Günaydın. Geçti mi agrın.günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın. Geçti mi agrın.günaydın kızlar herkese hayırlı günler
Valla mı? Kim diyor onları. Bana kimse bir şey demiyor,zaten doğumdan söz edende yok.Bizim hastane dogumda emzik biberon getirmeyin dedi. Ayni hastaneye gidiyoruz
Evet değişik bir şey uygularsanız yararı oluyor
Ben ilk defa dün öğrendim Bole biseyim olduğunu 150cikti benim yarin da bakicaklar. Sana bi sıkıntı veriyomu peki
buyrun canlar
Ben korktum sirt ta tüy fln okuyunca =) nie bilmiyorum
kaydettim canim. Peki margarin yerine tereyag olmaz mi. Hic margarin kullanmam evde
....
Maralın Fransası gibi eslanın annesi de hepimizin gitmek isteyeceği bir yero kadar rahat ki kendi evinden rahat hissedersin onun yanında. Allah uzun ömür sağlıklı ömür versin eslanın annesine.
Gunaydin. Bugun bizim de kontrolumuz var. Herkes.guzel haberlerle gelsin ins
Gunaydin. Bugun bizim de kontrolumuz var. Herkes.guzel haberlerle gelsin ins
Öyle tabii. Senin benim gibi kova burcu. kova burçlarının bu özelliğini sevmiyorum çok yıpratıyor bizi.
Canım zaten paravanli ayrı bir yer oluyor muayene ettikleri yer,esin oraya özellikle girmedikce seni göremez zaten.ben de rahatsız olurum eşimin beni öyle görmesinden ama sıkıntı yok , için rahat olsunsabaha kadar olmadı ama sabah yine çok hafif oldu
bakalım 10.30 da randevum var belki ebeler muayene eder
açılmayı ebeleer muayene edecek ve doktoru bilgilendirecekmiş
buna çok sevindim çünkü eşimde giriyor muayeneye
onun yanında doktorun muayene etmesini istemezdim doğrusu![]()
Şükür kavuşturana. Canım yaaa çok uzun ayrı kalma bizden çok merak ettik yaw. Doğum konusunda hayırlısı olsun eslacım Allah hayırlısı neyse o şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Filoo nickli arkadaşımız da doğum yapmış ocağın başında. Bebişi kuvezdeymiş. Sanda nickli arkadaş da yeni doğum yaptı. Veeee krizantemcik Eylül Hanımı doğurdu![]()
Günaydın herkese güzel bir gün olsun cumlemize
Bugun su cnrdaki fuara gitmeyi planlıyorum arkadasmla fakat o tarafa hic kendim gitmedim yakin aslında da umarım bulurum giriş çıkışları. Istanbulda yolu kacirdin mi dön dolas ugrasiyon malum bakalim yakin diye göze aldım aracla çıkmayı biraz kafam dagilsin maksat o![]()
Bende düşük ısı sevmiyorum en az 60 olacak. Çok tereddütle 30 da yıkadım ama sonra düşündüm nasıl olsa birde ütüleniyorlar.
Biz burdan gidemedik sen uzaklardan geldin gidiyorsun.bizede anlatırsın.Günaydın herkese güzel bir gün olsun cumlemize
Bugun su cnrdaki fuara gitmeyi planlıyorum arkadasmla fakat o tarafa hic kendim gitmedim yakin aslında da umarım bulurum giriş çıkışları. Istanbulda yolu kacirdin mi dön dolas ugrasiyon malum bakalim yakin diye göze aldım aracla çıkmayı biraz kafam dagilsin maksat o![]()
canım benim valla bende sizleri çok özledim. baya doğum yapan var yani maşallah maşallah. ama en çok krizantemcike şaşırdım açıkçası :) kız benimle aynı gündü beklenen doğum tarihleri bak onun eylülü geldi benim ege beyin daha niyeti yok :) allah sağlıklı sıhhatli zamanları ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. evet artık doktor perşembe belirleyelim dedi :) bakalım ne belirleyeceğiz sadece kilo konusunda sezeryan derse der başka birşey için sezeryan dermi bilemiyorum ne yapalım hayırlısı :)