36 dan sonra giriliyor bana dediBen nstye girmedim. 37. Haftada cati kontrolu yapariz demusti. Bnm kontrolum de ptesi. Evet dogum ayni zamana denk gelebilir belli olmaz![]()
Bu hafta alırlar senide.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 dan sonra giriliyor bana dediBen nstye girmedim. 37. Haftada cati kontrolu yapariz demusti. Bnm kontrolum de ptesi. Evet dogum ayni zamana denk gelebilir belli olmaz![]()
Var bu temizlikte bir Hikmet. Acaba dönmemiş çocuğu da döndürür mü![]()
Ben biliyorum canım ilk Çocuğum olsa da 4 tane Yeğenim var az değiştirmedim yani benim derdim çocuk değil çocuğuma ben bakarım zaten kocam aç kalmasın çamaşırı ütüsü yapılsın ama kadın yemek yapmayı bilmediği için o gelirse zaten aç kalırız Allah inşallah o kuvveti verir de 2 güne toparlarım kimseye ihtiyaç duymamBebek altını nasıl temizliyoruz biliyor musun? Kolaydır diye düşündüm ama pratikte hiç denemedim.
Çok geçmiş olsun bugün rüyamda doğurmuştun canımselam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum![]()
esin idare eder canim kendini bir sure. Etmeli yani. Sonra da bebegi verirsin babasina sen yaparsin yemegini. Erkekler de fedakarlik yapmaliBen biliyorum canım ilk Çocuğum olsa da 4 tane Yeğenim var az değiştirmedim yani benim derdim çocuk değil çocuğuma ben bakarım zaten kocam aç kalmasın çamaşırı ütüsü yapılsın ama kadın yemek yapmayı bilmediği için o gelirse zaten aç kalırız Allah inşallah o kuvveti verir de 2 güne toparlarım kimseye ihtiyaç duymam
Netten okuma bence protein cikmis ya. Ya acile.git ya dr.u bekle ama panikleme yani stres de iyi degilfyz35 bende bilmiyordum bebegin altini degismesini yikamasini , giyindirmesini vs , anca kucagima alip sevmisligim vardi buyumus çocugu :)))
hasatanedeki bebek hemsirelerinden ogrendim hepsini 4 gunde :) sukur kol bacaklari saglam kizimin :)))
Sancilar duzenli olursa onemli. Saate bak araliklari nasil.Sancılar ne kadar süre geçmezse tedirgin olmalıyız ?
azarını da temiz temiz işittin içinden pis pis gülmüşsündür sen şimdiSanirim eve donus huzuruymus :) tum mutfagi temizledim esimdende azari isittim yoruldum ama gayet iyiyim :)
canım bende çorludan araştırıp bulursam gönderebilirim....selam kızlar ben kontrolden geldim çok şükür
doktor kaşıntıdan dolayı olmayacağını söyledi kanamanın
ağrım ve sancımda olduğu için kaşıntı kanamaya neden olmazmış
elle muayene etti karnımı
iyice aşağı düşmüş ve karnın çok sert sancın var galiba dedi
nst ye girdim 20 dk yatmak çok sıkıcıydı
nst de sancı tavan çıkmış
böyle giderse 1 haftaya kalmaz doğurursun sen dedi doktor
en az 3 hafta daha içeride tutalım dedi
3 hafta boyunca yataktan kalkmak yasak
2 bacağın kırıkmış gibi davranacaksın ha deyip kalkmayacaksın su içmek için bile kalkmayacaksın dedi
birini bul baksın sana yada yakının varsa git o baksın dedi
kimi bulacaksam artık
eğer söylediklerimi dinlemezsen ki biliyorum dinlemeyeceksin o zaman hastaneye yatırırım serumla durdururum ağrını dedi
haftaya kadar sabredersen haftaya ara durumunu değerlendirelim dedi
birde nidilat kapsül verdi 6 saat arayla yutacaksın dedi
ama ilaç piyasada yokmuş hiçbiryerde bulamadık
aradım yok diye bulman lazım o ilaç erken doğum riskini engellemek için dedi
eşimde arkadaşlarına haber verdi nidilat arıyoruz bulamazsak haftaya doğuruyorum![]()
10 dk da bir düzenli geliyosa,süresi ve şiddeti artıyosa hemen gel demişti dr um..Sancılar ne kadar süre geçmezse tedirgin olmalıyız ?
Yarım saatten beri 5 dk 1 geliyo Bıçak saplanması gibi 10 saniye 15 saniye kadar yatıyom geçmiyo yürüyorum geçmiyoSancilar duzenli olursa onemli. Saate bak araliklari nasil.
rus olsun ama 50 yaşında olsun ki sadece ev işleriyle uğraşsınHahabişey olmaz kız bende tutcam öle diyom Rus tutayım sana diye
hiç olmaz demiyo
10 dk da bir düzenli geliyosa,süresi ve şiddeti artıyosa hemen gel demişti dr um..
Baya duzenliymis. Az daha takip et. Kac dk.da geliyor ve kac saniye suruyor.not al. Dr.u ara bir an once.Yarım saatten beri 5 dk 1 geliyo Bıçak saplanması gibi 10 saniye 15 saniye kadar yatıyom geçmiyo yürüyorum geçmiyo
acile gidemem ki labaoratuar soncunu gostermeye geldimmi diye dur bi arayim iki dkNetten okuma bence protein cikmis ya. Ya acile.git ya dr.u bekle ama panikleme yani stres de iyi degil