2015 Şubat Anneleri

Teşekkür ettim.
Evet haftada bir dedi. Umarım yükselir.
Doktora et çok tüketiyorum neden düşüyor dedim.
Hamilelikte emilimi düşük olabiliyor dedi.

Ya göğüse dokunma uyarırsın bebek doğar, karnına dokunma erken doğar. Yok hapşurma yok öksürme.ellerimizi yana açıp dolaşalım o zaman.
Takılmayın bence
ama bu gogus olayı gerçekten doğru..gecen bır blog ta okudum 42. haftaya kadar dogumbaslamamıs..sabah uyanıruyanmaz 1 saatgoguslerıme masaj yaptım ve uyardım sonrada 3 4 saat yuruyus yaptım o günde doğuma gıttım yazmış kadın..tetıklemıs yanı..gercı bu göbek olayı saçma geldı bana ama..memıslerde bı tıtresım oluyor ..

bilmem parti falan dediğine göre eğlenceli bişidir..kardesimin sirket yılbaşı partisine Funda ararı ayarlamis..ah ben de Plaza kadını olaydim içimde kaldı
Oooo valla işyerine bak. Seninki hastane en azından benim yerim 100 yıllık han. Arkadaş bile yok bize parti yapanda yok.
Benim kuzende bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyor karşıda.
Her gün parti her gün kutlama.
Bende eskiden hep merkezi bir yerlerde çalışmak istemişimdir ama olmadı.

ben hamılelıgımın son ayındaydım.hergun 1 tane yaptırdım 5 gun boyunca.annem dedıkı senın gıbı bır hamıle gormedım bıraksak duz duvara tırmanacaksın..doğuma gıttıgım gece yatakta taklalar attım..dusun ..doğ artık doğ artık dıye sarkılar soyledım :KK70:esım bu ıgneler sende ters etkı yaptı dedı durdu..ınanılmaz guc vermıstı bana acayıp enerjıktım:KK55:ıste o enerjıylede doğurdum :KK59:
O b12 den değil bence sen şimdi de öylesin :))))

S Sond sen nıye soylemıyon gelen mısafıre evımde sıgara ıcırtmıyorum..rahatsız oluyorum dıye..esım söylemese ben soylerım..
Zaten ayda yılda bir biri gelir bize ama
Misafir yaksa söylerim ama eşim yakıyor hemen gelen kişi ona bakıp yakıyor.
Onların yanında eşimi uyarsam olmuyor. Ama o içmese diğer insanlar cesaret bulup içemez.

benim eşim bırak kendi evini başkasının evinde iç deseler bile asla içmez duvarlara koltuklara perdelere koku siniyor diye birde hamilesin nasıl izin veriyor yahuuu
Bende içen biriydim. Bırak hamileyi sigara içmeyen kişinin yanında da içmezdim.

Oooo valla işyerine bak. Seninki hastane en azından benim yerim 100 yıllık han. Arkadaş bile yok bize parti yapanda yok.
Benim kuzende bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyor karşıda.
Her gün parti her gün kutlama.
Bende eskiden hep merkezi bir yerlerde çalışmak istemişimdir ama olmadı.
aman bnmki de hastane olsa ne olacak topuklu ayakkabı ile gitsem çalışırken çıkarıp düz ayakkabı giyiyorum :) şöyle masa başı bir işim olsa simsikirdak giyinip salinsam koridorda :))) gerçi onlar da hallerinden şikayetçidir sorsan

sancım yok ama o tarz kasılmaları çok yaşıyorum
ablama sordum sancın başlayınca duramazsın ağrıdan yalancı kasılmalardır onlar dedi
bende de bıçak saplanir gibi bişiler oldu bgn karnımda saat tuttum 15 sn de bi oldu..10 cm acilsam bu kdr sık OLAMAZ heralde diyip sakinlestirdim kendimi geçti sonradan..aklimizi kaçırmadan bi dogursaydik

ben de bugün hastaneyi aradım ama dalmışım 1 buçuk gibi aradım (1'de başlanıyor randevu verilmeye) hocanın randevusu dolmuş bu hafta çağırmıştı nst de başlanacak demişti. artık polikliniğe gideceğim bu hafta. bağırsağında genişleme görmüştü aklım onda hala inşallah düzelmiş olur bu hafta.

