2015 Şubat Anneleri

Kuzlar nasılsınız bişi soracaktım bebişinizin şampuanını bebe yağını vs. Hangi marka aldınız n11 de sebametin ürünleri 5 parçası 79 tl nasıl sizce sipariş vereyim mi :KK58:

Litchicim ben dalin in sabun tozunu aldım baktım dalan roxy 5.90 dı dalin 20 tlydi dalin aldım pahalı olan iyi düşüncesiyle peki onun hakkında bilgin bar mı?

Cnm onunla ne alakası varmışki ya? Benim bebeğim döndü ama hiç duymadım iğneyle dönme arasında bişey? Kafama takıldı zaten iğneyi bırakmak benim için zor olacak içim rahat etmez bırakınca heralde :KK43: bilmiyorum psikolojik galiba ama doktor olabildiğince kullan desin diye dua ediyorum ya
. Cnm bende tam tersi normalde bebek kanaldan geçerken bazı enfeksiyonlara doğalyoldan maruz kaldığı için sezeryanlı bebeklere göre doğal bağışıklık kazanıyormuş ve sağlıklı oluyormuş diye duydum

Canım dalin alıcam sanırım ben de. Ama sıvı olandan. Bir de hacı Şakir toz sabun düşünüyorum. Belki bende miyom var diye Dr ilacı kestirmeyi düşünüyordur. Kanama yaparmış. Sezeryan yaparsak miyomu da alırız dedi. Normal doğum gerçekten bebişler için çok iyi dediğin gibi kanaldan geçerken Bağışıklık kazanıyor. Ama beta streptokok başka bişey annede varsa bebişler için tehlikeli olabiliyor test yapılması gerekiyor doğumdan önce.

benimde en son 11 di, 11 in üstüne çıktığını hiç sanmam bu ay sonu baktıracağım bende. B12 in çok düşükmüş, benim 56 çıkmıştı 5 aylıkken çok üzülmüştüm kafaya taktım ilaçlarımı düzenli içtim, et yedim her gün iki bardak süt içtim her gün yumurta yedim bir ayda 116 ya çıkarttım öbür ay 130 lara yakındı. B12 çabuk yükseliyor, doktoruna da göster sonucunu belki iğne verir.

benim dr um bana hiç b12 testi yaptırmadı ? şimdi sizden öğreniyorum bak.. kan değerlerin de iyi iyi dedi hep kan ilacı felan da kullanmadım. en son bi hemogram istedi benden şimdi söyleyim de b12 ve demir de baktırayım bari dimi? başka bir analize gerek var mı acaba kanda d vitamini felan da bakılıyor mu sizde?

Hic sevemedim su avakadoyu hertürlü denedim iyi hazirlayanin elinden de yedim ama ihhh bana göre itici bir tat aslinda cok faydaliymis da:KK43:

Bazen çok sarımsağa ve limona boğuyorlar öylesini ben de yiyemiyorum. Balsamik sirkeyle süper oluyor ;) bence sen de bir iki bişeyle dene hatta sadece kızarmış ekmeğe sürüp ye kendi damak tadına göre beğeneceğin bir formunu bulursun.

hahahahah iyi bari baska sey yapmasinda :KK45:
karnina nasil basiliyor, Tr de yapiyoalrmis duydumda benim hiç basima gelmedi
:) bebek gözüktüya onu hızlandırmak için, zaten iki kere bastılar bi kere bastı bebek çıktı diğerinde de plesentayı çıkarmak için :) ilk defa bebeğin plesentasını görmüş oldum çok tuaf ve iğrenç bişey :)

kızlar ben garip bi bel arısı hissediyorum ayrıca içime bıçak batar gibi oluyo kuyruk sokumuma doğru ağrı artıyo çocukta ayaklarını ikide bir kaburgama dayayıp geriyo kendini acı çekiyorum bildiğiniz ne yapmam gerekiyor ? :(

Kizlar size bi kac sorum var..

Doktorum bana uzan dedi zaten calismiyorum ya oturma yerine uzan daha iyi dedi. Bende bi cok hamilenin aksine sirt ustu yatinca nasi rahatliyorum anlatamam. Ama sirt ustunun iyi olmadigini duydum. Bi dahaki gidisimde sorcam doktoruma.. sola yatmak mi en iyisi sizce?

Kizlar bi de her gidisimde nolur nolmaz diye agda yaptiriyorum hep. 32 haftadayim henuz ne zaman bakiyolar alttan genellikle? Ay doktorum erkek ama ben hic cekinmem o dert degil de agda konuau da cok hassasim hazirliksiz yakalanirsam cok utanirim. Hamilelikten tuylerim de gec cikiyo bos yere hep kuafore gidiyorum..

Ya bi de normal dogurursam nasi anlicam herhalde her gun agda yapmam lazim. Ay benim de derdime bak ya hahahah
Ah canım ya bende öyle rahat ediyorum son 1-2 haftadır ama senin dediğin gibi korkarım hemen Yön değiştiriyorum ama. Olmuyorrrrrrrrr :((((( taş gibi kas kastı oluyor karnım korkuyorum öyle her hafta muayenede yok. Allah'a emanet :(

Back
X