Kullanmaya gerek mi olmuyor yoksa? Ben usulen pamuktan diktirdim,bakalim gerek olacak mi?bizimde yok yorgan yastik : ))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullanmaya gerek mi olmuyor yoksa? Ben usulen pamuktan diktirdim,bakalim gerek olacak mi?bizimde yok yorgan yastik : ))
kızlar park beşiğin içine uyku seti mi olur nevresim takımı mı
birde hangi marka aldınız
inceleme şansım yok artık netten alacağım
Canım taç in uyku setini aldim özdilek in pazen nevresim takımını bi de normal nevresim takimi aldim
yastik kullanilmaz cimcimem bir yastan once
yorgan da yasak burda , uyku tulumu alsana ?
olmadi ilk aylar battaniyeye kundak gibi sararsin, kollarini sebitleyip sariyorsun bataniyeye çocugu, ayakalr serbest kaliyor ama ortuk oluyor, ilk uç ay uzerini açan çocuk nadirdir zaten
benimkiler 6 ay kipirdamazlar yerinden :)))
Cimcimee merhabaa uzun zaman oldu gorusmeyeli... Hamileligine cok sevindim ...nasil gidiyor hamileligin
himm, o zaman bebecigine park yatak uyku seti diye geciyor,onlardan bak..bildigim kadariyla sadece korumaliklari olmuyor.cok guzel seyler var,begenirsin muhakkak:)
burda yasak diyolar canim , bence gerekde yokKullanmaya gerek mi olmuyor yoksa? Ben usulen pamuktan diktirdim,bakalim gerek olacak mi?
Şimdi baktımda Sizin doğum zamanlarınız hep 25 gün ve üstü.
Rahatsınız tabii bizim gelmiş zaman. Bir hafta daha geçirsem barii.
Hava ne kadar güzel mis gibi masmavi.. Kocayla kp okula gitti not girecekler mis..
Kp gitmeden geldiğinde ne yemek iistediğinin siparisinide verdi sağolsun.. Hyr adam bide mide kanseri sebebiyle midesinin tamamini aldirdi..ona ragmen istah o bicim.. Lohusa kari gibi caninin cekmedigi yokÖğlene ayri menü aksama apayri
bu adam ogluna beni alasiya niye bolu mengenli bir kiz almadi ki
neyse yarin gidicek en azindan.. Cam kapi acik ev havalansin bit supureyim yemege girisiyim.. Sonrada akariz gezmelere kimbilir
![]()
Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda
Kizlar cnr anne bebek fuarina gitmeyi planlayan varsa iptal edin bence pisman oldum çok az stand var ve buyuk markaların hicbiri yok.
kızlar park beşiğin içine uyku seti mi olur nevresim takımı mı
birde hangi marka aldınız
inceleme şansım yok artık netten alacağım
astronot kiyafeti gibi olanimi diyorsun
uyku tulumu değilde kundağımız var zaten
yani değişik bişey işte hem kundak hemde dışarı çıkarken bebeği içine sokacağım bişey
ya zaten benim evim çok sıcak uyku seti fazla gelir
şimdilik sadece nevresim takımı mı alsamki
tea
o uyku tulumu oalrakmi kullniliyor yani uykudami kullaniliyor
benim evde 0-8 yas arasi her çocuga uygun uyku tulumu bulunuyor :)))))
benim ilk defa bu zamana geliyor çocuk 0 yas hiç kullanmadim goreceez artik , battaniye iyide alistimi sonra kollariyla açinca kendini çabuk uyandiriyoir :))Ilk kizim da asagi yukari ayni zamanlrda doğmuştu yorgan örtcek kadar bi ihtiyaç olmadi ki hic. Zaten ilk iki ay battaniyesine hafif sarip sarmaliyorsun. Uc aylikken hareketlenmye başlıyorlar o zaman da uzerini agir olmayan usutmyecek battaniyesi ile örtüyordum zaten sonra mevsim dönüyor. Tulum kullnmya 6 aydan sonra baslamstm ben
seninki yine ayni cinsiyetdir, bizde renk cumbusude var : ))))Ay dimi bi de öyle bi durum oluyor uyku Tulumu ve citcitli badi koleksiyonu var bizim de her boy bedende :)
eskiden park yataga goresi yoktu simdi var bazi markalarda park yatak uyku seti de. Funna baby de yapmisti sanirim nette bak canim
o uyku tulumu oalrakmi kullniliyor yani uykudami kullaniliyor
benim evde 0-8 yas arasi her çocuga uygun uyku tulumu bulunuyor :)))))
ben park yataga sadece çarsaf seriyorum yahuuu :) onun setide mi oluyor , baglayacak yeri yok kenardan koseden
kendimi çok sade ve ozensiz gordum birden
altina çarsaf ustune uyku tulumu içine bebk oldu bittiii![]()
Tatlım daha yeni gördüm.Çok geçmişler olsun, Nidilatı ben de sorduracağım İzmir'de, inşallah buluruz birimiz.ahhh ahh bugün için ne planlarımız vardı sabah şehir dışına kahvaltıya gidecektik oradanda son alışveriş için bebek mağazalarına bakacaktık.
