de anlyamadim standart almistim hani standarttir neticede kucuk olan ucu olmyana goredr belki diye ama büyük gibi de geliyo gözüme benim uclar bi tuhaf bi bakiyom var bi bakiyom yok gibi. Birisi yassi yamuk zaten ilkinde emzirme sorunu da yasamistim blmiyorum artk en olmadi o zaman kucugumude alirim ins gerek kalmadan tutar kuzular memisleri