http://www.idilbaby.com/5922-Sacbantli-Body,PR-166324.html böyle bişey alıp altına da kırmızı patikli altlardan alsan olurum ki?
Gördüm bunu bugün. Lacivert çizgilerini ince yapmışlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
http://www.idilbaby.com/5922-Sacbantli-Body,PR-166324.html böyle bişey alıp altına da kırmızı patikli altlardan alsan olurum ki?
canım ben artık bacağıma vuruyorum,çok morarıyor falan ama en azından içim rahat oluyor,bacakta vurunca az yanıyor ama 5 dk ya geçiyor...
Bırakmazlarki dinlenelim. Aralık ayı defter tasdik zamanı. Noter bile bana zıt sanki yüz tane problem çıkardı.
Birde adamın. Biri biraz önce saat 11 de aramış beni abuk subuk bir şey için yani insan bu kadar mı görgüden yoksun olur.
Şimdi sabahın köründe yine arar yaptınız mı diye.
Kırmızı alt var ebebekte falan.
Aynı durum bende de mevcut canım benimkide 10 Şubat diyor bana gorede geç bir tarih bakalım ne olacakBakin simdi benim kafama ne takildi simdi benim doktor 11 subatda aliriz bebegi dedi bende somestira deenk gelsin diyince olmaz en erken 9 subatda alabilirim dedi ya acaba diyorum bu kadininda 2 cocugu var acaba okullarin tatil olmasiyla buda izne falanmi ayrilcak da bana ole dedi yarin gidince kinusucam ama sezeryan sonucta bukadr gec alma sebebi ne olabilirki hem ya daha erken gelirse bebek gece doguma falan girmiyo doktor bosunami gidiyorum yani ona duzgun bi tarih versinde dogumuma girsin ya bak kizdim yine
Yeni değil ki ne zmndr var bende. Bgn doktordaydım bişey olsa solerdi bence sen de sıkılma , büyüdüler ondan herhaldeBilmiyorum.valla bu gece doğurmazsam iyi.
Boynumda var, görmemezlikten geliyorumvücudunda et beni çıkan var mı? ufak ufak et benleri çıkıyor vücudumda.
Ya belim agrıyor hiç belim agrımazdı. Doğumda bel ağrısı ile geliyormuşya endişe sardı başka beli ağrıyan vae mı?Yeni değil ki ne zmndr var bende. Bgn doktordaydım bişey olsa solerdi bence sen de sıkılma , büyüdüler ondan herhalde
Neden 2-3
Dur kiz heyecan yaptirma bana aramızda iki gun var senle. 2 3 hafta dersen istanbula gitmeden doğurma korkum depresiverir bi anda
Kiz ne 2-3 haftasi naptin senn..
Rahim genişliyo o yüzden acıyo canım.Karnımızın içi niye acıyo bizim ya?
Kızımda çıkmıştı. Ve ben doğumdan sonra sürekli incir suyu yapıp içtim. Bi süre sonra dökülmeye başladı. Çok şaşırmıştım. Meğersem incirin et ben dökme etkisi varmış. Hatta incir sütü olarak satılıyormuş bile. Ben içtikçe etki gösterdi. Arada benlerin üstünede sürüyodum. Şu anda varsa 1-2 tanedir.vücudunda et beni çıkan var mı? ufak ufak et benleri çıkıyor vücudumda.
Senin 5i gorunuyo neden ole diyokiAynı durum bende de mevcut canım benimkide 10 Şubat diyor bana gorede geç bir tarih bakalım ne olacak
Ben 32. Haftada gittiğimde 2 kilo 43cm di doktor bir hafta önde dedi. Doktorlarında bi standartı yok sana 2 hafta demişler bana 1. Çok da umursamamak lazım galiba bu kilo olayını
bende şu oğlan döndümü nerede neresi die bu ay taktım çok düşünüyorum.
Hafta başında 2 gün kasıklarımda tonlarca ağırlık var gibiydi ve bnm her gece soluma yattığımda sol kasığımın orada hıçkırıyor oğluş, bu gün ise yukarı göbüşümün üstünde kımıldandı öğleden snra karnım sağa yamuldu sağ tarafa geçti hem sağ kasıklara da oynama var hemde sağ tarafıma kaburgama bişiyi ittiriyor arada acıtıyor canımı ve karnımn sağ tarafı sertleşiyor bu çocuk haftanın yarısı yukarıda yarısı aşağıda mı son 2-3 haftadır böle haftanın yarısında başka diğer yarısında başka hissediyorum ama hep hıçkırıkları ben gece yatınca sol yada sağ kasıklarıma yakın hissediyorum.
Oğlummm nerdesin ses ver anneye aşağıda mı yukarıda mı![]()
![]()
Ben, hep ağrıyor .Ya belim agrıyor hiç belim agrımazdı. Doğumda bel ağrısı ile geliyormuşya endişe sardı başka beli ağrıyan vae mı?
:))) himmm çalismadigim yerden soru sordun ben canim : )Su geldikten sonra kaç saat sonra bebiş doğuyor? Ben eşime 12 saat sonra doğuyor dedim o zaman bitün toplantılarıma girer öyle gelirim diyor![]()
Gecenin en iyi sorusu :)Evettt günün en abuk subuk sorusu yine benden
- Bebekler içerde neden ağlamıyor?
Ben tarihi yanlış girmiştim o yüzden öyle canım 32+3 teyim şuandaSenin 5i gorunuyo neden ole diyoki
O buradaydı