bir hapşırıyorum kızım 1 saat durmuyor :KK51: dün sabah da doktora gittim ama en kötü hastasın sen hiçbir şey yapamıyorum; ateşin çıkarsa antibiyotik verebilirim sadece dedi. bugün daha iyiyim şükür. benim bademciklerim de yok hemen ciğerime iniyor diye korkuyorum; ama atlattık sayılır.

en güzel haber pazar sabahı annem geliyor:KK36: salı akşamı dönecek ama olsun:KK37:

S Sond
sigara konusu cidden sıkıntı canım ya baştan kuralı koymak lazım sanırım. bizim balkon harici yasak eşim de sadece balkonda içiyor, misafirliğe gittiğimizde de öyle. balkonda içsinler söyle hem sen hamilelikten dolayı bırakmıştın dimi doğru hatırlıyorum? misafirler de anlayışlı olsunlar birazcık En Büyük KK

biz de geçen sene yılbaşı sepeti aldık; eşim yılbaşı akşamı hastaydı hala duruyor sepettekilerin yarısı :KK66: bu sene de ben polis evini düşündüm ama bu sene organizasyon yokmuş ankara'dakinde(annemler istanbul'da ayarladılar gidiyorlar-annem kardeşime elbise bile dikti:KK51:) eşime dedim başbaşa son yılbaşımız ayarla ayarlamazsan bozuşuruz, bakalım ne yapacağız :KK30:
Kız yılbaşı gecesi dışarı mı çıkılır? Burda çıkılmaz yani.
En son 10 sene önce taksime gitmek istemiştik saat 3 olmuştu hala yoldaydık. Geri döndük evde kahvaltıya yetiştik.
Tabii sizin polis evi falan olursa sıkıntı olmaz.
O kadar polis bir arada çok sıkıcı ama

O b12 den değil bence sen şimdi de öylesin :))))
yok kız sımdı adım yol yurumuyorum..o zaman günlük 5 km rutın yol yururduk esımle yarış yapardık yollarda :)

sımdı kıcımı kaldırmaya halım yok..yapıyorum ıslerı guclerı falan ama sonra vur totoyu yat ağrıdan sancıdan duramıyorum..gencımıştım o zaman zaar..30 lar bana yaramadı :P

Zaten ayda yılda bir biri gelir bize ama
Misafir yaksa söylerim ama eşim yakıyor hemen gelen kişi ona bakıp yakıyor.
Onların yanında eşimi uyarsam olmuyor. Ama o içmese diğer insanlar cesaret bulup içemez.
eşini uyar madem yani zararını falan bi kenara koydm zaten canın istiyor hamileyim diye icemiyorsun oruçlu insanın yanında yemek yemek gibi bişi bu

bende de bıçak saplanir gibi bişiler oldu bgn karnımda saat tuttum 15 sn de bi oldu..10 cm acilsam bu kdr sık OLAMAZ heralde diyip sakinlestirdim kendimi geçti sonradan..aklimizi kaçırmadan bi dogursaydik
ahahaha...bısey degıl gerçek sancılar gelınce napacanız ben onu merak edıyom,pimpirikliler sızı.. bebelerde dalga gecıyodur sızınle ıcerde..sarelle reklamındakı veletler gıbı..:KK70:

Arkadaşlarrrr, arkadaşlık sadece burda kalmasın.. Ütü yapıcam, toplanın gelin. Herkes bir parça ütülese biter:KK22: Bi insan hergün gönlek giyermi yaaaa deli olcam:KK34: Hani derler ya erkeğin fazla kıyafeti olmaz diye, bizde tam tersi:) kocaaa gardrobun küçük bir kısmı benim. Hepsini toplayıp atcam şimdi camdan heee:mad:
Eee yani alışveriş merkezi seven insanın da öyle olur. Benim Kocanın 3 tane pantolonu var. Alsan bile neye taktıysa onu giyinir.

