2015 Şubat Anneleri

gunaydin bayanlar pazartesl gunu son is gunum sali kontrolum var benimde vajinamin kemiklerinde cok agrim var bide gogsum cok agriyo insallah gecer saglicakla aliriz kuzularimizi

Ben ilk defa dün öğrendim Bole biseyim olduğunu 150cikti benim yarin da bakicaklar. Sana bi sıkıntı veriyomu peki

Bana bi sikintisi yok bebegede bi zarari yok sadece dogum sirasinda sikinti olur diye endise ediliyor.senin zaten dusuk degil 100un altinda sikinti oluyo surekli kontrol ediyor doktorum .30.haftada 80falan olmustu bebegi alalim dediler daha duserse cok sukur 100e cikti ole devam etmesi gerekiyo.

Allahım ben ne beceriksizim :( hiç gelmez elimden böyle şeyler,Allahtan annem var gösterdiğimi yapar ,1 günde yaptın he , ne ipiydi bide ilmek sayıları neydi,yazar mısın? Güle güle giysin kuzucuk :D

kaydettim canim. Peki margarin yerine tereyag olmaz mi. Hic margarin kullanmam evde
....

Olur canım da sanırım kokusu agir olur tereyagini çok kullanır çok da severim ama bazı şeylere tereyağı gitmiyor sanki o_O ama bunda hic denemedim denersen sonucunu bildir olur nu ;)

Maralın Fransası gibi eslanın annesi de hepimizin gitmek isteyeceği bir yer :KK66: o kadar rahat ki kendi evinden rahat hissedersin onun yanında. Allah uzun ömür sağlıklı ömür versin eslanın annesine.

Ne güzel yaa böyle şeyleri duyunca çok imreniyorum :KK51: Allah daim etsin sağlık sıhhat versin.

Gunaydin. Bugun bizim de kontrolumuz var. Herkes.guzel haberlerle gelsin ins

Hadi bakalım mattika. Güzel haberler bekliyoruz senden. Hatta bi foto bile olabilir. Dun geceden canım sıkkın ve yorgunum.ilaç gibi gelsin..

Günaydın herkese güzel bir gün olsun cumlemize
Bugun su cnrdaki fuara gitmeyi planlıyorum arkadasmla fakat o tarafa hic kendim gitmedim yakin aslında da umarım bulurum giriş çıkışları. Istanbulda yolu kacirdin mi dön dolas ugrasiyon malum bakalim yakin diye göze aldım aracla çıkmayı biraz kafam dagilsin maksat o ;)

Bütün gece dis ağrısı cektim kabusum oldu yine parol da kesmiyo artik :(

Doktora gidecekler güzel haberler getrin inşallah ;)

sabaha kadar olmadı ama sabah yine çok hafif oldu
bakalım 10.30 da randevum var belki ebeler muayene eder
açılmayı ebeleer muayene edecek ve doktoru bilgilendirecekmiş
buna çok sevindim çünkü eşimde giriyor muayeneye
onun yanında doktorun muayene etmesini istemezdim doğrusu :KK23:
Canım zaten paravanli ayrı bir yer oluyor muayene ettikleri yer,esin oraya özellikle girmedikce seni göremez zaten.ben de rahatsız olurum eşimin beni öyle görmesinden ama sıkıntı yok , için rahat olsun ;)

Şükür kavuşturana. Canım yaaa çok uzun ayrı kalma bizden çok merak ettik yaw. Doğum konusunda hayırlısı olsun eslacım Allah hayırlısı neyse o şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Filoo nickli arkadaşımız da doğum yapmış ocağın başında. Bebişi kuvezdeymiş. Sanda nickli arkadaş da yeni doğum yaptı. Veeee krizantemcik Eylül Hanımı doğurdu :KK66:

canım benim valla bende sizleri çok özledim. baya doğum yapan var yani maşallah maşallah. ama en çok krizantemcike şaşırdım açıkçası :) kız benimle aynı gündü beklenen doğum tarihleri bak onun eylülü geldi benim ege beyin daha niyeti yok :) allah sağlıklı sıhhatli zamanları ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. evet artık doktor perşembe belirleyelim dedi :) bakalım ne belirleyeceğiz sadece kilo konusunda sezeryan derse der başka birşey için sezeryan dermi bilemiyorum ne yapalım hayırlısı :)

Bugun su cnrdaki fuara gitmeyi planlıyorum arkadasmla fakat o tarafa hic kendim gitmedim yakin aslında da umarım bulurum giriş çıkışları. Istanbulda yolu kacirdin mi dön dolas ugrasiyon malum bakalim yakin diye göze aldım aracla çıkmayı biraz kafam dagilsin maksat o :KK66:

Ayrıntıları alırız artık senden,ne güzel için açılır... :D

Bende düşük ısı sevmiyorum en az 60 olacak. Çok tereddütle 30 da yıkadım ama sonra düşündüm nasıl olsa birde ütüleniyorlar.

Ben de ilk başta yüksek ısıda yıkıyodum sonra eşimin gömlekleri küçülmeye başladı :p iç çamaşırlarında bile Yıkama sıcaklığı maksimum 40 derde yazınca iyice düşürdüm Yıkama sıcaklığını ;)

Bugun su cnrdaki fuara gitmeyi planlıyorum arkadasmla fakat o tarafa hic kendim gitmedim yakin aslında da umarım bulurum giriş çıkışları. Istanbulda yolu kacirdin mi dön dolas ugrasiyon malum bakalim yakin diye göze aldım aracla çıkmayı biraz kafam dagilsin maksat o :KK66:
Biz burdan gidemedik sen uzaklardan geldin gidiyorsun.bizede anlatırsın.
Havada güzel gibi

canım benim valla bende sizleri çok özledim. baya doğum yapan var yani maşallah maşallah. ama en çok krizantemcike şaşırdım açıkçası :) kız benimle aynı gündü beklenen doğum tarihleri bak onun eylülü geldi benim ege beyin daha niyeti yok :) allah sağlıklı sıhhatli zamanları ne zamansa o zaman gelsin yavrularımız. evet artık doktor perşembe belirleyelim dedi :) bakalım ne belirleyeceğiz sadece kilo konusunda sezeryan derse der başka birşey için sezeryan dermi bilemiyorum ne yapalım hayırlısı :)

hoşgeldin esla,gözümüz nette kaldı,baya merak ettik seni,sen yinede telefona falan ufak çaplı bi net al da,doğum yaparsan falan haberimiz olsun arkadeş :D

Back
X