2015 Şubat Anneleri

Bn de ilk defa duydum orda bebek yatirildigini. Cok rahatsiz gelmsiti bana.hic kullanmadim. Bir de dikkat et 40 i cikmadan hareket eden bebekler oluyor. Yan donemese de duz yatiriyorsun capraz buluyorsun alt acma yeri tehlikeli olur.

bakarım zaten durumuna göre yaa
ben zaten pimpiriklenirken uyumam bütün gece nefesini dinlerim heralde :KK22:

aaaa çok şık benim yatak odama uyar
geldimi peki nasıl kumaşı

Aynen cikolatali olsn da ne olursa olsun. Kizi da cikolata mnyagi yaptim.

hamileliğe kadar tatlıyı ağzına sürmeyen ben hamileikte çıldırdım resmen
kocama kızıyorum bazen neden bana çikolata almadın diye
adam intens taşımaya bıktı :KK48:

Nevresim takımı aldım ben ama hiç kullanmadığım çeyizden öyle şeyler var. Dantel değil ama hem modern hem şık da yatamam ben öyle yatakta zaten

Bu konu ile ilgili annemle en son kavga ettik. Neymis ayip olurmus duz nevresimde yeni dogum yapmis biri yatarmiymis da bilmem ne.. En son teyzemden acayip satafatli bi se bulmus getirmis. Sinirlerim zipladi ama artik bi se demiyom, hevesini alsin..

Bende iyice rahatlamıştım.bu bebek bekler diye ama gelebikiyor bir anda demek.salı temizlik yaptırcam.pzt kontrol.var. Hazır bekliyim bari.

Sali temizlik yaptiricam, halilarim yikamadan gelicek bi de hastaneye gelenler icin bayatlamayan kurabiye falan yaptiriyodum o gelicek. Artikin carsambadan itibaren dogurabilirim :)

ahhh ahh bugün için ne planlarımız vardı sabah şehir dışına kahvaltıya gidecektik oradanda son alışveriş için bebek mağazalarına bakacaktık.
Eşim birdaha çıkamayız zaten pazar günü gidelim demişti
şimdiki halime bak 2/80 uzanmış yatıyorum

Esin boyle biseyi kabul ettiyse hic yatma bence hemen kalk şöyle bi suslen giyin kendini öyle görünce zaten iyi hissedersiniz gibime geliuor bebeklerin eli kulağında cidden sonradan istesek de dışarı cikamayizz

Kızlar Benm bebek başı aşağıdaydı sonra bi gece acı saplandı nefesim kesilir gibi, makat Geliş dedi doktor . Sonra hissetmedim diyebilirim bir kere daha dondü ama yavaş yavaş , ilk yan durdu sonra aşağı indi . Şimdi başı doğum Kanalı'na inmiş , doner mi yine terse bir bilgi Sahibi değilim , bilen varsa solerse sevinirim

Kızlar napıyorsunuz benim bu can sıkıntım nolcak çıkıp kendimi sokaklara vurasım var ama gel gelelim wc ye yürücek ayak yok bacak aralarım kasılıyo Yürürken karnımı alttan desteklemem gerekiyor sanki9 ay geçti bu son zamanlar Geçmiyor

Eşyalarına alistigin için sana öyle geliyordur bence yada eşyaların sadedir bazilarinin eşyaları çok süslü oluyor haliyle eve girince ben buradayım diyor :KK48:

Projeksiyonu yer varsa yatak odasına kurun bence bizim gibi çok güzel oluyor hem rahat rahat yatakta izlemiş oluyorsunuz hem de ne bileyim film hoşuna gitmezse uyuma ihtimalin Filan da var :KK48:
Ben yatak odasında tv izleyemem hele yatakta falan hayatta izleyeemem.var boş odamız ama hamilelikten dolayı evden Bile soğuduk. Ben halsiz olunca eşimde ilgisiz oldu her şeye.
Eskiden ne mangal partileri yapardık,sinema günleri,gezmeler falan. Ne oldu bize böyle.On yıl yaşlandım sanki.

Ben anladımki cidden ben şımartıyorum

ben de birkaç aydır böyleyim, baktım şımarttıkça şımarıyor. ilk kahvaltıyı 1 ay önce 1.5 aylık söylenme sonucu hazırlatabilmiştim. öncesinde benden önce kalktıysa atıştırır bir şeyler ben kalkınca da ben tokum sen kendine hazırla derdi.
öğreniyor yavaş yavaş ;)

Hepinize cok tesekkur ediyorum....
saat 1:15 te dunyaya geldi oglum.
Ters oldugundan sezaryan oldu hic korktugum gibi degildi genel anestezi ile uyudum uyandigimda agrim vardi damardan agri kesici ile agrimda yok artik.
Emziriyorum sadece dogrulmak biraz zor ama benim kucuk adamim guzel kavriyor maasallah... kilosu 2850. Herkese tekrar tesekkurler...

gözün aydın canım, maşallah yavruna. allah analı babalı büyütsün;