Eşim birdaha çıkamayız zaten pazar günü gidelim demişti
şimdiki halime bak 2/80 uzanmış yatıyorum
Benim aldığım uyku tulumunda 0-6 ay yazıyor.Yorganı da önermiyoruz dediler ama ben yine de hem yorgan hem pike aldım,battaniye de var.Uyku tulumu ilk aylar büyük gelir gibi gözüme ama bakalım hangisi daha rahat olacak uyku için.Ilk kizim da asagi yukari ayni zamanlrda doğmuştu yorgan örtcek kadar bi ihtiyaç olmadi ki hic. Zaten ilk iki ay battaniyesine hafif sarip sarmaliyorsun. Uc aylikken hareketlenmye başlıyorlar o zaman da uzerini agir olmayan usutmyecek battaniyesi ile örtüyordum zaten sonra mevsim dönüyor. Tulum kullnmya 6 aydan sonra baslamstm ben
Tatlım daha yeni gördüm.Çok geçmişler olsun, Nidilatı ben de sorduracağım İzmir'de, inşallah buluruz birimiz.
ahhh ahh bugün için ne planlarımız vardı sabah şehir dışına kahvaltıya gidecektik oradanda son alışveriş için bebek mağazalarına bakacaktık.
Eşim birdaha çıkamayız zaten pazar günü gidelim demişti
şimdiki halime bak 2/80 uzanmış yatıyorum
benim ilk defa bu zamana geliyor çocuk 0 yas hiç kullanmadim goreceez artik , battaniye iyide alistimi sonra kollariyla açinca kendini çabuk uyandiriyoir :))
seninki yine ayni cinsiyetdir, bizde renk cumbusude var : ))))
funna baby e bebekte bitmiş aynısını gg da buldum marka nasıldır bilemedim ilk yıkamada çekmesin
yok yaa astronot gibi değil benim dediğim
kundakmış
bebek mevlütlerinde bebeği içine koyuyormuşsun
ama dışarı çıkarkende bebek içine konuluyormuş
sanırım ev için kalın gelir o da
zaten pek kokoş işi
ben park beşikle birlikte almıştım yatağı kampanyasından
şimdi o yatak bile yetersiz geliyor gözüme
neyse zaten yatağa geçene kadar yaz gelir
o değilde hani alt açma ünitesi varya
ilk zamanlar onun içinde yatacak
onun içinde yumuşak bişey yok
bebek o sert şeye mi yatacak
acımazmı biyeri yaa
Çok güzelmiş bu.Ebebekte birtanesi buldum bak aşağıda linkini gönderiyorum böyle bişey olur mu?
http://mobil.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-59361
Benim aldığım uyku tulumunda 0-6 ay yazıyor.Yorganı da önermiyoruz dediler ama ben yine de hem yorgan hem pike aldım,battaniye de var.Uyku tulumu ilk aylar büyük gelir gibi gözüme ama bakalım hangisi daha rahat olacak uyku için.