2015 Şubat Anneleri

Dr bana bebiş dönerse iğneyi bırakırız doğumu bekleriz dedi yoksa son güne kadar iğneyi kulanacakmışım.

bende son güne kadar kullanıcam iğneyi yan o sancılar geldiğinde bırakıcam. ama benim korktuğum mesela hiborun kullanma talimatında ameliyattan veya başka bir cerrahi müdaheleden önce bırakınız yazıyor :S doktor herhalde bilir ne zaman bırak diyeceğini. çünkü ben sordum ne kadar kullanıcam diye o da doğum anına kadar kullanıcaksın dedi S:

Kesinlikle suwene bak cnm ben buldum ama bedeni yoktu indirimde var. Ben gecelik pijama aldım ama görsen gülersin normal ayıcıklı falan önü düğmeli bile değil ama napayım çok beğendim

Ben de marks and Spencer da gördüm ayucıklı bir gecelik. Düğmeli değildi ama çok hoşuma gitti doğum için onu alıyım diyorum ben de ;)

bende son güne kadar kullanıcam iğneyi yan o sancılar geldiğinde bırakıcam. ama benim korktuğum mesela hiborun kullanma talimatında ameliyattan veya başka bir cerrahi müdaheleden önce bırakınız yazıyor :S doktor herhalde bilir ne zaman bırak diyeceğini. çünkü ben sordum ne kadar kullanıcam diye o da doğum anına kadar kullanıcaksın dedi S:

Benimki de öyle dedi ana sonradan dönerse normal doğum için iğneyi bırakırız demesine biraz kafam karıştı. Son ana kadar kullandırıl iğne kullanıyorsun sezeryan olman lazım derlerse diye düşündüm. Hayırlısı olsun tabii.

Benimki de öyle dedi ana sonradan dönerse normal doğum için iğneyi bırakırız demesine biraz kafam karıştı. Son ana kadar kullandırıl iğne kullanıyorsun sezeryan olman lazım derlerse diye düşündüm. Hayırlısı olsun tabii.

normal doğum için iğneyimi bıraktırıcakmış ilginç öyle birşey olsa benimkide söylerdi ama hiç demedi kullancıan dedi sadece. iğne için sezeryan yapmazlar çünkü normal doğuma engel değil iğne.

normal doğum için iğneyimi bıraktırıcakmış ilginç öyle birşey olsa benimkide söylerdi ama hiç demedi kullancıan dedi sadece. iğne için sezeryan yapmazlar çünkü normal doğuma engel değil iğne.

Belki benim özel durumum yüzünden öyle demiştir miyom var ya kanarmış öyle dedi.

Kızlar arkadaşım bana bu bambu beşiklerden hediye almış ben hiç bakmamıştım bugün çıkarayım şu yatağı yorganı yıkayayım dedim. Ki şimdiye kadar beşik var nasıl olsa diye oda ve yatak konusunda ya n gelip yatmıştım bugün bi baktım yatağı incecik battaniye gibi bişey yorgan varla yok arası yastık yok içinde anca ıvıt zıvır süs püs cibinlik şimdi ben napıcam bu beşikleri olanlar içind yatak nasıl yapıyorsunuz uffff geride verilmez hediye sonuçta sma bence alacaklar sakın düşünmeyin böyle bişeyi
canım yeni doğan yastık yorgan Kullanmaz zaten de yatak kısmı önemli sünger kestircem ben uygun yoğunlukta

Belki benim özel durumum yüzünden öyle demiştir miyom var ya kanarmış öyle dedi.

olabilir benim kist filan olmadığından sanırım önemli görülmedi hoş kafama göre konuşuyorum burada daha ne diyeceği belli değil,belki haftaya konuşur olmadı bir daha ki gidişimde ben sorarım normal doğuma engel bir durum var mı diye.

Kızlar arkadaşım bana bu bambu beşiklerden hediye almış ben hiç bakmamıştım bugün çıkarayım şu yatağı yorganı yıkayayım dedim. Ki şimdiye kadar beşik var nasıl olsa diye oda ve yatak konusunda ya n gelip yatmıştım bugün bi baktım yatağı incecik battaniye gibi bişey yorgan varla yok arası yastık yok içinde anca ıvıt zıvır süs püs cibinlik şimdi ben napıcam bu beşikleri olanlar içind yatak nasıl yapıyorsunuz uffff geride verilmez hediye sonuçta sma bence alacaklar sakın düşünmeyin böyle bişeyi

canım yenidoğana yorgan örtmeyin diye okudum ayağını attığında üzerini açabilmeliymiş. uyku setinin yorganını yatak örtüsü olarak kullnacağım ben; battaniyeye nevresim geçireceğim.
yastık da kullanılmıyor zaten
yorgancılarda falan yaptırabilirsin sanırım yatak

yavv var ya bılmedıgım yemedıgım seyı canımı cektırdınız haaa..bennerde bulayım avakadoyu güccücük darıcada
heryerde var canım ya Migros falan yok mu yakınında :) eğer yumuşak bulamazsan bi kaç gün camin onünde beklet yumusasin sonra bi dediim gibi yap bak bayılacaksin :))

Back
X