Kızlar hiç bahsetmediğiniz bir şey var.
Şimdi doğumdan sonra bu evde yattığımız yatakları süslüyorlarya hepinizin yatak örtüsü var sanırım süslü hiç.sesiniz çıkmadı o konuda

http://www.sarev.com.tr/tr/yatak-odasi/nevresim-takimi/exclusive/urun/nina/997
bu var bende de hiç kullanmamıştım düğün yazın olunca pike takımını sermiştim bunu kullanacağım ilk ; ama mevlütte sanırım göbekli yorgan takımımı sereceğim. yatak örtüsü de evlenirken aldığım örtü var şu:
1400_hg.jpg

senin kelebekli de çok tatlıymış :KK36:

Aclik sekeri 90
Tokluk 1.saat 121
2.saat 105
Neyse ki yuksek cikmadi korkmustum bebek de kilo aldi cok seker varsa diye.
Ilk lokmadan sonra hesapladim 1.saati fln dogru yapmisim di mi.
Aksam cok tatli yedigimden 150 cikti ozaman.
Millet doguruyor bn seker olcuyorum daha. Ama tam 4 hafta var doguma gunu doldurursa. Ayni hizda kilo alirsa seker varsa korktm

benim de bebek iri diye dr istemişti açlık:83 tokluk 125 çıktı 2 saatlik ama tokluğu vermeden nstye bağlandım bebek uyansın diye 2 çikolata yemiştim. onu bile söylemeden normal dedi dr.

Hep karnıma bakmaktan totoyu unutmuşum veee sonuç çatlamış :-) Hayırlısı olsun göğüslerdede var oh oh orijinallik gitti :)

Kızlar Benm bebek başı aşağıdaydı sonra bi gece acı saplandı nefesim kesilir gibi, makat Geliş dedi doktor . Sonra hissetmedim diyebilirim bir kere daha dondü ama yavaş yavaş , ilk yan durdu sonra aşağı indi . Şimdi başı doğum Kanalı'na inmiş , doner mi yine terse bir bilgi Sahibi değilim , bilen varsa solerse sevinirim

Kanala yerlesince donmez diyolar ama bilmiyorum ki benmki de en son bas asagidaydi bu hafta degisik hareketler cekiyor ins geri aksiyon yapmıyodr yarin ogrencez bakalım biz de durumlar ne. Yalniz dikkatimi ceken bisey var göbeğin vajina ustune denk gelen kismi bosaldi tum gobek gergin sert dolu dolu o kisim sonmus balon gibi deri yumus yumus bi tuhaf. Kafayi kanala sokunca bebeler orasi bosaliyo mu acep

Kızlar napıyorsunuz benim bu can sıkıntım nolcak çıkıp kendimi sokaklara vurasım var ama gel gelelim wc ye yürücek ayak yok bacak aralarım kasılıyo Yürürken karnımı alttan desteklemem gerekiyor sanki9 ay geçti bu son zamanlar Geçmiyor

Cikma imkanin varsa cik hava al patladim ben de buyuklerin lafini cekmeyeym diye otruyom yerimde ama daral geldi :(

Ben yatak odasında tv izleyemem hele yatakta falan hayatta izleyeemem.var boş odamız ama hamilelikten dolayı evden Bile soğuduk. Ben halsiz olunca eşimde ilgisiz oldu her şeye.
Eskiden ne mangal partileri yapardık,sinema günleri,gezmeler falan. Ne oldu bize böyle.On yıl yaşlandım sanki.

Bebisten sonra cabuk toprlarsnz yine eskisi gibi olur inşallah daha bile güzel olur belki de ;)

Esin boyle biseyi kabul ettiyse hic yatma bence hemen kalk şöyle bi suslen giyin kendini öyle görünce zaten iyi hissedersiniz gibime geliuor bebeklerin eli kulağında cidden sonradan istesek de dışarı cikamayizz

kocam doktorun söylediklerini duyduktan sonra değil dışarı çıkarmak wc ye kalkmama izin vermiyor benimle birlikte geliyor wc ye :KK53:

Kanala yerlesince donmez diyolar ama bilmiyorum ki benmki de en son bas asagidaydi bu hafta degisik hareketler cekiyor ins geri aksiyon yapmıyodr yarin ogrencez bakalım biz de durumlar ne. Yalniz dikkatimi ceken bisey var göbeğin vajina ustune denk gelen kismi bosaldi tum gobek gergin sert dolu dolu o kisim sonmus balon gibi deri yumus yumus bi tuhaf. Kafayi kanala sokunca bebeler orasi bosaliyo mu acep

Cikma imkanin varsa cik hava al patladim ben de buyuklerin lafini cekmeyeym diye otruyom yerimde ama daral geldi :KK43:

Bebisten sonra cabuk toprlarsnz yine eskisi gibi olur inşallah daha bile güzel olur belki de :KK66:
Benm de değişik oldu cidden anlattığın gbi, aşağı inmiş sekli

Cantam öylece duruyo hala eklencek çıkarılcaklar var hic elim gitmiyo. Kitabim var bitmesi gerek doğumla ilgili onu da okuyasim yok. Hediyelik icin arastrp sipars isini halletmem lazim ona da hevesim kaçtı. Hersey eksik gibi ama bendeki bu depresif halle düşünce bazinda hazrlik bile kulfet geliyo

Amanınnn herkes karşı çıktı.
Temiz ve yeniyi geçtim saten olaymış süslü olaymış.
Aldım ben öyle krem şık bişey fotoğraflarda falan güzel oluyor eee o kadar doğum yapcaz birazda biz şımaralım seviyorum ben şıkır şıkır yatak özel günlerde ;)

Back
X