2015 Şubat Anneleri

Kızlar Biz Şimdi 31+3 Olduk Ama Ben İş Yerinden 5 Ocakta Ayrılacağımı Bildirdim Yani 33 Haftalıkken Gidicem Doktora Rapor Alıcam Vericem Sorun Olurmu Sizce Kimi 32.Hftaya Girer Girmez Alman Gerekir Diyo :KK34::KK34:
32+0 da Alman gerekiyor raporu. Ama 33. Haftanda doktorun 32 haftalık diye rapor yazarsa da sorun yok ;)

bnm bu ctesi var kontrolüm umarım donmemistir yaa.. ctesi gelmez artık bunu dusunmekten

sabır ne kadar zor geldi hepimize şu hamilelikte,halbuki ctesiye ne var şunun şurasında

benim aslında çarşamba gitmem lazım o gün iyice bir muayne edicek 36ıncı haftam bitmiş olucak

20 yaşındayım ama bende varis çok fazla , hamile kalmamla iyice kudurdu
vajinamda da var sanırım
doktorumla bunu paylaşınca muayne edicem , eğer varsa normal doğum düşünmeyiz dedi
annemin varmış , tabi bizim gibi şanslı değildi önceden öğrenememiş ve doğum sırasında 12 dikiş atılmış
kan kaybından ölüyormuş az kalsın
o riski göze almak istemiyorum
ama he 36+0 da gitmişim he 35+2 ne farkeder ki değilmi :110:

Çok kar kış yağmur çamur olmadiktan sonra giyilir canım ya nasılsa arabadan inip kapalı mekana girilecek..açık dediysem çok açık değil zaten söyle bişi falan

Bu ayakkabı da olur gebe deki elbiseyi giyen kızın ayakkabısı da olur ama açık alma diyor işte :( Açıkta daha rahat olur sanırım şişse bile o tolere edebilir de kapalı zor yürünür gibi. Ben cuma tekrar bakayım parti de cuma Akşamı. Yorulmadan umarım bulurum uygun bişey.

Doğru herşey çok Pahalı geldi. Bu paket de ayrı ayrı alınca pahalı olabilirdi böyle topluca aldım işte. Meryem uzerlinin bebişine giydirdiği tarzda bişey yoktu ama arama çalışmalarım devam edicek :KK66:
Öyle tek alt var kırmızı ama onunki çorap.gibi biraz dar ve sanırım kadife.
Almanyaya mı açılalım.ne yapalım
Benim aşırı kırmızı takıntım var zaten.

Nereden aldıysa çok güzel bir seçim zaten. Ben de kırmızıyı çok seviyorum ;)

Hadi bakalim insallah donmemeistir
Donse bile bi daha doner. Oglum dondu birkc defa. 36 dan sonra sabit kaldi.

alla alla neresi oynuyor o zaman bu bebişlerin hickirdiginda? ? bi standarti yok mu ki ?
son birkac hafta surekli hickirdi oglum ve gobegim komple zipliyordu. Bizim gibi degiller ki suyun icinde hickirinca tum vucutlari hopluyor. Yerleri daraldikca tumden hissediliyor iste

Aslında tek tek bulabilirsem takım yapayım diyorum ben de. Kırmızı altı bulabilirsem sanki çizgiliyi daha çabuk bulabilirmişim Gibi geliyor. Üzerine de beyaz bir hırka gşydirmiş sanırım.,

Ben bugün aşırı rahatsızım.
Midem bulanıyor fenaa
Belim ağrıyor
Karnımın içi acıyor ve aşırı halsizim.
Cuma kontrolüm var.

Aslında tek tek bulabilirsem takım yapayım diyorum ben de. Kırmızı altı bulabilirsem sanki çizgiliyi daha çabuk bulabilirmişim Gibi geliyor. Üzerine de beyaz bir hırka gşydirmiş sanırım.,
Kırmızı alt var ebebekte falan.

RAporunda Dr mutlaka 32. Haftadadır demeli. 33 olsan bile 32 yazmalı yani.

ilk önce 32 de çalışabilir alman gerek canım sonra 33 de Çalışamaz alırsın

Evet 32 haftalikken calisir raporu alman gerek. 5ocakta da tekrar doktordan rapor almalusin.

32+0 da Alman gerekiyor raporu. Ama 33. Haftanda doktorun 32 haftalık diye rapor yazarsa da sorun yok :KK66:

Hee Yani 33 Haftalıkken 32 Haftalık Diye Doğum İznine Ayrılamam Ölemi İlla 32. Haftalıkken Olucak Yani O zaman Benim Pazartesi Rapor Almam Lazım Ben Çalışmayı Düşünmüyorum Yerime Kız Geldi Ona İşi Öğretiyorum Onun İçin 5 Ocakta Bırakırım Diyodum:KK34:

Benm de varmış kırmızı takıntım, oyuncakları bile kırmızı alıyorum hep

Ben bugün aşırı rahatsızım.
Midem bulanıyor fenaa
Belim ağrıyor
Karnımın içi acıyor ve aşırı halsizim.
Cuma kontrolüm var.

Ilk Ayla son ay birbirine çok benzermiş Dr söyledi bugun. Halsizlik geri geldi ama biz hala bir oraya bir buraya koşturup duruyoruz. Özellikle senin şu merdiven çıkmaların seni çok yoruyor bence. KDV zamanı bitiyor mu biraz dinlensen evde.

Hee Yani 33 Haftalıkken 32 Haftalık Diye Doğum İznine Ayrılamam Ölemi İlla 32. Haftalıkken Olucak Yani O zaman Benim Pazartesi Rapor Almam Lazım Ben Çalışmayı Düşünmüyorum Yerime Kız Geldi Ona İşi Öğretiyorum Onun İçin 5 Ocakta Bırakırım Diyodum:KK34:

Dr un 33 teyken bile 32 olarak imzalamayı kabul ederse senin için daha iyi olabilir. Bebişin 39. Haftada doğmuş gibi olur arada 8 hafta yerine 7 hafta olduğu için sekizinci gafta doğum sonrasına eklenir.

Ilk Ayla son ay birbirine çok benzermiş Dr söyledi bugun. Halsizlik geri geldi ama biz hala bir oraya bir buraya koşturup duruyoruz. Özellikle senin şu merdiven çıkmaların seni çok yoruyor bence. KDV zamanı bitiyor mu biraz dinlensen evde.
Bırakmazlarki dinlenelim. Aralık ayı defter tasdik zamanı. Noter bile bana zıt sanki yüz tane problem çıkardı.
Birde adamın. Biri biraz önce saat 11 de aramış beni abuk subuk bir şey için yani insan bu kadar mı görgüden yoksun olur.
Şimdi sabahın köründe yine arar yaptınız mı diye.

Back
X