2015 Şubat Anneleri

haftalarda aynı aslında ama henüz 34. hafta bitmediği için benim o şekilde yazdım :)
yoksa sitede 34 haftalık görünüyor benimde

Ben de zaten sitedekinden bahsetmiştim canım bi gariplik var sanki senin satın kaç?

Edit:hımm aynıymış zaten altalta yazınca fark ettim o_O Neden ban öyle geldi ki :oops:

:KK17::KK47::KK17::D:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK1::KK69:Kızlarrr kafam bi türlü rahat etmedi doktordan beridir bu kordon olsyına takıldım canım sıkıldı ağlayasım geliyor şu son günleri de hayırlısıyla atlatsak Allahın izniyle . Kafaya bi sürü soru işareti takılıp sinir bozuyor:KK17:
Hareket ediyorsa dert etme.
Hoş etme desekte edersin ama olmazsa h.sonu dayan p.tesi yeniden gidersin.
Endişeli durmak çok.zor. Benimde bu az hareket yüzünden uzun süre oynamayınca dünyam zindan oluyor.
Ama.sık.sık dolanıp çözülüyorlarmış.belki o ana denk gelmiştir.

Hareket ediyorsa dert etme.
Hoş etme desekte edersin ama olmazsa h.sonu dayan p.tesi yeniden gidersin.
Endişeli durmak çok.zor. Benimde bu az hareket yüzünden uzun süre oynamayınca dünyam zindan oluyor.
Ama.sık.sık dolanıp çözülüyorlarmış.belki o ana denk gelmiştir.

Ben de onu diyorum ama sakalımız yok sözümüz dinlensin :63:

allah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim

Karnın taş gibi oluyormuş kasılıyırmuş. Yatıp ovduğunda yumuşarsa yalancı kasılmaymış yumuşamazsa gerçekmiş Dr a gitmeliymişiz.

ya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa

ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler.. :KK42:
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken :KK42:

:(

Biz geldik suyumuz,kafa ölçüsü,göbek ölçüsü herşeyimiz normalmiş şükür,bebişte 2378 gr 48 cm miş,oraya bebeği olmayan bir çift geldi,doktor şöyle yapıcaz,böyle yapıcaz,rahim filmi çekicez,olmazsa aşılamaya geçicez dedi,onlara çok dua ettim,Allahım olmayan herkese versin inşallah :)
Kız maşallah çok boylu
.

bu topiğinde yarısı ocakta doğurcak :) bende öle ama burdaki arkadaşlara çok alıştım gitmem ocak annelerine başından beri burda herşeyi paylaşıyoruz
Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış

Yok ya onlar on günde bir kelime yazıyor. Bize gelmez orası
Hem biz popüleri.
Gerçi kimilerine göre burası sıkıcıymış,garip insanlar varmış
garip insanlar kendilerine baksın bence burdaki herkes birbirine yardımcı oluyor sıkıntı dert neşe hepsini paylaşıyoruz
kıskanıyor onlarda ondan öle diyorlar :KK11:

valla :D tıkınırken suyu gelmiş :)
tıkınırken deyınce aklıma geldı..bızım bır arkadaş buzluğuna ıclı köfte yapıp atmış..karnı tok olduguhalde cıkarmıs pısırmıs yemıs catlayacam bugun doğurmazsam daha doğurmam ama yemeseydim vallahı aklımda kalırdı demıs ıclı köfteler ıcın..anaa kız bunu yazdı cok gecmedı suyum geldı hastaneye gıdıyoz dıye yazdı ve doğum yaptı:KK57:

tıkınırken deyınce aklıma geldı..bızım bır arkadaş buzluğuna ıclı köfte yapıp atmış..karnı tok olduguhalde cıkarmıs pısırmıs yemıs catlayacam bugun doğurmazsam daha doğurmam ama yemeseydim vallahı aklımda kalırdı demıs ıclı köfteler ıcın..anaa kız bunu yazdı cok gecmedı suyum geldı hastaneye gıdıyoz dıye yazdı ve doğum yaptı:KK57:
içli köfte yemiş içi çıkmış tövbe yarebbi :KK57:

Benimde sizinkinden. Geçen eşim kıyafetlerin resimlerini çekmiş. Annesine gösterdi. Annesi ordan bir tulum gösterdi yüz kez sordu bu kaç.tl bundan alıcam diye.
Bana fiyatını duyurmak istiyor.
Ya para mı dert sev yeter. Çok hassasım yine. Neden önemsemiyorlar torunlarını. Millet ölüyor üstüne.
Ayyyy benim kv dugunde esim bilezik aldi verdintaksin diye bide ev hediyesi bipe almadi milletede gelince eli bos gitmez zaten emekli maasi var kira derdi ev gecindirme derdide yok ole fena ole fenaki aman allah yakin olsun benim en uzagimda kalsin vallahi ondan gelicek hayr allah tan gelsin

Sabunlarda tamam bi kapi susum kaldi

Eklentiler

• CYMERA_20141227_172534.webp
    CYMERA_20141227_172534.webp
    10 KB · Görüntüleme: 98
Back
X