2015 Şubat Anneleri

kızlar park beşiğin içine uyku seti mi olur nevresim takımı mı
birde hangi marka aldınız
inceleme şansım yok artık netten alacağım

Canım taç in uyku setini aldim özdilek in pazen nevresim takımını bi de normal nevresim takimi aldim

Canım taç in uyku setini aldim özdilek in pazen nevresim takımını bi de normal nevresim takimi aldim

netten ne bulabilirsem artık alacağım inceleme fırsatım yok :(

yastik kullanilmaz cimcimem bir yastan once
yorgan da yasak burda , uyku tulumu alsana ?
olmadi ilk aylar battaniyeye kundak gibi sararsin, kollarini sebitleyip sariyorsun bataniyeye çocugu, ayakalr serbest kaliyor ama ortuk oluyor, ilk uç ay uzerini açan çocuk nadirdir zaten
benimkiler 6 ay kipirdamazlar yerinden :)))

uyku tulumu değilde kundağımız var zaten
yani değişik bişey işte hem kundak hemde dışarı çıkarken bebeği içine sokacağım bişey
ya zaten benim evim çok sıcak uyku seti fazla gelir
şimdilik sadece nevresim takımı mı alsamki

Cimcimee merhabaa uzun zaman oldu gorusmeyeli... Hamileligine cok sevindim ...nasil gidiyor hamileligin

teşekkür ederim canım çok şükür problemsiz geldim şimdi erken doğum riskim var sadece

himm, o zaman bebecigine park yatak uyku seti diye geciyor,onlardan bak..bildigim kadariyla sadece korumaliklari olmuyor.cok guzel seyler var,begenirsin muhakkak:)

tamam canım bakayım onlarada

ahhh ahh bugün için ne planlarımız vardı sabah şehir dışına kahvaltıya gidecektik oradanda son alışveriş için bebek mağazalarına bakacaktık.
Eşim birdaha çıkamayız zaten pazar günü gidelim demişti
şimdiki halime bak 2/80 uzanmış yatıyorum

Kullanmaya gerek mi olmuyor yoksa? Ben usulen pamuktan diktirdim,bakalim gerek olacak mi?
burda yasak diyolar canim , bence gerekde yok
elindeki hastane çantasina koydugun kiyafetlere baksana el kadar : ) onun ustune yorgan ortuyorsun,ben tehlikeli diyede biliyorum

dikdirdiginin zarari olmaz onumuzdeki kisa kullanirsin
su an benimkiler koca yun yorganda yatiyolar :) hepsinin bi zamani var :)

Şimdi baktımda Sizin doğum zamanlarınız hep 25 gün ve üstü.
Rahatsınız tabii bizim gelmiş zaman. Bir hafta daha geçirsem barii.

Bence sen kirki da doldurcan anacım cocugu sartladin tembihledin iyice sözünden caymaz sanki :) ben de bazen diyorum iyi olcaksa gücü kuvveti kilosu ve sorunsuz emebilcekse tabi dogsa da evime duzenime gitsem mi hakkimizda hayirlisi tabi esim yanimda olsun da insallah

Hava ne kadar güzel mis gibi masmavi.. Kocayla kp okula gitti not girecekler mis..

Kp gitmeden geldiğinde ne yemek iistediğinin siparisinide verdi sağolsun.. Hyr adam bide mide kanseri sebebiyle midesinin tamamini aldirdi..ona ragmen istah o bicim.. Lohusa kari gibi caninin cekmedigi yok :p Öğlene ayri menü aksama apayri :KK14::KK14::KK14: bu adam ogluna beni alasiya niye bolu mengenli bir kiz almadi ki :KK47: neyse yarin gidicek en azindan.. Cam kapi acik ev havalansin bit supureyim yemege girisiyim.. Sonrada akariz gezmelere kimbilir :KK49:

poff ne acayip insanlar var ya dogurdum dogurcam mi diye dusunuyon sen adam sipars veriyor. Hava guzel cidden evde boguluyorum ben de kacacak ortamim olsa da kacabilsem keske :(

Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda

vaay sen oyle suslu puslu ortuleri sever miydin Canim:KK45:cok satafatli olmasa da guzel bi pike takimi iyi oluyor oyle dantel falan degil tabi. Vardi guzel bi pike takimim pembis onaydı niyetim de gelirken getremedm esime derim getrsin diye gerci hicbiseye hevesim kalmadi hastaneden cıkıp dogrudan evime basıp gidesim var yemisim ortusunu kafam iyi olmdktan sonra

Kizlar cnr anne bebek fuarina gitmeyi planlayan varsa iptal edin bence pisman oldum çok az stand var ve buyuk markaların hicbiri yok.

dun dedimdi bosa gitmeyin diye ama gormedin herhalde yorumlarimi neyse tecrube iyidir ;)

kızlar park beşiğin içine uyku seti mi olur nevresim takımı mı
birde hangi marka aldınız
inceleme şansım yok artık netten alacağım

eskiden park yataga goresi yoktu simdi var bazi markalarda park yatak uyku seti de. Funna baby de yapmisti sanirim nette bak canim

:KK43:

uyku tulumu değilde kundağımız var zaten
yani değişik bişey işte hem kundak hemde dışarı çıkarken bebeği içine sokacağım bişey
ya zaten benim evim çok sıcak uyku seti fazla gelir
şimdilik sadece nevresim takımı mı alsamki

tea
astronot kiyafeti gibi olanimi diyorsun
o uyku tulumu oalrakmi kullniliyor yani uykudami kullaniliyor

benim evde 0-8 yas arasi her çocuga uygun uyku tulumu bulunuyor :)))))

Ilk kizim da asagi yukari ayni zamanlrda doğmuştu yorgan örtcek kadar bi ihtiyaç olmadi ki hic. Zaten ilk iki ay battaniyesine hafif sarip sarmaliyorsun. Uc aylikken hareketlenmye başlıyorlar o zaman da uzerini agir olmayan usutmyecek battaniyesi ile örtüyordum zaten sonra mevsim dönüyor. Tulum kullnmya 6 aydan sonra baslamstm ben

ben park yataga sadece çarsaf seriyorum yahuuu :) onun setide mi oluyor , baglayacak yeri yok kenardan koseden

kendimi çok sade ve ozensiz gordum birden
altina çarsaf ustune uyku tulumu içine bebk oldu bittiii:KK45:

Ay dimi bi de öyle bi durum oluyor uyku Tulumu ve citcitli badi koleksiyonu var bizim de her boy bedende :)

Ilk kizim da asagi yukari ayni zamanlrda doğmuştu yorgan örtcek kadar bi ihtiyaç olmadi ki hic. Zaten ilk iki ay battaniyesine hafif sarip sarmaliyorsun. Uc aylikken hareketlenmye başlıyorlar o zaman da uzerini agir olmayan usutmyecek battaniyesi ile örtüyordum zaten sonra mevsim dönüyor. Tulum kullnmya 6 aydan sonra baslamstm ben
benim ilk defa bu zamana geliyor çocuk 0 yas hiç kullanmadim goreceez artik , battaniye iyide alistimi sonra kollariyla açinca kendini çabuk uyandiriyoir :))

eskiden park yataga goresi yoktu simdi var bazi markalarda park yatak uyku seti de. Funna baby de yapmisti sanirim nette bak canim

funna baby e bebekte bitmiş aynısını gg da buldum marka nasıldır bilemedim ilk yıkamada çekmesin :KK53:

yok yaa astronot gibi değil benim dediğim
kundakmış
bebek mevlütlerinde bebeği içine koyuyormuşsun
ama dışarı çıkarkende bebek içine konuluyormuş
sanırım ev için kalın gelir o da
zaten pek kokoş işi

ben park yataga sadece çarsaf seriyorum yahuuu :) onun setide mi oluyor , baglayacak yeri yok kenardan koseden

kendimi çok sade ve ozensiz gordum birden
altina çarsaf ustune uyku tulumu içine bebk oldu bittiii:KK45:

