Benimde öyle boyu aynı kilosu artıyor. Yani en uzun 53-54 doğuyor demek böyle uzaması gerekiyor.3 hafta once de ayni boydaydi. Kilomuz artiyor boyumuzda artis yok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle boyu aynı kilosu artıyor. Yani en uzun 53-54 doğuyor demek böyle uzaması gerekiyor.3 hafta once de ayni boydaydi. Kilomuz artiyor boyumuzda artis yok.
Bnm doktor boy solemiyor. Eşim sordu, Büyüdü artık küçükken boy ölçülüyordu ddi. :/Benimde öyle boyu aynı kilosu artıyor. Yani en uzun 53-54 doğuyor demek böyle uzaması gerekiyor.
Benimde ilk kez söylediBnm doktor boy solemiyor. Eşim sordu, Büyüdü artık küçükken boy ölçülüyordu ddi. :/
Fl ile çarpıyorum dedi ya :) olm biz ne olduk böle :) terimler fln :) ben anlamam fl den fln, korkuyorum ben , unutmak istiyorum lalaaaa lalala laaaa la göbeğimi yana devredip koşmak istiyorum bugünlerdeBenimde ilk kez söyledi
Net değilmiş.zaten.
Söylemeyince fl ile çarpıyorum.
hayir. Dogum kendi hic baslamadan suni sanci verilirse buna benzer belki. Dogum kurtaj agtilarindan daha kolaybana düşük olsun diye vajinadan ilaç sıkmışlardı birde ağızdan hap verdiler 15 dk sonra sancılanma başladı ardından kanama 8 saat süren şiddetli bi sancıydı hatırlamak istemiyorumdoğumda daha fazlasımı oluyor yoksa hemen hemen aynımı
![]()
Ben de burdayım kardeş :)Gram uyku yok nasil olcak bu ya doguma kadar
Uyku yok tekm tokat cokUyudunuz mu? Gözlerim kapanıyor ama direniyorum. Gece derin uyumak için.
Benimki bıraktı bir ara karnımı.yarıp çıkacak.sandım sıpaUyku yok tekm tokat cok
Artik doguma kadar otururuzBen de burdayım kardeş :)
Ben 8 aydır oturuyorum.Artik doguma kadar otururuz
Bu ne yaa hahaha koptum cok komikEkşi sözlükte kk için yapılan bir yorum.
tuhaf bir jargonu olan site, bazı kısaltmalar uydurmuşlar mesela;
koçiş :koca
hamiş: hamile
kayınvalide: kv
kayınpeder: kp
kadının annesi: annişkom, anneciğim.
sonuç olarak hepsi eşinin aile büyüklerinin bir an önce ölmesini bekliyor.
Sızısı yokmuş .. Onun ve gelecekteki kendim adına cok sevindim . Olsun lafı da cok klasiktir. Erkek kardeşin yok mu ? Yok teyze / amca .Ben 8 aydır oturuyorum.
Bugün hastanede teyzenin biriyle tanıştım.
Kucağında bebek vardı.3 günlükmüş minnacık ama çok tatlı..
Kızı dikişlerini göstermeye gelmiş. Sezaryenmiş ama kadın fıkır fıkır yerinde durmuyor. Annesine dedim ağrısı sızısı yok mu diye.
Yok sadece hamilelikte alıştı uyuyamıyor dedi. Dedim teyzem ben aylardır uyuyamıyorum.
3. kızı olmuş. Bana dedi seninki ne. Kız dedim. Olsun dedi o da. Demek kendileri ne kadar erkek istiyorsa.
Bu en masumu. Neler yazmışlar nelerBu ne yaa hahaha koptum cok komik
Sola yatmakta işkence oldu ama doktorum sola yat dedisağa donüyorum yok sola dönüyorum yok
Onun içinde mi söylüyorlar?Sızısı yokmuş .. Onun ve gelecekteki kendim adına cok sevindim . Olsun lafı da cok klasiktir. Erkek kardeşin yok mu ? Yok teyze / amca .
-OlSuN :))