2015 Şubat Anneleri

Idrar,kan, pelviks genişliği , ayrıca vajinal kültür ... Bunlar doğumdan önce yapılmalı. Ama ben en son 3 ay önce kanıma baktırdım. Israr da hamile kaldığımı öğrendiğimiz zaman.

Bu kontrolde beta streptokok u sorsan nasıl olur canım? Yalnız o da smear gibi alınıyormuş haberin olsun.

Ayda bir ...en son 32 de gittim sonra 36 bitince gidicem işte o da Çarşamba günü oluyor. Ondan sonra doğuma ...... Benimki nie böyle yapıyor ya
bana ank daki dr 36 dan sonra haftada bire düşer randevu sıkligi demişti 36 dan sonra ayda bir gidilmez ya hatta son haftada nerdeyse hergün görüscez dedi

allah bu tecrübeleri yaşatıp cesaretlendirmesin. açıkçası ben korkmuyorum yalan yok,sadece temkinliyim bildiğimden bazı şeyleri.ama diyorum ya bu kadar doğumdan korkmayan ben sezeryan olursam oturur ağlarım asıl sezeryandan korkuyorum ben :D çünkü çok gördüm sezeryan acısı yaşayan etrafımda,o yüzden tırsıyorum.

bakma ben o kadar takıntılı değilim. sadece zaman az kaldı onun heyecanı ve endişesi var.sanki şu yılbaşı geçince doğurucam gibime geliyor tamamen psikolojik yani D:
bende cok korkuyorum sezeryandan...:KK17::KK17::KK17:

dönecegıne ınanmak ıstıyorum sureklı egzersız yapıyorum..boşalıyor durduğu yer cok zaman ama dönup dolaşık gene getırıyor kafasını kaburgamın altına..2 aydır kımıldamadı yerınden..bılmıyorum,kendımı alıştırmaya da çalışıyor olabılırım..sezoyaaa:KK43::KK43::KK43:

Namaz kılarken Secde de dönmesine neden olabilirmiş.

allah bu tecrübeleri yaşatıp cesaretlendirmesin. açıkçası ben korkmuyorum yalan yok,sadece temkinliyim bildiğimden bazı şeyleri.ama diyorum ya bu kadar doğumdan korkmayan ben sezeryan olursam oturur ağlarım asıl sezeryandan korkuyorum ben :D çünkü çok gördüm sezeryan acısı yaşayan etrafımda,o yüzden tırsıyorum.

bakma ben o kadar takıntılı değilim. sadece zaman az kaldı onun heyecanı ve endişesi var.sanki şu yılbaşı geçince doğurucam gibime geliyor tamamen psikolojik yani D:

korkunun ecele faydası yok
şu iğneden dolayı kafamda deli sorular risk oluşturur mu falan
doktor gayet rahat
gecenlerde iğne kullanıp normal yapan birinin başına gelenleri duydum iyice dellendim
doktora güvenmek istiyorum

Benim Zeynep hanımda dönmedi daha bende çok korkuyorum sezeryandan hayırlısıyla döner inşallah sağ tarafıma kafasıyla baskı yapıyor hanım efendi :) daha erken diyorlar bakalım oğlum erken dönmüştü ondan etkileniyorum galiba

Annem gözümün önünde canlandı. En küçük kardeşimin doğumuna gideceği zaman ( önce suyu geldiği için anladı) banyoya girmişti nasıl zorlana zorlana her yerine ağda yapmıştı. Hiç silinmiyor o sahne gözümden. Babam ise başkalarıyla fingirdeşmekten karısı ne alemde haberi bile yoktu.
Off nerden de geldi bu şimdi aklıma
Annelerin hakkı gerçekten ama gerçekten ödenmez....
Şimdi o kardeşim anneme kes sesini bile diyebiliyor
:KK61::mad::mad::mad:

:(

Cnm acilmam oldugu mecbur bakio cnku bi anda 5 cm bile acilabilirmis.yada hic açılmazmis ama allaha sukur 1 bucuk cm mis dha acilma.olmamis bu ara su sizintisi problem iste
Senin sudaki azalma sızıntı sebebi ile miymis ? farketmiş miydin sızıntı olduğunu sen ?

Evet oluyormuş,çok nadir de olsa görülen bir durum. Annemde de var , ilk doğumda ebe farketmemiş atmış neşteri kan revan içinde kalmış her yer. Dikiş kolay tutmuyor ayrıca. Çok riskli bir durum. Doktoruma sorduğum da benim daha önce ki bir hastamda başıma geldi çok berbat bir durum,muayne ederiz eğer varsa hiç riske atmayız dedi.
Benim de bacaklarımda var , hatta vajinama yakın kısımlarda da var ama orda var mi anca doktor anlıcak :/
kadın olmak neden bu kadar zor:s

amin inşallah canım ya , bi de dün masam bikaç santim kaymış kabloların çıktığı bi yer var kapaklı orası aşağıda biraz masamın ucu oraya gelmiş sallanıyordu onu düzelteyim dedim yani o da bikaç santim falandır ağır bişeyde değil sonrasında hareketi vardı gerçi ama nedense hep o geldi aklıma , bi fanus olsada içine girsek

Ben de yukarıdaki bişeye uzandım Aklım çıktı :(

Back
X