2015 Şubat Anneleri

pekı ters doğumlarda ölüm kalım yada ne bılıyım turkıyede tehlıkelı dıye cok rısklı dıye yapmıyolarya..ordada bebek sıkıntıları cokolmuyormu?

Bilmiyormus bizdekiler öyle açıklamisti benm ssvd yaptrcak doktorum.turkiyede ters durusu patoloji gibi sunuyorlar sanki anormal bir sey hayati risk var gibi ama aslinda degil sadece biraz daha zor bi dogum pozisyonu .ama geçmişten gununuze Türkiye ekolu bunu deneyimleyip geliştirmemis öğretmemis yenilere öyle de devam etmis adi tehlikeli olmus demisti kadin.Sezeryan sonrasi normali kabul eden drlar bile biyerden sonra donmuyorsa hala normali deneyemiyormus düşün:KK57:

korkunun ecele faydası yok
şu iğneden dolayı kafamda deli sorular risk oluşturur mu falan
doktor gayet rahat
gecenlerde iğne kullanıp normal yapan birinin başına gelenleri duydum iyice dellendim
doktora güvenmek istiyorum

Dr bana bebiş dönerse iğneyi bırakırız doğumu bekleriz dedi yoksa son güne kadar iğneyi kulanacakmışım.

dedıgın sey bu dımı..

Acilmadi video bende

Normal doğum düşünenler için önemli bir testmiş canım. Belki doğuma yakın yapar Dr lar.

normal dogumda bebis kanaldan gecerken annede var olan bazi bakteriler (ki bunlarin anneye zarari yokmus tasiyici oluyormus anne sadece) bebege gecebiliyormus bu da zaturre solunum yolu enfeksiyonları gibi erken donem hastalıklarına solunum sıkıntılatına neden olabiliyormus bebislerde. Bilhassa premature dogumda muhimmis. Onceden bu bakteri tasiyicisi mıyız diye yapilan bir vajen kültürüymus o test pozitif cikarsa dogum başladığında antibiyotik veriliyormus ki bebegi korusun

onuda duydum..yaklaşık 2 haftadır popmun acısından oturarak kılıyodum namazı bugun ogle namazını ayakta kıldım..karnım resmen yırtılıyor ıcerden sımdı..

gun ıcınde ara ara secde pozısyonunda beklıyorum 5 dk falan..

Günde yirmi dakikayı bulsun diyorlar. Secdede de uzun kalınmıyor ki.

Acilmadi video bende

normal dogumda bebis kanaldan gecerken annede var olan bazi bakteriler (ki bunlarin anneye zarari yokmus tasiyici oluyormus anne sadece) bebege gecebiliyormus bu da zaturre solunum yolu enfeksiyonları gibi erken donem hastalıklarına solunum sıkıntılatına neden olabiliyormus bebislerde. Bilhassa premature dogumda muhimmis. Onceden bu bakteri tasiyicisi mıyız diye yapilan bir vajen kültürüymus o test pozitif cikarsa dogum başladığında antibiyotik veriliyormus ki bebegi korusun
banada verıldı ama test yapılmadan..suyumazar azar gelınce onlemamaclı verdı dr

Şükür biri cevap vermiş. :-)!
Bizde solunum yok ondandır diye düşündükk.

Dr Kaan Kocatepenin sayfasında görmüştüm 3 boyutlu ultrasonda bir bebek ağlıyo gibi çıkmış :D dr yazmış ağlıyor da olabilirler böyle bir poz denk gelmiş de olabilir. anne kanındaki dünyayı ne kadar araştırsak da tam olarak bilemiyoruz yazmış. biz de eşimle çok geyiğini yapmıştık bunun ağlasa bile sesleri çıkmıyo sinir oluyorlardır diye :D çıkınca size gösterecem diye içlerine atıyor olabilirler felan :)

banada verıldı ama test yapılmadan..suyumazar azar gelınce onlemamaclı verdı dr

Seninki baska su gelişinde kesede kacak var aciklik var mikrop kapar diye ya da bebek kakasini yaparsa diye verilen koruyucu antıbıyotık vermişler sana. Bu dedigim beta mikrobunun bu çeşidine ozel tek seferde yüksek dozda uygulanan ozel bir tedbirmis öyle okudum ben

hahahah niyeymis,makarna pilavdan iyidir : ))))))))))
o deidklerini ben yemiyorum çocuklarda yemoyor bi alip tadina abksak iyi olur ama avokadoyu yemeisni cidden bilmiyorum : (

Bak avokadoda çok Demir var limon sıkıp yersen Kansızlık için çok iyi. Ben bazen ekmeğe Tereyağ gibi sürüp yiyorum bazen yeşil salataya koyuyorum üzerine de balsamik sirke mmmm güzel oluyor ;)

Bal gibi de kimyasal.
Litchicim ben dalin in sabun tozunu aldım baktım dalan roxy 5.90 dı dalin 20 tlydi dalin aldım pahalı olan iyi düşüncesiyle peki onun hakkında bilgin bar mı?
Dr bana bebiş dönerse iğneyi bırakırız doğumu bekleriz dedi yoksa son güne kadar iğneyi kulanacakmışım.
Cnm onunla ne alakası varmışki ya? Benim bebeğim döndü ama hiç duymadım iğneyle dönme arasında bişey? Kafama takıldı zaten iğneyi bırakmak benim için zor olacak içim rahat etmez bırakınca heralde :( bilmiyorum psikolojik galiba ama doktor olabildiğince kullan desin diye dua ediyorum ya
Acilmadi video bende

. Cnm bende tam tersi normalde bebek kanaldan geçerken bazı enfeksiyonlara doğalyoldan maruz kaldığı için sezeryanlı bebeklere göre doğal bağışıklık kazanıyormuş ve sağlıklı oluyormuş diye duydum

Hic sevemedim su avakadoyu hertürlü denedim iyi hazirlayanin elinden de yedim ama ihhh bana göre itici bir tat aslinda cok faydaliymis da:(

mrserlis mrserlis dogru duymussun canim o dedigin yararli bakteri grubuna girenler bağışıklık icinggerçekten faydasi cokmus. Bu bahsedilen test ozel bir grup bakteri icin yapiliyormus o herkeste olmuyormus zaten ama bulaşması durumunda bebekte pnömokok gibi agir seyirli hastalıklara neden oluyormus farkli bisey ki ona ozel test yapiliyor

Back
X