Ah canım sorma koca karnımla bende saga sola dönmek için 25 hamle yapyrm :) az kaldı ama
Iyisin iyi masallah ite kaka da olsa bu hftaya geldiniz şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım sorma koca karnımla bende saga sola dönmek için 25 hamle yapyrm :) az kaldı ama
Bnim de 100 lük 80 tl 200 lüğe de 160 dedi oha dedim yani ama çok iyi geldi
Canım benim aynen az kaldı az daha sabretcez hepimiz iyi geldik bu haftalara şimdi daha çabuk geçiyo gibi geliyo bna sanki günlerIyisin iyi masallah ite kaka da olsa bu hftaya geldiniz şükür![]()
Nerdesin bacim:)
yookk rutın günlük ısler yaptığım..sıl supur yemek :)Nerelerdesin bakiim sen yine ne işler yaptin temizlikti ikramdi hamarat kadin
![]()
Saka gibi 400 tl mi nst icin hem de oy oyyy cosmus fiyatlar![]()
Topluca bir seferde alıyoruz dedi sekreter.
Bubhavalar benide cok etkiliyor icim daraliyo vallahi sularda kesik hic bisey yapamiyorumdqyookk rutın günlük ısler yaptığım..sıl supur yemek :)
buralardayım aslındada ama yazmak gelmedı ıcımden nıyeyse..havanın soğuğu karanlığı ruh dünyamı etkılıyor,canım sıkılıyor böyle havalarda![]()
Nasıl yaaa gerçekten mi?
9 kilo aldim 10u zorluyorum. Bende de ne potansiyel var aslinda bir bilsen :)kaç kilo aldın toplamda ben toplamda 12 almışım,şeker testinden sonra 2 kilo almışım,diyorum ki her şerin ardında bir hayır varmış gerçekten yoksa ben şimdi rekor seviyelere ulaşabilirdim,potansiyel vardı bende![]()
sarkacaklar mı acaba ?
sırf can sıkıntısından temızlık yaptım ıstebende bugun aheste aheste..Bubhavalar benide cok etkiliyor icim daraliyo vallahi sularda kesik hic bisey yapamiyorumdq
Canım sende pıhtılaşma var mı? Tedbir amaçlı mı kullanıyorsun? Bende çıkmamıştı ama tedbir olsun diye vermişti doktırum şimdi doktorum değişince şimdiki 36 da bırakıcaz dedi ben bırakmak istemiyorum diğer doktor doğuma kadar kullan demişti sana ne dediler?Nasıl yaaa gerçekten mi?
9 kilo aldim 10u zorluyorum. Bende de ne potansiyel var aslinda bir bilsen :)
tam 8 ay 4 kılo aldım kı onume ne gelırsede yedım..sadecebu ay 2 kılo almışım..yememde degısen bısey yok..ama sanırım kan ılacı ve vıtamın kılo aldırıyor..9 kilo aldim 10u zorluyorum. Bende de ne potansiyel var aslinda bir bilsen :)
herhangı bır sorun olmadığı surece 37 den once yapmazlar canım..erken doğum suphesı olanbazıarkadaslara yapıldı burda ama ..yapılması da saçma sapan bır durum gereksızzzkızlar çatı muayenesi olan varmı ??
yok bende olmadımda merak ediyorum ne zaman yapıyorlar normal doğum dedi dr ama kontrol etmeden nasıl bilebilir diye anlamadımherhangı bır sorun olmadığı surece 37 den once yapmazlar canım..erken doğum suphesı olanbazıarkadaslara yapıldı burda ama ..yapılması da saçma sapan bır durum gereksızzz