2015 Şubat Anneleri

Burnum zaten büyüktü şimdi gör :/ kortizonluymuş bünyem de zaten
Kız Allah iyiliğini versin hiç gülesim yoktu :-) dün bende atleti giydim tayt giydim hamile taytı e göbeğimin üstüne kadar çektim eşim gördü oburix gibi oldun diyo sadece önde düşük koca bi Göbek yani film karakterleri gibi olduk :-)

herkese günaydın. Dün akşam garip bir sancım oldu. kasılmalar ile birlikte sanki gaz sancısı gibi. yerimden kalkamadım bile uzun zaman sürdü. gece de hiç uyuyamadım kasık ağrısından. oğlumda ilk suyum geldiği için ayırt edemedim doğum sancısı nasıl başlıyor
Ayni haftadayiz.dun ben de kasım kasim kasılmaktan bi hal oldum.aksam başladı gece 2ye kadar surdu.İlK kez tedirgin oldum.dun çantamı hazırlamıştım.psikolojik mi ne geri mi bosaltsam diye bile geçti aklimdam.bebiste çok kipirdakti.sanirim dönme ya da inme birşeyler yapıyordu ki onun etkisi herhalde.

Nst ye bağlandım yine. Canım sıkıldı telin int açtım.
Sezaryen tarihi verdi 30/01/2015 ayın 2 sine verecekti yok dedim 2/2/2015 olacaktı
Ne safım.
Sizce bu kızan o tarihe kadar durur mu? 53 cm ve 3.795 kg

Dr olur dediyse sorun olmaz herhalde canım.

Maşallah obam :) durur ya Endişe etmezsek duracaklar inş
Sezaryen tarihi verdi 30/01/2015 ayın 2 sine verecekti yok dedim 2/2/2015 olacaktı
Ne safım.

Ben kontrole gidiyorum. Hiiçç gidesim yok çok uykum var. Ne için gidiyorsam artık
Gün bile vermiyor.

Ne safım.
cnm sen neden gün alıyorsun? Bırak bebek ne zaman gelmek isterse sancın suyun bişeyin olursa o zaman gelsin dojtorun mu önerdi neden acaba?

Ne safım.
Masallah emek bbege tosuncuk. Durur niye durmasin. Acil bisey olursa da kosarsin hemen. Rahat ol kuzu

Inş ya.. Odaya girmeyi bekliyorum herkes gergin burda suratsız. tv acık kanal d de bktan bir dizi var , arkadaşımı aradım günü benle aynı , dedim sen de sabah kalktığında yastığı duvara fırlatıyor musun ? yok ama psikolojim cok bozuk dedi
Benim ilk hamilelikte yapilmisti. Oyle bir etki gormedim

Ne safım.

Canım durur inşallah :) doktorun doğum belirtisi görseydi erken tarihe verirdi zaten. sen işlerini bitir evde yat, dinlen o zamana kadar...

cnm sen neden gün alıyorsun? Bırak bebek ne zaman gelmek isterse sancın suyun bişeyin olursa o zaman gelsin dojtorun mu önerdi neden acaba?
Benim sezaryen olacak zaten. Dr dedi nefes problemi olmasın diye biz son haftaya kadar bekliyoruz.

Inş ya.. Odaya girmeyi bekliyorum herkes gergin burda suratsız. tv acık kanal d de bktan bir dizi var , arkadaşımı aradım günü benle aynı , dedim sen de sabah kalktığında yastığı duvara fırlatıyor musun ? yok ama psikolojim cok bozuk dedi
Bende de var bi asabiyet. Esime sarmaya calisiyorum olmuyor kv de var yanimizda. Bebek dogsun daha duygusal olcaz ama bebek muthis enerji veriyor insana. Oglumla sarildik sarmalandik gecti butun kotu hisler yoksa sabah karsima cikani bogacak sekilde uyaniyorum

5 gün kaldi okulun bitmesine.xor dayaniyorm.hala calismak cok zor yaaa.2.donem rapor almamak icin izni aktardim.offfff

Back
X