canım kaşıntı için cildiyeye ilk kez gittim ben dün,
önceden kndi drumla konuşmuştuk karaciğer değerlerinden sadece ASL AST bakmıştı ilaçları kesince bunlar düştü norml sınırlara die sevinmiştik ama 1 -2 hafta snra ilaç içmeme rağmen tekrar başladım kaşınmaya bu kez cildiyeye git dedi. Cildiyeci bir sürü test istedi karaciğerler ilgili ayrıntılı şeylere bakıcak.
Troid işine gelince öle ye ye kilo alma gibi bişi olmazda bnm yemem çok az olmasına rağmen durduk yere sebepsiz şişiyordum gerçi bnm şişme kilo alma işim orta okulda FMF çıktı bnde bnm babada var ırsı bir hastalık açılımı akdeniz ateşi die bişi bna ilaç başlamışlardı tam ergenliğe girdiğim süreçte ilaç içtim die 82 kiloya kadar çıkmıştım orta okulla lise son arasında, üniye başladığımda 82 kiloydum kimse inanmıyordu göstermiyorsun diyordu ama tartı öle demiyordu bn ilacı bıraktım evden uzak olunca kızan anne yoktu ve her gün 14 km koşuyordum düzenli olarak 4 ayda 82 den 58 kiloya inmiştim ama FMF ile ilgili sıkıntılar çok artınca tekrar ilaca başlamıştım üni biterken tekrar 72-75 e çıkmıştım değerlerim düzelince düğünüme yakın strestenmiydi bilmiyorum ama 68 e inmiştim bu kezde troid çıktı bnde işte o yüzden dr. kilo vermezsin troidi düzeltmeden dedi versen de geri alırsın dedi. İlaca başladık hamile kaldığımda işte 67 kilo idim şuanda son dr kontrolunde 72 çıktım. ASıl kilo durumum bakalım hamişlik bitince doğurunca belli olur troidim düzelince kilolar giderse cidden etkisi olduğu netleşir ama bnm FMF olunca işte ne kadr fark eder bilmiyorum, ergenliği hep kilo yüzünden kötü geçti yoksa ilkokulda 1 den 5 e kadar 26 kiloydum ölecek bu kız die bakıyorlardı

ama napalım FMF bnm babacıktan bana gelen bir miras hamdolsun beterin beteri vardır