Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin herkeseGünaydın hanımlar
bnde kek beceremeynlerdenim hepimiz kek yapma sıkıntısındayız desenize kek yapıyorum ya içi böle göz göz olmuo diyorum unu mu yok koydum acaba die snra unuda ölçüyle veren tarif bulup yapıyorum bu kezde üstü pişiyor içi hala pişmemiş oluyor içi pişsin die beklerken üstü kuruyor bir türlü kıvam tutturamadım fırın ayarını beceremiyorum sanırım arçelik bnm fırın yemekleri fln iyi pişiriyor ama kekte ayar tutturamadım 150- 200- max fln die ayarları bnm 150-200 arasında yapıyorum ısısını 25 dk olunca bakıyorum üstü pişmiş içi pişmemiş içi pişsin die beklerken üstü kuruyor.
valla millet bi olçu tutturuyor sonrada ona degisik aromalr malzemeler katip harikalr yaratiyor ayni tarifle
bizde ne eksik bilmiyorumkiii
Arada sirada giriyorum sayfalar çok hızlı ilerliyor yetisemiyorum okuyabildigimi okuyup çıkıyorum. Dinleyiver ne güzel canım bende keyif kalmadı kızima pek faydam yok.
Ya kek yapmayi bende beceremiyorum kalipdanmi ne anlamadim butun malzemeleri koyuyorum ayni olcude ama o kek hep catliyo kenarlari yaniyo ici gec pisiyo bi harip oluyo yani![]()
benim kekim güzel olur, ben soğuk fırına atıyorum 180 dereceye ayarlıyorum kekin yanları kabarınca 150-160 dereceye alıyorum kek tamamen kabarınca biraz bekleyip tekrar 180 dereceye alıyorum güzel pişiyor
valla millet bi olçu tutturuyor sonrada ona degisik aromalr malzemeler katip harikalr yaratiyor ayni tarifle
bizde ne eksik bilmiyorumkiii
Geçmiş olsun canm , ben de akıntı sebebiyle korkuya kapılıyorum .. Elimde olsa günaşırı doktora gidicemgünaydın sevgili anneler. Nasılsınız? ben artık iyice zorlanıyorum. dün neredeyse doğuracağımı düşündüm. nefes alamıyordum, oturamıyordum ve çok huzursuzdum.(oğluma doğum yaptıım günde aynı şeyleri hissetmiştim) çok erken daha rabbim evlatlarımızı zamanı gelince sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Sizler nasılsınız neler hissediyorsunuz
amniyotik sıvının ph aralığı neymiş peki canım?
Akıntı problemi bende de var. dr uma sordum eğer süt kesiği gibi değilse sıkıntı yapma dedi. bakalım c.tesi günü kontrolüm var neler diyecekGeçmiş olsun canm , ben de akıntı sebebiyle korkuya kapılıyorum .. Elimde olsa günaşırı doktora gidicem
Bgn hastanede babasının elinde küçük bi kız vardı , 1.5 yasında flndır . Test yapmışlar ağlamaklıydı, baktım yüzüne nasıl tatlı , koştu bana sarıldı Ağlayarak , (beni gören denetlenir :)) )
Allahım aldım kucağıma optum nasıl tatlı bırakmak istemedim , kendi bebeklerimiz nasıl olacak.. Hayali bile cok Heyecanlı
Cok ilgiinçKız çocukları bebişi erkek olucak hamilelere ilgi gösterirmiş. Erkek çocukları da benim Yanıma geliyodu![]()
Kızlar bi balık yapayım dedim rezil ettim balığıda kendimide, ayakta çok durmamam gerekiyor ama balıkta yemem gerekiyor, oktay usta nın tarifine göre hamsiyi fırına koydum 30 dk pişirdim amma velakin sanki pişmemiş az bi şey yedim hala ağzıma geliyor olduğu gibi çöpe gitti, hiç güzel olmadı zaten beğenmedim.buna bile ağlayasım var. Bir yerde hata yaptım ama nerede?
Bilmiyorum ki tam olarak nasıl .. Daha Cumartesi gittim sorun yoktu dinlenmek lazım sonuc olarak bol su içipAkıntı problemi bende de var. dr uma sordum eğer süt kesiği gibi değilse sıkıntı yapma dedi. bakalım c.tesi günü kontrolüm var neler diyecek
Alkaliymis canım amniyotik sivi da ph ini bilmiyorumBence o notr dur. Sarı turnusol da bildiğimiz mavi pembe gibi değil.
Kızlar bi balık yapayım dedim rezil ettim balığıda kendimide, ayakta çok durmamam gerekiyor ama balıkta yemem gerekiyor, oktay usta nın tarifine göre hamsiyi fırına koydum 30 dk pişirdim amma velakin sanki pişmemiş az bi şey yedim hala ağzıma geliyor olduğu gibi çöpe gitti, hiç güzel olmadı zaten beğenmedim.buna bile ağlayasım var. Bir yerde hata yaptım ama nerede?