yok kız sımdı adım yol yurumuyorum..o zaman günlük 5 km rutın yol yururduk esımle yarış yapardık yollarda :)

sımdı kıcımı kaldırmaya halım yok..yapıyorum ıslerı guclerı falan ama sonra vur totoyu yat ağrıdan sancıdan duramıyorum..gencımıştım o zaman zaar..30 lar bana yaramadı :p
Ay sen kicini kaldirmiyorsan Ben koltukla bir oldum demektir :) işten gelip koltuga bi yapisiyorum uykum gelip sızana kdr ordayım

aman bnmki de hastane olsa ne olacak topuklu ayakkabı ile gitsem çalışırken çıkarıp düz ayakkabı giyiyorum :) şöyle masa başı bir işim olsa simsikirdak giyinip salinsam koridorda :))) gerçi onlar da hallerinden şikayetçidir sorsan
Evet bizim diş hekimide full süs,mini etekli,makyajlı falan ama ayağında ortopedik terlik oluyor. Her akşam gezmede zaten.

ahahaha...bısey degıl gerçek sancılar gelınce napacanız ben onu merak edıyom,pimpirikliler sızı.. bebelerde dalga gecıyodur sızınle ıcerde..sarelle reklamındakı veletler gıbı..:KK70:
Ya ödüm koptu hastanede dogururSam diye :)) dişçi koltuğunda yapardım artık doğumu ay allah korusun..o kısacık 15 sn de ne senaryolar yazdım sen bi bilsen sabaha kdr gulersin :)

vallaha yaaa
hayırlısıyla bi doğursak omuydu bumuydu demesek
ama bu seferde yok gazıydı yok uykusuydu o dert başlar
hadi o neyse bi şekilde olurda bu durumda doktoru arasakmı evde yatsakmı bilemiyoruz

ben hamılelıgımın son ayındaydım.hergun 1 tane yaptırdım 5 gun boyunca.annem dedıkı senın gıbı bır hamıle gormedım bıraksak duz duvara tırmanacaksın..doğuma gıttıgım gece yatakta taklalar attım..dusun ..doğ artık doğ artık dıye sarkılar soyledım :KK70:esım bu ıgneler sende ters etkı yaptı dedı durdu..ınanılmaz guc vermıstı bana acayıp enerjıktım:KK55:ıste o enerjıylede doğurdum :KK59:
İ
İğneden değildir sen hep öylesin.
Senin içine bir şey kaçmış.bence :-)

Kız yılbaşı gecesi dışarı mı çıkılır? Burda çıkılmaz yani.
En son 10 sene önce taksime gitmek istemiştik saat 3 olmuştu hala yoldaydık. Geri döndük evde kahvaltıya yetiştik.
Tabii sizin polis evi falan olursa sıkıntı olmaz.
O kadar polis bir arada çok sıkıcı ama
kımse çıkmasın yılbaşında sokağa..ellerler valla,ben karısmam:KK70:
Ya ödüm koptu hastanede dogururSam diye :)) dişçi koltuğunda yapardım artık doğumu ay allah korusun..o kısacık 15 sn de ne senaryolar yazdım sen bi bilsen sabaha kdr gulersin :)
bugun sohbette bı abla dedıkı sancısı gelmıs hastaneye gıderken yolda arabada bebegın bası cıkmıs,bagırmıs bebek geliyor dıye,kadına ablası demıs kı it onu gerı ıcerı sok:KK57::KK70:gerı soktum basını dedı..hastaneye gıttık koşarcasına kendımı hastane kapısından ıcerı attım ve yere oturdum anında cıktı çocuk etegımın altından dedı:KK57:saka gıbı yaa...

Back
X