2015 Şubat Anneleri

Benimde ilk kez söyledi
Net değilmiş.zaten.
Söylemeyince fl ile çarpıyorum.
Fl ile çarpıyorum dedi ya :) olm biz ne olduk böle :) terimler fln :) ben anlamam fl den fln, korkuyorum ben , unutmak istiyorum lalaaaa lalala laaaa la göbeğimi yana devredip koşmak istiyorum bugünlerde

bana düşük olsun diye vajinadan ilaç sıkmışlardı birde ağızdan hap verdiler 15 dk sonra sancılanma başladı ardından kanama 8 saat süren şiddetli bi sancıydı hatırlamak istemiyorum:KK61: doğumda daha fazlasımı oluyor yoksa hemen hemen aynımıo_O
hayir. Dogum kendi hic baslamadan suni sanci verilirse buna benzer belki. Dogum kurtaj agtilarindan daha kolay

Uyudunuz mu? Gözlerim kapanıyor ama direniyorum. Gece derin uyumak için.

Ekşi sözlükte kk için yapılan bir yorum.
tuhaf bir jargonu olan site, bazı kısaltmalar uydurmuşlar mesela;

koçiş :koca
hamiş: hamile
kayınvalide: kv
kayınpeder: kp
kadının annesi: annişkom, anneciğim.

sonuç olarak hepsi eşinin aile büyüklerinin bir an önce ölmesini bekliyor.

Kayıp kız (Gone gırl) diye değişik bir film izledik. Fena değildi.
Çevirisi doğru mu bilmiyorum. Bizim türkler asla gerçek adını çevirmiyorlar.

Artik doguma kadar otururuz
Ben 8 aydır oturuyorum.
Bugün hastanede teyzenin biriyle tanıştım.
Kucağında bebek vardı.3 günlükmüş minnacık ama çok tatlı..
Kızı dikişlerini göstermeye gelmiş. Sezaryenmiş ama kadın fıkır fıkır yerinde durmuyor. Annesine dedim ağrısı sızısı yok mu diye.
Yok sadece hamilelikte alıştı uyuyamıyor dedi. Dedim teyzem ben aylardır uyuyamıyorum.
3. kızı olmuş. Bana dedi seninki ne. Kız dedim. Olsun dedi o da. Demek kendileri ne kadar erkek istiyorsa.

Ekşi sözlükte kk için yapılan bir yorum.
tuhaf bir jargonu olan site, bazı kısaltmalar uydurmuşlar mesela;

koçiş :koca
hamiş: hamile
kayınvalide: kv
kayınpeder: kp
kadının annesi: annişkom, anneciğim.

sonuç olarak hepsi eşinin aile büyüklerinin bir an önce ölmesini bekliyor.
Bu ne yaa hahaha koptum cok komik

Ben 8 aydır oturuyorum.
Bugün hastanede teyzenin biriyle tanıştım.
Kucağında bebek vardı.3 günlükmüş minnacık ama çok tatlı..
Kızı dikişlerini göstermeye gelmiş. Sezaryenmiş ama kadın fıkır fıkır yerinde durmuyor. Annesine dedim ağrısı sızısı yok mu diye.
Yok sadece hamilelikte alıştı uyuyamıyor dedi. Dedim teyzem ben aylardır uyuyamıyorum.
3. kızı olmuş. Bana dedi seninki ne. Kız dedim. Olsun dedi o da. Demek kendileri ne kadar erkek istiyorsa.
Sızısı yokmuş .. Onun ve gelecekteki kendim adına cok sevindim . Olsun lafı da cok klasiktir. Erkek kardeşin yok mu ? Yok teyze / amca .
-OlSuN :))

Sızısı yokmuş .. Onun ve gelecekteki kendim adına cok sevindim . Olsun lafı da cok klasiktir. Erkek kardeşin yok mu ? Yok teyze / amca .
-OlSuN :))
Onun içinde mi söylüyorlar?
Öyle bir duruma sokuyorlarki kız bebek istemen bile mümkün değilmiş gibi konuşuyorlar.
Kızım adına çok üzülüyorum. Bu kafanın hakim olduğu bir yerde doğacak diye.

Back
X