ben de bugün hastaneyi aradım ama dalmışım 1 buçuk gibi aradım (1'de başlanıyor randevu verilmeye) hocanın randevusu dolmuş bu hafta çağırmıştı nst de başlanacak demişti. artık polikliniğe gideceğim bu hafta. bağırsağında genişleme görmüştü aklım onda hala inşallah düzelmiş olur bu hafta.
bir hapşırıyorum kızım 1 saat durmuyor

dün sabah da doktora gittim ama en kötü hastasın sen hiçbir şey yapamıyorum; ateşin çıkarsa antibiyotik verebilirim sadece dedi. bugün daha iyiyim şükür. benim bademciklerim de yok hemen ciğerime iniyor diye korkuyorum; ama atlattık sayılır.
en güzel haber pazar sabahı annem geliyor

salı akşamı dönecek ama olsun
S
Sond
sigara konusu cidden sıkıntı canım ya baştan kuralı koymak lazım sanırım. bizim balkon harici yasak eşim de sadece balkonda içiyor, misafirliğe gittiğimizde de öyle. balkonda içsinler söyle hem sen hamilelikten dolayı bırakmıştın dimi doğru hatırlıyorum? misafirler de anlayışlı olsunlar birazcık
biz de geçen sene yılbaşı sepeti aldık; eşim yılbaşı akşamı hastaydı hala duruyor sepettekilerin yarısı

bu sene de ben polis evini düşündüm ama bu sene organizasyon yokmuş ankara'dakinde(annemler istanbul'da ayarladılar gidiyorlar-annem kardeşime elbise bile dikti

) eşime dedim başbaşa son yılbaşımız ayarla ayarlamazsan bozuşuruz, bakalım ne yapacağız