2015 Şubat Anneleri

iki dakika yazmayın eve gıdıyorum. kuaföre uğrayacağım.
her doktora gıttgımde kaş bıyık muhabbetı var. sankı düğüne gıdıyorum sadece doktora gıdecegım zaman süsleniyorum pudra rimel falan sürüyorum. gelen hamişler çok kokoşlar anacım.
hep dıyorum bunlar bızım kızlardan olabılır mı acep.
6000 e gecmeyın sakın ben gelmeden.
susunnnnnnnn 2 dk.

Bir iki üç tıp

oraya hiç vuramıyorum bir kere denedim 5 gün acıdı hatta kapkara morardı korktum bende ne yapıcam bilmiyorum olmadı morarma filan sallamayıp bacağa geçicem şurada fazla birşey kalmadı.

ilk gün benimde çok morardı sonraları nokta şeklinde morarıyo,bende çok korkuyordum adım atamıyorsun falan diyorlardı bende öyle olmadı sadece morarma,onada katlanıcaz artık...

Yok sadece rahim ağzı uzun kapalı falan diyor. Çatıya elle bakıyorlar sanki çatı için de bir alet geliştirseler ta.
bence de. o muayene şekli kalkmalı ya. psikoloji alt üst yani.zaten tıp personeli rahat etsin diye yapılmış bişeymiş o.biszi düşünen yok .

Kızlar arkadaşım bana bu bambu beşiklerden hediye almış ben hiç bakmamıştım bugün çıkarayım şu yatağı yorganı yıkayayım dedim. Ki şimdiye kadar beşik var nasıl olsa diye oda ve yatak konusunda ya n gelip yatmıştım bugün bi baktım yatağı incecik battaniye gibi bişey yorgan varla yok arası yastık yok içinde anca ıvıt zıvır süs püs cibinlik şimdi ben napıcam bu beşikleri olanlar içind yatak nasıl yapıyorsunuz uffff geride verilmez hediye sonuçta sma bence alacaklar sakın düşünmeyin böyle bişeyi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 94
Back
X