ben park beşikle birlikte almıştım yatağı kampanyasından
şimdi o yatak bile yetersiz geliyor gözüme
neyse zaten yatağa geçene kadar yaz gelir

o değilde hani alt açma ünitesi varya
ilk zamanlar onun içinde yatacak
onun içinde yumuşak bişey yok
bebek o sert şeye mi yatacak
acımazmı biyeri yaa

ahhh ahh bugün için ne planlarımız vardı sabah şehir dışına kahvaltıya gidecektik oradanda son alışveriş için bebek mağazalarına bakacaktık.
Tatlım daha yeni gördüm.Çok geçmişler olsun, Nidilatı ben de sorduracağım İzmir'de, inşallah buluruz birimiz.

Benim aldığım uyku tulumunda 0-6 ay yazıyor.Yorganı da önermiyoruz dediler ama ben yine de hem yorgan hem pike aldım,battaniye de var.Uyku tulumu ilk aylar büyük gelir gibi gözüme ama bakalım hangisi daha rahat olacak uyku için.

Vardir bunda da bi hayir uzulme

benim ilk defa bu zamana geliyor çocuk 0 yas hiç kullanmadim goreceez artik , battaniye iyide alistimi sonra kollariyla açinca kendini çabuk uyandiriyoir :))

Benmki zaten kuduruk biseydi sıkintıya gelemiyordu hic ondan uzerini iyi giydirip odayi iyi isitiyorduk kollari ortmeden karnindan asagi irtuyorduk zaten ortsen de aciyordu ki hala ortturmuyor cadi

seninki yine ayni cinsiyetdir, bizde renk cumbusude var : ))))

Evet iyu oldu o yonden:)

funna baby e bebekte bitmiş aynısını gg da buldum marka nasıldır bilemedim ilk yıkamada çekmesin :KK53:

yok yaa astronot gibi değil benim dediğim
kundakmış
bebek mevlütlerinde bebeği içine koyuyormuşsun
ama dışarı çıkarkende bebek içine konuluyormuş
sanırım ev için kalın gelir o da
zaten pek kokoş işi

ben park beşikle birlikte almıştım yatağı kampanyasından
şimdi o yatak bile yetersiz geliyor gözüme
neyse zaten yatağa geçene kadar yaz gelir

o değilde hani alt açma ünitesi varya
ilk zamanlar onun içinde yatacak
onun içinde yumuşak bişey yok
bebek o sert şeye mi yatacak
acımazmı biyeri yaa

funna baby iyi bi marka korkmadan kullanablrsn benm bi sikayetim olmadi hic kac kere yikandi kusmuklu kızimdan hem;)

kiz alt acma yerinde yatmayacak ki bebek o altini alirken kullnmak icin yapilmis bi bolum. Ustune alt acma minderleri oluyo onu koyuyorsun sirti acimasin diye orda uyumuyolar yani. Yatak buyuk de olsa yatagna yatrcan kuzunu yine

Benim aldığım uyku tulumunda 0-6 ay yazıyor.Yorganı da önermiyoruz dediler ama ben yine de hem yorgan hem pike aldım,battaniye de var.Uyku tulumu ilk aylar büyük gelir gibi gözüme ama bakalım hangisi daha rahat olacak uyku için.

yani eviniz iyi ısıniyorsa tulum cok da sart değil sanki ya da ben küçük donemde kullanmadim kulanan görmedim ondan gereksz geliyor belki bilemiyorum. Benim onceki evde isınma iyi olmamasna ragmen klima ile isiniyorduk bi penye battaniye uzerine ince triko tipli battaniyeye sariyordum hafif gevsek sekilde. Minnak kuzuyken tepismiyolae yetiyordu. Hareketlendi mi de beli acilmayacak sekilde normal tulum giydiriyordum usutmeyecek gibi uzerine de kollarinim altindan örtüyordum kenarlarıni da belinin yanina hafif cevrip sıkıstiriodum açamıyordu. Deneye yanila bulcaksiniz hepiniz bebişinz için en dogruyu;)

Back
X